Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skambint problemų nekyla. Ne paslaptis- darbas toks 😁 Tai įpratus, o pačioj pradžioj lyg irgi nestresuodavau- jaunystė kvailystė- minties nebuvo stresuot turbūt. Arba natūra tokia. Bet man stresas viešai kalbėt. Na, kai daugiau žmonių būna. 

Vyras Kūčioms produktus supirko. Kažką gaminsiu. Vaikams bus ežiukai. Dviem iš trijų ir žuvis. Mums Beatos virtiniai su grybais. Silkės kelių rūšių.  Kiek bus maistų, tiek užteks. Šiandien darbe visai skanų patiekalą ragavau (šventiniai pietus buvo)-smulkinti grybai sluoksniuotoj tešloj. Kaip šaltas užkandis. Gamindavau su vištiena arba kiauliena panašiai. Bet gal ir su grybais padarysiu, jei bus laiko. 

Atsakyti

Su vėjeliu vakar megztelėjau megztinį, o kai sustojau - nuliūdau :(. Mažesnis už dukros, su kuriuo lyginu... Tai arba ardyt, arba teks mažei... Dar bandysiu pagarint. Norisi pasiimt kokias kojines, su kuriom sunku prašaut :).

Liniuka - tik pasitikslinu - darbovietė ta pati, ar kita bus? Nes nepagaunu :).

Aš šiemet priešingybė Katukui - dėl nieko nesirūpinu, nerimo nėra - bus kaip bus. Jokio konkretaus meniu nėra, yra šiokių tokių paruoštukų. Visa sulėtėjus ir atsipūtus. 

Atsakyti

labas 

vaikis mano apsikosėjo, lyg temperatūros ner bet toks sausas kosulys

gali būt liksim dviese kūčiavot 

Atsakyti
Emilis irgi 3 nakties atėjo kosėdamas, bet po vaistų ryte nebegirdėjau. Matysiu, ką rasiu grįžus po darbo.
Preitą kartą labai gerai suveikę acc + pertusinas. Ir čiulpiami nuo skausmo.
Atsakyti

Sveikos merginos :bye:

Atsakyti

Restar, ta pati darbovietė :) Pozicija tik truputį kita. 

Kaip tingiu ką nors daryt :B Pasidariau tik pirkinių sąrašą. Nu jau irgi nemažai kai pagalvoji :D​ Kūčiausim namie, per kalėdas pas anytą.

Atsakyti
Laba, Ingriga, kaip gyvuoji?
Atsakyti

Gyvuoju neblogai, bando parsirasti meillė mezgimui. pagalvojau gal ir man sugrįžti :B 

O tai tai pirmai neturėjau apie ką kalbėt, vyro nėr, vaikų nėr, mezginio nėr  :geda:

Atsakyti

ingriga nugi mes ne tik apie vyrus vaikus ir mezginius kalbam

bet sveika sugrįžus :)

aš tai džiaugiuos kad kolegei vienai irgi mezgimo mūzą parvariau, mezga moteriškė net dūmai rūksta

siūlus irgi neprasčiau perka

Niuum koki vaistai nuo kosulio suveikė?

Atsakyti

Qqte, kas čia taip mezga? Eva gal?

Atsakyti

Aha aha. Sakė mano kojinių krūva įkvėpė. Pradėjo kojines o dabar per trumpą laiką jau su pora naujų megztukų atvarė ir dar mezga

Atsakyti

Labas, sveikijasi biškį zombis :wacko: 

Prisėdau pertraukėlei, po kavos kraunu bagažinę ir varau į kelią. 

Ne perfekcionistė aš-su amžium baisi panikierė pasidariau :oh:  o kas jeigu? Ir po tuo "jeigu" prisikuriu melejoną viens už kitą baisesnių įvykių. 

Nugis galėčiau spjaut į viską... bet ar galėčiau? Atvažiuos dukra, kuri namie nebuvo jau gal pusę metų. Kita ruošėsi būt viena namie, tai ar galiu palikt taip? Tos ne naminės draugo gi nepaliksi už durų? Ar palikt? Nu tada ir antrosios draugas priskaičiuotas, negaliu nuskriaust. O tada jau į bendrą kompaniją ir vyro tėvus.....

Nei daug nei mažai-8 asmenys. Visi pajungti, bet nu kažkas namie turi būt šeimininkas :D nepaisant kad jis atvyks iš toliausiai

Ingriga, aš tai plepu apie viską, tik duok :D  kas mezgimo planuose?

Atsakyti