Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk nu o kas tas jeigu?

Koks patiekalas nepatiks?kas nors kokią dulkę ras? Kokia dovana neįtiks? Nu ir kas? Svarbu visi sveiki gyvi ir kartu.

Atsakyti

Šiandien apie pora cm pabaigti rankoves megztuko kuris pragulėjo nebaigtukuose nebepamenu kiek :hmm:

Gal dar užsidėsiu akis naujam  :mastau:  aišku tą proga, kad vėl viebalus pasiėmiau atsisiunčiau siūlus, nu nes bais raudonų daigtų užsinorėjau. :ax:

Atsakyti

Raudona gerai :D 

Qqte-žinau. Viską žinau. Ir save raminu, ir tvarkausi su tuo kažkaip. Tik norisi gi išvis išjungt tą paniką. Nu išvis.

Atsakyti

Išvis išvis tai turbūt nesigaus. Bet aš kai imu panikuot tai sakau sau nu kas blogiausia gali nutikt? Nu ir gaunas kad nieko nepataisomo

Atsakyti

nu va vaikis užtikrino šventes dviese-įsijungė šildymą. ta proga siaubtelėjau barborą tik kūčiukų negavau, reikseit vistiek ieškot musiau gyvai

Atsakyti

Šiandien anksčiau baigiau darbą, tai suskraidžiau iki mūsų maxes apsipirkti. Bet kažkaip nepasiruošę, tuštokos lentynos.

Qqte, linkiu Simui neįsisirgt :4u:​ 

Atsakyti

Aš po sportų. Gavau šokoladą 🤣 nuo trenerio ir sportui rankšluostuką dovanų :) Sakė, kai visai visai saldaus užsimanysi- imk. Dar tokį gerulį, kaip mėgsti - snikerso tipo, tik kitoks- riesutai, karamelė ir pan.

Išgeriu kavą, pailsiu ir eisiu lakštus medaus tortui išsikept. 

Atsakyti

Padariau testą-gripas vaikui

Atsakyti

Šiandien apvažiavau 5 parduotuves kol radau pievagrybių. Geriausiai pasiruošusi parduotuvė - Promo.

Atsakyti

Kroatijos valiuta nuo sausio 1 - euras. Įdomu, kaip pasikeis atostogų kaina.

Atsakyti

Mano patirtis liudija, kad dažniausiai prieš  pat Kūčias kokių nors einamiausių produktų gali rasti mažesnėse parduotuvėse prie  namų. Didesiuose prekybos centruose matyt praeina didesni srautai, dar paskutiniu mostelėjimų norintys ir dovanų apsipirkti.

Dėl Kūčių nestresuoju, kažkaip vistiek bus, jau per daug metų atidirbta  viskas. Gal kada jei vaikų antros pusės atsiras ir pradėsiu stresuot ir aš

Atsakyti

Katukai, kai nutinka blogiaisia- išmeti į šiukšlių dėžę ir kepi iš naujo. Kaip aš vakarykščius medučio tortui lakštus.

Bet jau turiu naujus. Paruošiu pertepi.ą, sutepsiu ir eisiu Kūčias ruošt. 

Atsakyti