Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ką??? Nesekiau jos, ale vis tiek jaun asaba. Kas jai buvo?

Atsakyti

Rašo, kad plaučių uždegimo komplikacijos. 42 metai.

Atsakyti

Oho... Noriu dar pagyvent, dar daug mezginių nenumegzta, noriu dar anūkus pamatyt :).

iaugiuosi, kad naujoji kolegė pristojo ir nenumuilinau siuntimo pas 3 lygio specus, tai sausio 4 eisiu į Santaras. Tikiuosi, nieko itin blogo neras  :B .

Gavau žnyples plaukams dukrai, nupirko kirpėja spec parduotuvėje su savo nuolaida, net neapžiūrėjau, paslėpiau, kol chebra negrįžo. Abu 16-mečiai gaus po prietaisą - vienas Nutribulet savo baltyminiams kokteiliams, kita - grožiui :)ir dar maikę mylimos grupės. Jaučiu, kad prašoviau su dydžiu (ėmiau M, ne L), bet gal sueis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 gruodžio 2022 - 16:13

Labos Mano palata nekaršta bet dar kosinti ir sloguota. Tai čia vadinasi mano atostogos buvo.Bet suprantu, kad dirbdama nebūčiau geriau jautusis . Žibukai ant virbalų ir žinoma palaikymas Priedas  received_534153872106931.jpeg   249,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ta žinia apie Agnę kažkaip palietė. Labai jau daug paskutiniu metu tokių...

Buvau šiandien akių pasitikrint, sakė labai jautrios akys, liepė lašint ir gert vitaminus. Dar buvau odos analizę psidaryt. Rezultate užsirašiau į dvi procedūras ir susipirkau priemonių už 200 eur :B Reklamos auka :D​ 

Atsakyti

Liniuka, o ką patarė lašint? Į akis? Nes aš tai tik visokuas ten "ašaras" lašinu, bet pati jaučiu, kaip į viską reaguoja tos akys-šviesa, vėjas...

Aš kadangi negavau iš senio užsiprašytų nano šluosčių, tai pati užsisakiau :D  už 100 eurų :blink:  bet stebuklingai tikiuosi pagaliau sukovot su dulkėm namuose. O šluostės pagal reklamą turėtų tarnaut apie 10 metų! Irgi reklamos auka :D​ 

Atsakyti

Ai, Kacumota, kas per siūlas??? 

Aš vis dar nepamirštu to kašmyro iš Woolio

Atsakyti

Mochera is babinos.lyg net su šilku ir Lana gato źibukai.

Akys irgi eina velniop tiesiog akyse

Atsakyti

Mano akys irgi deja, kažkaip suprastėjo šitam darbe dirbant. Bet nėr ko norėt, spoksau į ekraną be jokių pertraukų ir dar apšvietimas š.

Agnė jooo.... Šokas... Tokia man ji kovotoja buvo, kad ir kokia ten ji viešumoj, bet teko susidurt jai ofisą projektuojant - labai mielas ir tikrai malonus žmogus. Be jokių ten išsiknisinėjimų dėl milimetrų, kas pas mus tendencija klientų tarpe. Ir dabar dėl buto jau paskutines smulkmenas derinom, ir va...

Atsakyti

Aha, mano akys irgi varganos... Nelašinu nieko, bet gal ką reikėtų. Kur tyreisi, Liniuka? Prašysiu siuntimo pas šeimos gydytoją, nes ir su akiniais pastoviai prisimerkus. Gal ir vokus netyčia operuot reikėtų, bandysiu išsiaiškint. Kaimynė išsioperavus džaugėsi pagerėjusia rega.

O ką tu , Katuk, gavai iš senio vietoj tų šluosčių? :D.

Kiekvieno žmogaus gaila, o ypač jauno, per anksti išėjusio... Aš jau pragyvenau savo mamą...

Atsakyti

Buvau Optikos pasauly. Tokius lašiukus lašinsiu https://www.lesiai.l...-0-3-20-x-0-4mlir vitaminai šitie papildai https://camelia.lt/v...9030121189.html

Atsakyti

Gavau kitą namų ūkio įrankį :D  akumuliatorinį siurbliuką. Prašiau automobiliui, bet jis ten tinkamas daug kam, nes turi ir teleskopinį vamzdį. Ir Laimingą knygą. Kol kas dar nesiryžtu rimtai skaityt, tik pavarčiau. Dar eterinių aliejų, sidro ir kimči kopūstų :D kojines ir visokių higienos reikmenų.

šluosčių gal būčiau ir nepirkus dabar, bet gi paskelbė, jog nuo kitų metų brangs, tai apsimetu sutaupiusi :D 

Mirtis toks dalykas... turbūt niekada neišgirsim "per vėlai mirė"....o staigios, netikėtos mirtys, ar varginančios sunkios ligos visada sukrečia, bet kurio amžiaus.

Atsakyti