Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geras! Keptos kojinaitės :hihihi: 

uŽjaučiu šiaip :4u:​  planą B turi?

Atsakyti

Nu nepasisekė...

Atsakyti

Plano B nėr🤷‍♀️

Svarbiausia, vyras leisdamasis laiptais sako, ką čia lygini? Sakau, nieko. Sako, tai gal lygintuvą palikai? Dar pamąsčiau, kas čia jam. O paskui jau kad šokau🙈

Svarbiausia, apačioj kvapo visai to svylančio siūlo nesijautė, matyt, į viršų ties laiptais viskas kilo. 

Atsakyti

Nu šiandien man tai nosis, tai akys bėga visą dieną  :B : tai nuo alergijos, tai nuo filmo. Nuėjom su vyru į Paupio pasaką "Gyveno kartą Otto" pažiūrėti. Tai juokiausi, tai verkiau...kažko ašaros liejosi laisvai, dar dabar graužia veidą. Kaip žinia, esu Uvės fanė, bet turiu pripažinti, kad ir amerikiečiai nesugadino. Super geri pagrindiniai veikėjai. 

Limit  :4u: . Aš irgi sugebėčiau taip padaryt :4u:​ . Juk sugalvosi kažką?

Atsakyti

Limit  :4u: 

skaudžiai atrodo

Atvariau pas sesę su mašina, nu tai įkalbėjo nakvot.Nepamezgiau

Atsakyti

Kerpena, kur perki detales markerių gamybai? Man reikia nedidelių sulituotų žiedelių. Internetu neapsimoka siųstis, nes siuntimas kelis kartus brangesnis nei patys žiedeliai. Madoje yra parduotuvė, bet joje per dideli. Kur dar?

Dar vienas klausimas. Kai mezgate vokišku būdu trumpintų eilių apsisukimus ir mezgate ratu, kaip išmezgate tą antrą apsisukimą, kuris daromas išvirkščios eilės pabaigoje, kai jį prieinate geroj pusėj išmezgę visą eilę? Jį išmezgus lieka skylutė. Gal yra kokia gudrybė? Pirmas apsukimas išsimezga puikiai, o antras nelabai.

Atsakyti

Jurgitak

Danesa.

Pabandyk kabint iš kitos pusės. Ji įprastai kiši virbalą iš dešinės, tai kišk iš kairės.

Atsakyti

Kažkai kai jau akį tą mezgi paskutinę tai ją kitu būdu,  ne vokiškai o su užmetimu darai ir tada apsisukus jungiant į ratą nebūna skylutės

Atsakyti

Jurgitak, Pilies g.  Akmenėliai. Ten kur po pastoge prekiautojai stovi, o už jų yra parduotuvėlės.

Po Halės turgumi yra  parduotuvė, ir priekio, šalia didelių laiptų į pusrūsį.

Pylimo  g,. Vingrių stotelė ir kitoje g. pusėje truputį atgal, kur Ligoninės g prasideda, beveik ant kampo parduotuvė Malonios smulkmenos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2023 - 12:34

Statistikai. Džiugesio nekelia. Ir pūkų reik atsikratyti, ir ilgio gaėjo būti daugiau.

Priedas  Screenshot_20230108_133639.jpg   906,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu kad gražiai pripyniavus, golfas toks. Dėl pūkų nieko nepasakysiu, mažai matosi, o ilgis lyg visai fainas? Dailios tos pynės labai.

Ir jau kelintą sykį prisimenu, kad apie Niumos naują megztinį nieko nepasakiau, nes tuo metu galavausi ir su maistu, ir su savo sveikata, tai pati jokios ataskaitos nepateikia ėjau ir rašyt nenorėjau... Dailus megztinis, gražus raštas, faina, kad siūlo užteko. 

Aš vakar baigiau, naktį išploviau ir išsukau skalbyklėj savo kreidinį. Siūlo liko net 2 kamuoliukai Limos, moheros vos vos. Bus lašinukas šalčmirystės laikams :). Gal net parodysiu, jei ryt eisiu su juo į darbą ir paprašysiu kolegių pafotkint.

Šiandien kuičiausi aprašymų krūvoj, ieškodama mano pirštinių lapo, nes dabar vyrui megsiu pirštuotas, senos sudilo, tai radau kokius 7 megztinius, kuriuos noriu megzt... Pasidėjau šalia paskaitymui, mąstysiu, kol pirštines megsiu.

Šiandien vėl eisiu į kiną, pakvietė kaimynė iš gretimo namo, nes ketino eiti su dukra, bet ta negerai jaučiasi. Tai ir pasirašiau avantiūrai. Filmas "Korsažas", sudomino. 

Kaip apie naujus visur buvo kalbama, rašoma apie naujų metų įsipareigojimus, aš sau purkštavau, kad nieko man nereik :B . Bet paskui sveikas protas prabilo ir nuoširdžiai sugalvojau bent 2 tikslus: drąsiai naudotis netikėtomis progomis (pernykštė Stambulo patirtis iš šios serijos buvo vau) ir daugiau kultūrintis ( parodos, koncertai, spektakliai ir pan). Tai va, griebiu progą, nors planavau pamegzt.

Atsakyti

Liniuka nu foto tai labai gražus megztukas ir tinka tau nei pūlų kokių ten nei ilgip per trumpo nesimato

Atsakyti