Aš irgi norėčiau sriubos kitą savaitę.
Jaučiuosi truputį persimezgus
Rytojui mieste veiklų prisiplanavau, tai persimezgimas negresia
Tai kurį iš mezginių labiau persimezgei?
Mano mūza vis dar kažkur valkiojasi... užsuka žvilgtelt, kaip sekasi, ir vėl dingsta. Bet labai ir nepykstu, niekur neskubu

Dėl to grįžus ramia sąžine virš valandos pamiegojau. Ir šiandien ryte parašiau, kad šią savaitę darau atostogas, o pasimatysim naujais metais. Keista savijauta, nenoriu rizikuot prieš Naujus.
Šiek tiek mezgiau vakar, bet nelabai daug.
Labas, visoms sveikatos
mano dukterėčia po Kalėdu atsigulė su gripu, niekaip temp. nenumuša
Vakar aš irgi persimezgiau truputį. Nors tik virš 1 matkelio sumezgiau. Bet sunku megzti, malonumo mažai. Reik įsitaisyti kokį mezginį mano mėgstamiausiais 3,25 virbalais megzt. Minčių, aišku, ne viena, nežinia, kuriai duoti žalią šviesą , kaip visada .
man šią savaitę paskutinės ir net 3 treniruotės. Paskui galima bus išsinuomoti batutą ir mokėti už treniruotes bei sportuot Zoom. Per žemos pas mane lubos greičiausiai, tai nežinau, ar imsiu. Gal ko kito ieškosiu, per Zoom galima susirast. Bet labiau norėčiau gyvai. Tik kainos su treneriais nemažos, nelabai tas imponuoja vis dar kylančių kainų kontekste.
Pasiėmiau virbalus. iš Omnivos. Atrodo puikūs. Viskas, daugiau jokių siuntinių nebelaukiu. Tik užmačiau 1 knygą, kuri sudomino, tai galvoju, ar čia norėt ir kentėt, ar imt ir užsisakyt . Ar pasiprašyt gimtadieniui
. Va šita: https://www.bookdepo...s/9781446309117. Geri atsiliepimai labai, jaučiu, kad man praverstų, kai labiau mėgstu skaityt, nei youtube knistis.
4 šeimos nariai buvo su malonumu komandiruoti į kiną beveik 3,5 val, lafa . Liepiau profilaktiškai susipurkšt į nosis Humer anti-virus, kai tiek daug sergančių visur. Nenoriu jokių ligonių namie
. ir pati sirgt nenoriu.
Sveikos! Su įkvėpimais ir šventėmis!
Dukra pargrąžino mezgimą - sako, numegzk, mama, man megztinį!
Gadget - sveika sugrįžus! Miela girdėti. Jau pradėjai? . Kokį?
Sveika, Restar!
Oversize megztuką iš trijų skirtingų siūlų. Buvo kaip ir mėginukas, taps megztuku.
Oo, smagu matyt grįžtančias.
Visai ne į temą. Jagelavičiūtė mirė. Nu. Sveikata ne juokas, rūpinkitės savimi!
Man kelioms eilėms reiktu 5,5 virbalų, bet nepirksiu, gal pavyks kaip nors laisviau pamegzti