Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aga, aš po savo procedūros irgi kalogeno shotus  su vitaminais gėriau (reklamos auka 🤭 ), bet esu įsitikjnus, kad dėl to atsilaikiau, kai čia visą mėnesį kolegos, uošviai, vaikai aplink sirgo.

Uf. Atsportavau. O treneris negailėdamas dar svorius padidino. Bet fainai. Pasiilgus buvau :) 

Atsakyti

Tai kokį tą kolageną geriat?

Atsakyti

Man po paskutinio neaišku, ko, gal peršalimo, gal gripo, gal kokio covido irgi likęs sunkumas krūtinėj. Užlipau laiptais į antrą aukštą ir padusau  :oh:

Bet dar ir kosulys ne visai pasibaigęs, ir ausys dar užgulusios, ir maistas nesveikas labai traukia  :essen:  Tai gal dar atsigausiu.

Nu man irgi panašiai. Jau anksčiau nuo storumo padusdavau kur aukščiau kur ar greičiau užlipus. Bet dabar  net lygia vieta paėjus greičiau užspaudžia krūtinę. Kosuliui jau mėnuo . Tik ausys nebuvo užgulę. Bet mano vyrui, kuriam kiek anksčiau panašus kosulys buvo prikibęs, buvo. Užtat man balsas užkimęs. Kartais jau galvoju, gal tikrai čia kovidas buvo man. Nors testas trečią dieną darytas buvo neigiamas ir šiaip lyg panašūs požymiai į eilinį peršalimą - sloga, kosulys, bet ką ten žinosi.

Restar, labai džiugu, kad dvyniams pataikei dovanas:super:

Atsakyti

Aš tai pagėriau šiek tiek kolageno, tada pamiršau, tai stebuklų nepajaučiau, neatjaunejau tikrai :). Reik baigt gert iš principo. Bet saujom nenoriu visko ryt, tai tą prisimenu pagert, tai aną. Tfu, tfu nesergu, bet gal dėl to, kad retai kur einu :)

Užsirašiau mėnesiui į nemokamas mankštas nugarai Antakalnio poliklinikoje, Vilnius sveikiau organizuoja. Bus man vietoj sporto, kol sugalvosiu ar rasiu sau ką kito tinkamo už prieinamą kainą. Su batutais dabar galėčiau tęsti tik namie, mokamai, o pas mus tam lubos per žemos. Ir trenerė ne tokia faina, tai gal aš kur kitur mokėsiu, kur daugiau naudos bus man.

Atsakyti

Reklama :D 

aŠ geriu Dias forte greifruktų skonio. Kažkaip pora mėnesių pataikiau su nuolaida, nors vistiek brangu zaraza.

O šiaip mano vienas insta sekamasis :D  sakė, jog veiksmingiausias yr jūrinis kalogenas I ir III tipo bent 10 mg dozė. Geriau įsisavinama kartu su vit C.

Pigiausia gaunas iš iherbo siųstis :P​ 

Atsakyti

Tfu plę-10g dozė

Atsakyti

Aš gėriau vieną pakuotę Artron Collagen extreme. Aga, matau, kad irgi 10 g sudėty. Dar- hialurono, Vit C - 200%, Vit D, B6, B12, dar visko daug. Pirkau tiesiai pas ją. 

Atsakyti

Sveikos,

Dias forte, žiūriu pigiau, nei Artron Collagen extreme, bet šiek tiek daugiau vitaminų Artron. Kaune parduotuvėj radau akciją, jei tris pakuotes perki. Aš lapkričio mėn vieną sugėriau. Visai pakartočiau, jei norėtumėtės dalintis, nes šiaip vienai perkant tris, tai man per brangu :) 

Atsakyti

Niuma, o vyrui neduosi? :D 

Be to, reik gert bent tris mėnesius, kad būt nauda

Apie vitaminus sudėty. Jų per mažas kiekis, kad būtų poveikis, o kainą užkelia. Čia taip tas latvis sakė :D o aš ir tikiu :rolleyes: 

Atsakyti

Va, dar pareklamuosiu. Norit adekvačios kainos ir gryno produkto? 

https://www.prosport...izatas-KH-2457/

https://iconfit.lt/p...=42399769264346

Aš kadangi kaip žinot, nevartoju gyvuliukų, tai ieškau žuvinių. Bet mėsėdžiams puikiausiai prieinamas.

Atsakyti

Pakalbėjom apie kolageną, tai mano FB srautas dabar vien kolageno reklamos :D

Pasvarstysiu apie tą katuko užrodytą. Kažkaip va, užėjo šišas to kolageno :D nors net neaišku, ar reik, bet turbūt reik pabandyt ant savęs.

Atsakyti

Man kosmetologė sakė, kad būtent žuvinį reikia naudoti, nes geriau įsisavinamas. 

Atsakyti