Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirkau už lipdukus KitchenAid keptuvę. Didesnio š... nesu turėjus. Gal po poros savaičių pradėjo vidurys keptuvės labai svilti. Čekio aišku nebeturiu, nes tikrai nesitikėjau tokios kokybės... 

Atsakyti

Liniuka, nu ačiū. Tikrai laiku :D  bent čekio reik neišmest :B​ 

Atsakyti

Man atrodo, kad keptuvės aš ir norėjau. Tai gal neieškosiu.

Atsakyti

FB sako, kad pirmą kišenėtą nusimezgiau lygiai prieš 10 metų. Po to dar mezgiau dvi.

Varom į Avatarą. 

Atsakyti

:D aš pirmąją kišenėtą vis dar planuoju nusimegzt. Siūlus nuo nežinia kada turiu. Bet 'eilė neprieina'. Turiu pora iš Ristinos.

Atsakyti

O aš dvi nusimezgus, bet abi išaugus šiuo metu.

Atsakyti

Uf paslidinėjau  :D ledas po sniegu. Batai čiuožia labai.

Kerpena, kokius pirkai crocsus? Aš irgi dairausi. Man reik šiltų, kad neperšlaptų ir neslidinėtų  :rolleyes: 

Aš keptuvę fiskars turiu. Keli m. Nieko jai nesidaro. Aišku tik su mediniais įrankiais maišau. 

Atsakyti

Kerpena, kokius pirkai crocsus? Aš irgi dairausi. Man reik šiltų, kad neperšlaptų ir neslidinėtų  :rolleyes:

Pirkau va tokius https://www.open24.l...-s/?color=22713

Tik tada buvo akcija ir pirkau už 50.

Grožio didelio nėra. Dėl slydimo irgi negali pasakyt, nes vaikščiojau tik kai šlapia buvo, bet dėl šiltumo, tai šilta. Po mano nepašiltintų batų su kuriais visą žiemą vaikštau, tai toks jausmas, kad ten koks šildytuvas pade įmontuotas :) Nežinau, kaip per šalčius būtų.

Atsakyti

Ai, aš wok keptuvės noriu. Nes visiems patinka azijietiškas maistas, gal patobulėčiau :).

Verda čili didelis katilas, sulaksčiau siuntinio paiimt, pasiėmiau pajetkes, derančias prie turimos ...moheros :D ir fainus virbalų stabdžiukus iš Siūlų damos, nusipirkau, sektos įtakota, akių lašų, nes pagaliau pajutau diskomfortą akyse, namie kaitina, tai sausa labai, vyras išvežė mažę, kuri koncertuos su ansambliu bajorų sąjungos susirinkime Rotušėj. Tai dabar ruošiuosi baigt savo storulį ir pradėt ką nors naujo. Nesu dar tikra, kas tai bus - raudona, žalia, juoda, pilka ar spalvota :).

Atsakyti

Aš išsitraukiau dvejus siūlus, susiradau, kad abiem turiu derančių plonyčių pridėtukų. Prasimezgiau, išskalbiau, kai išdžius, galėsiu pradėt naujus skaičiavimus ir mezginius. Vienas - man. Antras- vyrui. Nes žiūriu, tą vienintelį alpakos, kurį mezgus buvau, taip ir nešioja nonstop savaitgaliais. Reik kažkuo pakeist.

Vakar sporte gerai pabuvau. Pirmą kartą jau be trenerio (baigėsi išpirktos), bet kadangi jis buvo salėj, tai pora kartų teko paklaust, kuris čia treniruoklis, nors ir planą turiu, bet numerių dar nepamenu, o salė didelė :) 

Atsakyti

Restar, balsuoju už žalią :D 

Šiaip eiliniai crocsai tai slidinėja, bet gal šitie kažkokiu paturbintu padu :hmm: ir bent jau man tai jie tokie klumpės, nesilankstantys :D bet tikrai šilti, nes šilta ir su tais be pašiltinimo

Atsakyti

Labas,  

Papasakosiu apie mezgiminę nesėkmę🥺🥺🙈 Numezgiau gi tas mažutes kojinytes. Va:  

Priedas  A5F9D1E7-3E46-4E11-9E0B-99B9B4FCE5CB.jpeg   390,98KB   0 Parsiųsta kartų  

Padžioviau išskalbtas prie žindinio🙈 Arčiau, kad būt greičiau.  Tai va:  

Priedas  2043304B-22C9-4EA7-A7A8-39A4C282F826.jpeg   672,01KB   0 Parsiųsta kartų

Turėjau jau padovanot. Tai naujas be šansų.  Durnumas neišpasakytas taip padaryt🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 sausio 2023 - 19:12