Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Medžiotojų būrelis :clap_1:​ 

Atsakyti

Aš skambučio baimes beveik nugalėjus. Darbiniais klausimais beveik easy. Man tik nepatinka itin svarbiems asmenims skambinti ir ko nors prašyti, kai žinau, kad žmogus baisiai užsiėmęs, o aš gal jį pagausiu kur netinkamoj vietoj ir pan. Tai tokiu atveju pirma parašau, o jeigu nesulaukiu, skambinu ir referuoju, į ką jau rašiusi, būna greičiau susikalbėt.

Vyras tai sulaukia iš manęs didelio pripažinimo, jeigu paskambina kur nors, kur žinau, kad jam labai nepatinka. Visaip kaip giriu jį :).

O Kerpenai pasakysiu, kad sveikai maitintis/gamintis šiaip paprasta. Aš iš Kurpienės planų nieko negaminau, nes man per paprasti tie patiekalai :). Ir kad vaikai dažnai nevalgytų. Bet kai jau buvau pribrendus, tai gamindavausi ir sau atskirai be problemų. Pas tave su tuo maistu kažkas daug giliau paslėpta, kad vyksta tokia sunki kova...

Ryt pasiimu mamadienį. Vėl priklauso 1 per 3 mėn. Gal sugalvosiu, ką gaminti. Na, bent jau kokį pyragą iškepsiu :).

Atsakyti

O aš tik vakar sužinojau, kad kol vaikas studentas, tai kitiems dviems priklauso išmoka, kaip vaikams iš daugiavaikės šeimos. Tai dveji metai prarasti, bet už paskutinius vakar susitvarkiau. O sužinojau visai atsitiktinai. Kai pinigus išieškot, tai iš po žemių iškasa, o kai mokėt, tai nieka neinformuoja, kad priklauso :D

Mamadieniu nei karto taip ir nepasinaudojau, kol galėjau. Dabar negaliu, o norėčiau bent kokią dienelę laisvą turėt va šiaip sau :)

Atsakyti

Dėl paskambinimo, tai nėr bėdų man, o tuo labiau mano vyrui. Bet ko bet kur paklaust gali. Ir aš greičiau jau paskambinu, nei rašau, nebent svarbus reikalas, paskui įrodymo reiks su atsakymu. Sunkių skambučių turėjus tiek ir tiek, kai reik klientam su blogom žiniom skambint ir beveik jauti, kad kanda ausį per ragelį  :oh:  :lol:  O ir liaudis tokia papiktinta paskutiniu metu. Bet jau nebekreipiu dėmesio, tiesiog dėstau info.

Kartą mama buvo atvažiavus ir kalbėjom apie kaimynus, kad gal jau ženytis ruošiasi, gyvena jau kartu kuris laikas. O jie kaip tik kieme kažką veikė, vasara buvo. Vyras nugirdo, gerai, sako, einu paklausiu, kada tos vestuvės  :B  :D  Mes su mama šokom, kad tik neklaustų, kokia gėda :D Nes jau žinojom, kad jis tikrai gali :D Pareina po kiek laiko, sako - liepos 6!! :lol:  :lol:  Kai pradėjom abi gėdint, kad kaip jis galėjo taip nemandagiai imt ir klaust!!! :umn:  O pasirodo, buvo sutapimas, kad jie paprašė mano vyro, kuris mini autobusiuską turėjo, vestuvių svečius pavežėti tą dieną :D

Atsakyti

Jūs, Limit, ekstravertai esat :).

O dėl vaiko pinigų - gaila, jei kažiek praradot....Mes likom daugiavaikiai net 1 tapus studentu, tai ir nesidomėjau.

Atsakyti

Aš iš tų kur nemėgsta skambint. Ir darau tik kai labai reikia. O vyrui tai tik duok.

Nu ką liko viena diena. Šiandien tokia begalinė ir darbų daug, ir visokių šventimų, toks lengvas chaosėlis :B​ Rytoj iš namų (paskutinį kartą...).

Atsakyti

Paskutinį kartą šiais metais? Šiam darbe? Ar šiam gyvenime :D 

Plę, viską susiruošiau, meniu pasidariau, pasikartojau, sudylinau pirkinius, paruoštukus pasidariau.... tai kodėl taip stresuoju, blyn :oh: visam kūne kažkokia įtampa. Nu atsipalaiduot nusimato tik kokią sausio 2ą :D tikiuosi ligos kokios neišlys po to atsipalaidavimo

dar ir vyras-"ar nemanai, kad mažoka dovanų?" Pasiunčiau toli toli :D  tikrai nesiruošiau verstis per galvą dėl jo kompleksų :B kiekvienais metais tas pats

Atsakyti

Katuk, tu esi perfekcionistė?

Atsakyti

Hm aš tai jaučiuos vaiku pas mamą. Dėl švenčių nestresuoju, žinau kad viskas bus bele tik nuvažiuot. Dovanų melejono nebus irgi,visiem po vieną- įspūdžių. Kam bilietai į kiną kam į koncertą. Vaikai iš vis pas senį visi pinigų užprašė. 

Tai va stresuoju dėl darbų metų gale kaip visad yr nebaigtų. Nu ir kad kelias geras būtų. Dar brolis kartu važiuos tai atsakomybė.

Skambint nemėgstu stresuoju kaupiuos iki paskutinio. Bet kai reikia susikaupiu ir kažkaip aprimstu. Bet aš išvis nemėgstu kalbėt telefonu net su savais. Nors šiail gyvai irgi galiu plepėt dauh

Atsakyti

Paskutinį kartą šiais metais? Šiam darbe? Ar šiam gyvenime :D

Plę, viską susiruošiau, meniu pasidariau, pasikartojau, sudylinau pirkinius, paruoštukus pasidariau.... tai kodėl taip stresuoju, blyn :oh: visam kūne kažkokia įtampa. Nu atsipalaiduot nusimato tik kokią sausio 2ą :D tikiuosi ligos kokios neišlys po to atsipalaidavimo

Katuk, net mane įtampa sukaustė tave paskaičius :D  Mazochistė tu, tiek stresuoji ir vis tiek vis tuo pačiu užsiimi. 

Paskutinė šiam darbe :B Nuo naujų grįžtam į ofisą :B​ 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gruodžio 2022 - 21:03

Oj aš tai taip džiaugiuos kad tų nuotolinių liko ir net nemažai. Pvz šiandien nuotoly buvau bet po piet darban nuvažiavau ramiai, pasidariau darbus kokius reikėjo ir dar kolegą namo pavėžėjau. Skaityk lyg nuotolinis o realiai kaip laisvas grafikas,nes man ryte bais sunku atsikelt o darbe kai nuvažiuoju vistiek nedarbinga pusdienį

Atsakyti