Aš norėjau tokios pilkai melsvos, sakė man prie veido netiks. Plius dar sakė, kad gal penktadienį kartais bus nuolaida
Kuo ta Piuma tokia ypatinga apart kainos? Ta prasme, kuo ypatingesnis jų kašmyras už kitus?
O pilkai melsva man prie veido tinka .
Aš tai į kitus seilę varvinau, galvojau, kad reikėtų dulkes nuo mezgimo mašinos nuvalyti ir pažiūrėti ar vis dar veikia, kokių pora šalikų nubrūžinti gal Kalėdoms. Iš Lamora - ėriukų vilnos su angora.
Liniuka gudri, pagrindinį argumentą nutylėjo
Jei turi rimtą planą-pirk, o jei-į biblioteką tikrai nereikia.
Nu nes siūlų tikrai bus, ir nesakykit, kad jei bus brangiau tai tipo nepirksit nes visokie ten kašmyrai visai neseniai pigiau kainavo. Ir vistiek perkat, nors ir pilna biblioteka.
Kažkokia šiandine chaotiška diena. Nors nieko rimto neveikiu, bet nieko nespėju. Sugebėjau vieną procedūrą praleist. Nu nes kitos gydymo įstaigos registratūra vėžlio žingsneliu veikia. Susimokėt už paslaugą laukiau 20 minučių
Buvau pas ginekologę. Tai viskas ok, nors ir menopauzė rankyte mojuoja. Tik toks keistumas, kad vistik pasiūlė dar ją atitolinti, nes yra cista kiaušidėj, tai kad ją išnaikint, reik vaistukų, išaukiančių MMM, pagert.
Mašiną nusploviau.... su visais numeriais priekiniais.... gerai, kad yr gerų žmonių, išvažiuojant sustabdė, tai plovyklos darbuotojas išžvejojo o tai būčiau vėl keitus
Šviežia Piuma dabar apie 340 eurų kainuoja. 190 čia vos ne už dyką.
Kai toks didelis kainos skirtumas, tai man visada įtartinai atrodo
Tipo... nešviežia?
O tas metražas 320m/100g stori gi ane?
nu ašš tai mėginiuką nusimezgiau ir bais gailiu daugiau ką megzt iš jos
buvau mėginuką pirtin insidėjus, pamiršau parodyt
Plę nu
Pati atkalbinėju, ir dabar pačiai užsvilo.
Ta Piumos viena spalva labai panaši į tą vyro norėtiną.... ir kalėdos ir po to gimtadienis... gi puiki dovana yr žmonos rankom pagamintas kašmyrinis megztinis, ką.....
Šviežia Piuma dabar apie 340 eurų kainuoja. 190 čia vos ne už dyką.
O esi mezgus iš virvelinio to kašmyro? Kažin jis irgi toks minkštas ir švelnus kaip ir ne virvelė?
Qqte, tavo geltonas toks pat metražas? Kokio nr virbalais mėginukinai?
Mano mezgimas nėra joks rodiklis, bet aš mezgiau 4 mm virbalais.
toks pat, nepamenu kokio dydžio, man regis irgi 4 mezgiau...bet gal ir 4,5
aš mezgu taip vidutiniškai, labiau i tankų