Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniukai užtenka nusifotkint :hihihi:  ir jauna

Atsakyti

Joooooo. Liniukai visi fotikai filtrus uždeda jaunystės 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 22 lapkričio 2022 - 20:24

Oi nevisi :D Paprastai negaliu į save žiūrėt fotkėse :B Čia matyt kepurė papuošė :wub:​ 

Atsakyti

Niuma nugi pasirodyk bent fb

Jau :) tik gal per rimta dabartinėj foto 🤭

Atsakyti

Na tai ar pasigirsit kuri kurią kepurę mezgėt? Visos labai dailios, tik įdomu kur kieno darbas :) 

Atsakyti

Ai, mes viską vietoj aptarėm :P 

maniške pasigyrė qqtė, tiesą sakant pati sau nei vienos fotkės nepasidariau :oh: 

O aš gavau iš Limit, labai gražią, pamiršau, kaip ten tas metodas vadinas :hmm:  :D  ir tinka prie visų mano rūbų, ir akių :rolleyes:​ 

Realiai burtai labai puikiai sukrito, toks vaizdas, kad žinojom, kam mezgam :D 

Atsakyti

Restar -nuo JurgitosK

JurgitaK - nuo Vincio

Vincis - nuo Kerpenos

Kerpena - nuo Liniukos

Liniuka - nuo Niumos

Niuma - nuo Restar

Limit -nuo Qqutės

Qqutė - nuo Katuko

Katukas - nuo Limit

Atsakyti

taip žiuriu idomiai mūsų trejetukas (Aš, Katukas, Limit) susikeitėm :D

Atsakyti

Koks fainas kalėdinis

Priedas  Screenshot_20221123_091407_Instagram.jpg   597,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena, 

Visai megzčiau aš šitą kalėdinį, labai fainas  :wub: Tik nemoku siūlų kaitaliot ilguose tarpuose.

Mano vaikas biškį sergantis išėjo į mokyklą, nes bandomasis egzas šnd. Sakė, bus daugiau problemų, jei nenueis, nei taip.

Rusnė vis dar neišsikapsto.... Sloga iš naujo, nors ir dingus nebuvo, ir kosulys vis dar. Bet klasėj vaikų tik kelių nėr.

Niuma, gražiai atrodai! :wub:​ 

Atsakyti

Aš jau šiandien pradėsiu kokias nors eglutes ant kojų megzti, nes pagaliau pirkau tinkamo žalumo siūlų, reikia tik iki paštomato nulėkt.

Ar yra aprašymas to kalėdinio?

Limit, eikit vėl pas gydytoją. Gal kitą kokią? Mano dičkei padėjo Nasonex+Cirrus+Gelomyrtol kombinacija, kai buvo panašiai užsitęsusi sloga, užgulę ausys. Svarbu, kad CRB padarytų, gal antibų jau reik.

Atsakyti

Aš tai siuvinėčiau tas eglutes, būtų paprasčiau.

Mano vaikas irgi tokia neaiški, eina į mokyklą kas antrą dieną. Nosis užgulta, galvą skauda, silpna. 

Atsakyti