Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, tai mano lašai tada irgi į temą :D 

Va tokius naudoju

https://www.eurovais...sai-2-vnt-10-ml

Patinka, kad nereik skubėt sunaudot, ir kad į du butelaičius padalinta. Nors sako, kad pipetės yr geriau, neužsiteršia. Bet man nepatiko, nes atidarius per vieną kartą nesulašini visko, o nėra kur jos saugiau padėt ar neužsidaro, arba kai nukišu kažkur, tai pamirštu. O tuos savo laikau vonioj, prie veidrodžio, tai įtraukta į rytinį/vakarinį marafetą. Tik kad stebuklo tai ir nesulaukiu :D​ 

Atsakyti

katuks, 28 Gru 2022 - 17:04, parašė: Aš vis dar nepamirštu to kašmyro iš Woolio

Aš mėgaujuosiu :)

Priedas  DEBF0B00-E563-4893-AEEC-06A610BB65E3.jpeg   104,88KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar gavau “karakulio” siūlus. Norėtųsi griebti jau juos, bet gal visgi laikysiuos principo - vienas mezginys vienu metu.

Atsakyti

Bet čia foto ne karakulis?

Aš tai apie žvynelinį kašmyrą su šilku. Nu bet brungus baisiai. 23 pinigai už šimtgramį...

Atsakyti

Foto kašmyras iš woolio :)

Atsakyti

katuk nu tai kiek ten jo reik?300 gr gi gali sau leist?

Atsakyti

mane baisus reikejimai puola: balto oversaizinio kašmyrinio, papūstom rankovėm

žalio su pynutėm va kaip Jurgitos

Raudono koriuku tvidinio

viskam siūlus turiu, bet tiek pradėtukų kad ranka nieko naujo nekyla pradėt ir ...mezgu kojines, nors užsakymų skubių nėr

Atsakyti

Nu kad nelabai mezgu, tai dėl bibliotekos biškį gaila :ax:  paskui sąžinė grauš, kad toks lobis guli nenaudojamas.

O turint momeny visas šventines išlaidas, tai gal reiktų ir susilaikyt :oh:​ 

Atsakyti

Pas mane irgi eilė kokiam penkmečiui:

- Pūkuoto kašmyro megztinis pūstom rankovėm. Kažkas panašaus kaip nuotraukoj;

- bliuzonas su kapišonu iš buklė siūlo;

- japoniško peties megztinis iš buklė siūlo;

- raudona suknelė iš “žolytės”;

- coocon kardiganas iš moheros ir merino;

- kardiganas iš pūkuoto kašmyro dideliu kalnierium;

- suknelė iš šilko.

Žodžiu, užkoduokit mane nuo siūlų pirkimo. Reikia kažkaip nuo šios dienos pradėti tvardytis.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 gruodžio 2022 - 20:56

Restar, pasiguglinau apie knygą. Pradžioje juokinga pasirodė, vėliau visai nieko patarimą užmačiau su trumpintom eilėm. Gal visai ir naudinga būtų?

Atsakyti

aš tai tokių kelnių norėčiau kaip toj nuotraukoj :)

Atsakyti

o šiaip nežiūrint norų nu tai atsidarau spintą o ten.negreit sunešiosiu ką turiu :) kur jau ten dar daugiau

namie pilnai nešioju visokius kašmyrinius ir alpakinius megztinius. šildymą galima ir užsukt :D

Atsakyti

Aš tai irgi vis pagalvoju, kad iš per gerų siūlų mezgu, nes kaip ir galima būtų parduoti mažai nešiotus mezginius, bet nu nesinori kašmyrų už 20 eurų pardavinėt, o brangiau kažin ar kas mokėtų.

Kaip mane nervina rytais atsibusti nutirpusiom ir skaudančiom rankom :B Nežinau ar nuguliu taip, ar čia jau kokia problema. Ir dar prie abiejų alkūnių po skaudantį tašką, jau koks pusmetis. Byru gabalais :B​ 

Atsakyti