Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taigi čia gražiausią nuotrauką išrinkau :D​ 

Atsakyti

Sveikos,

Liniuka, iš nuotraukos- labai dailius pyniuotis. Dėl visų tavo komentarų- būna, kad pačios jaučiamės kažkaip nesusigyvenę su rūbu, nors nuotraukose ir dailiai atrodo. Linkiu atrast, su kuo suderėtų, suskambėtų jis tau :) Dažniausiai prie sijonų tinka trumpesnis ilgis. Bet šita spalva ir visas modelis man atrodo su tamsiai mėlynais džinsais gražiai susiporuotų.

Mano vakarykščiai mėginukai:

Baby merinas su anykščių twidu plonybiniu

Priedas  received_884822219396024.jpeg   227,05KB   0 Parsiųsta kartų

Kašmyras su marga vilna, plonyte (skirta mano įsivaizduojamai kišenėtai):

Priedas  received_752841125843572.jpeg   308,83KB   0 Parsiųsta kartų

Mėginukas įvairus: be pridėtinio, su pridėtiniu:

Priedas  received_724132899235238.jpeg   369,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šitos pabaigtuvės daug labiau patinka :rolleyes: Tik nufotkint nesisekė, kad visi šešėliai tikrom spalvom matytųsi...

Priedas  Screenshot_20230108_155826.jpg   1,11MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O vau! 

Liniuka, pyniuotis labai dailios spalvos, ir būtent tas fasonas sakyčiau netgi lieknina tave. Nebent tikrai išrinkai sėkmingiausią foto. Aš visai jį įsivaizduoju su klasikinėm apačiom-kelnėm, sijonais.

Paveikslas, tai jo-žiauriau geras. Kur kabinsi?

Niuma-aš už antrą nuo apačios. Mėginuką. Nors... ką tik tokios panašios spalvos nusimezgei, tai gal vistik paįvairinimui kitą spalvą?

Atsakyti

Katuk, paveikslas kaip ir kiti gyvens už sofos :D 

Rytoj į darbą :B​ 

Atsakyti

Jie skirtingi žalumai :)  turimas ir šitas. Ir modeliai skirtingi bus.

Tik va ir svarstau ar su pridėtiniu megzt- su juo lengviau, tik siūlo puošnumas, tas gelvas žvilgesys sumažėja.

Mėlynas- vyrui :) pridėtinis twidas- dėl suvaldymo, nes tįsta merinas po skalbimo. 

Atsakyti

Liniuka, megztukas ir man atrodo, kad tau puikiai tinka🥰 Paveikslas įspūdingas😮

Priedas  1888F8AB-11D9-41E8-8A71-05100223F124.jpeg   73,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos Liniuko ir pyniuotis ir paveikslas labai faini :wub:

Laukiu savo mezginiui pridėtinio siūlo, jei ir tas vaizdas nepatiks, reiks Natsumi megzt. Planavau po šio mezginio

Atsakyti

Kai tingisi dirbt o megzt negalima tai prisigalvoju visokių durniškų veiklų- pvz suskaičiavau kad intensyviai mezgant kojines kojininių siūlų turiu 2 metam

Arba 12,5 kg su likučiais. Iš to gautųsi virš 170 porų jei viena po sveria 70 gr  :smartass:​ 

Atsakyti

Reikia griūvančios pelės vaizdelio, Qqutės skaičiavimus paskaičius  :B . Čia turint omeny, kaip tu greit jas mezgi... Aišku, aš savo geriau neskaičiuoju, tai atrodo, kad nedaug :D.

Atėjau su megztuku į darbą, tai galėjau kolegei savo vilnonį adijalą atiduot - jai šalta, o man normaliai gera. Net nieko ant kaklo nereikėjo užsidėti dėl aukštos apykkalės.

Atsakyti

Qqte, sakai alzheimerio prevencija užsiimi :D 

mano turtai kukliai rūko kamputyje...

Vakar turėjau dukrytę svečiuose :wub:  :D  abi tiksliau, tik viena tai naminė. Tai svečias privertė perkuist siūlų atsargas, nes užsimanė "pažaisti" su virbalais, t.y. pamegzti šaliką. Nu ir ką :oh:  tinkamų siūlų pradedančiam mezgėjui praktiškai neturiu. Kažką paskubom išknisau, tai vakare klausimas-o kiek akių uždėt.... 

ir dar nori megztinių mano megztų, bet su šituo tai nežinau,man pačiai sau sunku įsikvėpt, o klientui tai išvis kančia :D 

Žiūriu The Dark serialą. Uch, kokia įtampėlė ir smegenų mankšta. 

Atsakyti

Kaip šianakt prastai miegojau :B Užmigau gal 2 tik. Ir daug kam taip buvo, gal kokios audros ar tiesiog pilnatis.

Darbe pavargau kaip ciucikas, užgriuvo reikalų lavina po atostogų :wacko: 

Atsakyti