Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, aha, mano galva irgi kažkaip ūžia. 

Ir grįžus šeimai sakiau, jog einu ilsėtis :D  tai žvengė iš manęs, kad po poilsio einu poilsio

Qqte, nu te :4u:  gripas?

Smagu buvo visai. Nors kažkaip ir pritrūko džiugesio....

Atsakyti

Aš po išeiginių- Naujų šventimo- ėmiau dvi poilsio. Ir pasirodo, kad dar mažai 🤭 keista, kad ryt jau į darbą. 

Atsakyti

Gal ne gripas. Daugiau neužkilo. Nu bet man galvą skaudėjo tai išgėriau vaistų o jie ir nuo temperatūros...

Ryt bus matyt. Ech pavydu susimatymo.

Atsakyti

Laba diena, 

Man kažkaip vakar galvą įsiskaudėjo, bet kad susitikom vis tiek labai  :wub: 

Ačiū katukui, kad užrodė man gerą vietą gražiai dovanai :4u:  Tai ten ir apsipirkau :D Nukrito rūpestis nuo galvos :D

qqte, linkiu, kad ir būtų tik vienadienis reikalas ir sveika vėl :4u: 

Norėčiau į kiną nueit, bet kad nieko gero nerodo. Šeimyna buvo Avatare, Rusnei labai patiko. Bet ne mano tipo jis.

Atsakyti

Sveikos,

uf, atbūtos šventės (saviškės mėnesio gale jau neskaičiuoju, galiu ir užmiršt), dabar galima bus mėgautis kasdienybe :). Dvyniai be proto patenkinti dovanom (vienas gavo Nutribulet kokteilinę, kita plaukų tiesintuvą ir Deftones maikę), gavau daug apsikabinimų ir gražių žodžių.

Ryte nuvariau į Santaras pas ginę, kol laukiau prie kabineto, tai net užsistradalinau, bet finale - nieko blogo nesimato, ką įtarė, bet svarbiausia, kad padarė extra - atkreipė dėmesį į mano baimes, skyrė tyrimą, kuris čia nemokamai daromas, o kitur virš 40 eurų, gal jau ir daugiau, na, ir pasiūlė ateiti po kelių mėnesių, kad atidžiau pasižiūrėtų dėl tų mano baimių. Džiaugiuosi, kad nuėjau.

vakar svarsčiau, ar megzti tam savo megztukui golfinį kaklą, ar sustoti anskčiau. Man gal gražiau žemas apvalus, bet neturiu megztuko su aukštu kaklu. Nusprendžiau nusimegzti jį, pažiūrėti, kaip jausiuosi, jeigu ką - išardysiu.

O kodėl sriuboj džiugseio pritrūko? Ar apie kažką liūdno šnekėjot, ar tiesiog nebuvo nei vienos linksmintojos?

Atsakyti

Gal visos pavargusios po švenčių maratonų... o gal tiesiog metai slegiantys, tiek praėję, tiek ateinantys..

Restar-džiaugiuos su tavim už tavo baimių paslopinimus. Aš irgi naują sveikatos rūpestėlį įsitaisiau. Buvau krūtų echo, kažką pamatė, panašu į fibroadenomą, bet reiktų pas mamo pasirodyt. Kaip ir nejaučiu kokių tai baimių,bet taip nenoriu ieškoti, registruotis, laukti... siuntimo dar reiktų, nors gal ir nereiktų, jei su savo draudimu... nu žodžiu, reikia-bet nenoriu.

Mezginiai... nu vis daugiau abejonių, kad aš tą liemenę baigsiu kada nors. :D​ dabar dar ir siūlo truks, vėl galvot kombinacijas...

Atsakyti

Klausykit, vis reklamuoja man čia feisbukas tą lazerinį depiliavimą kaip tik visai šalia darbo. Gal kuri išbandėt? Daug ten procedurų vienai vietai reik?

Atsakyti

Sveikos, fainu tie susimatymai, bet kadangi darbas 5d.d., tai jau nebeatlėksiu kaip kanščiau.

Pas mus auditas antra diena, dar rytoj :oh:

Megztuką kurį pradėjau prieš naujus, šiandien nusprendžiau išardyti :hmm: vizija su tikrove nesutiko, bet jau kita atėjo :B

Atsakyti

Limit, mane irgi tos visos akcijos vilioja. Bet man tie lazeriai ziauriai skauda :B 5 minutes atkenčiu, o čia tai žymiai ilgiau būtų. Ir neaišku koks efektyvumas. Ar nereikes paskui via tiek kas kelis metus pakartot.

Man vakar pritrūko jėgų atvažiuot pasimatyt. Kažkoks lepšis paskutiniu metu esu. Kažkoks sunkumas krūtinėj, padustu vis. Bet net nežinočiau kur problemos ieškot.

Atsakyti

Man po paskutinio neaišku, ko, gal peršalimo, gal gripo, gal kokio covido irgi likęs sunkumas krūtinėj. Užlipau laiptais į antrą aukštą ir padusau  :oh: 

Bet dar ir kosulys ne visai pasibaigęs, ir ausys dar užgulusios, ir maistas nesveikas labai traukia  :essen:  Tai gal dar atsigausiu.

Reiks gal kokių papildų paieškot, vitaminų.

Kad lazeriai skauda, net nežinojau :bijau2:​ 

Atsakyti

Limit, prailginto (ne paprastą) veikimo VitC nusipirk. Dar būna imunoshotai visokie su mineralų, vitaminų koncentracijom. 

Atsakyti

Tai vit C, D, magnis..

Aš tai labai džiaugiuosi kolagenu :rolleyes:  gal ne visai į temą, bet matyt man jo trūkumėlis buvo. Praktiškai nustojo slinkt plaukai, oda kaip šilkas patapo, gal net ir sąnariukai geriau veikia. Gaila, kad hormonų nesubalansuoja, nes nuotaikos tai š, nuovargis ir apatija neapleidžia. Dar vit D vėl nusipirkau, kokia pora savaičių buvau negėrus, tai gal kažkiek atsistatysiu.

Pagaliau nusiunčiau savo ligonį pas gydytoją. Nu nes vakar vėl tempa 37,5, kaklo limfmazgiai ištinę. Trečia savaitė nepraeina. Tai išrašė antibiotikų, greičiausia streptokokai užsilikę niekaip neišsinešdina. Po to pas LOR su tyrimais.

Atsakyti