Taigi čia gražiausią nuotrauką išrinkau
Sveikos,
Liniuka, iš nuotraukos- labai dailius pyniuotis. Dėl visų tavo komentarų- būna, kad pačios jaučiamės kažkaip nesusigyvenę su rūbu, nors nuotraukose ir dailiai atrodo. Linkiu atrast, su kuo suderėtų, suskambėtų jis tau Dažniausiai prie sijonų tinka trumpesnis ilgis. Bet šita spalva ir visas modelis man atrodo su tamsiai mėlynais džinsais gražiai susiporuotų.
Mano vakarykščiai mėginukai:
Baby merinas su anykščių twidu plonybiniu
received_884822219396024.jpeg 227,05KB
0 Parsiųsta kartų
Kašmyras su marga vilna, plonyte (skirta mano įsivaizduojamai kišenėtai):
received_752841125843572.jpeg 308,83KB
0 Parsiųsta kartų
Mėginukas įvairus: be pridėtinio, su pridėtiniu:
received_724132899235238.jpeg 369,19KB
0 Parsiųsta kartų
Šitos pabaigtuvės daug labiau patinka Tik nufotkint nesisekė, kad visi šešėliai tikrom spalvom matytųsi...
Screenshot_20230108_155826.jpg 1,11MB
0 Parsiųsta kartų
O vau!
Liniuka, pyniuotis labai dailios spalvos, ir būtent tas fasonas sakyčiau netgi lieknina tave. Nebent tikrai išrinkai sėkmingiausią foto. Aš visai jį įsivaizduoju su klasikinėm apačiom-kelnėm, sijonais.
Paveikslas, tai jo-žiauriau geras. Kur kabinsi?
Niuma-aš už antrą nuo apačios. Mėginuką. Nors... ką tik tokios panašios spalvos nusimezgei, tai gal vistik paįvairinimui kitą spalvą?
Katuk, paveikslas kaip ir kiti gyvens už sofos
Rytoj į darbą
Jie skirtingi žalumai turimas ir šitas. Ir modeliai skirtingi bus.
Tik va ir svarstau ar su pridėtiniu megzt- su juo lengviau, tik siūlo puošnumas, tas gelvas žvilgesys sumažėja.
Mėlynas- vyrui pridėtinis twidas- dėl suvaldymo, nes tįsta merinas po skalbimo.
Liniuka, megztukas ir man atrodo, kad tau puikiai tinka🥰 Paveikslas įspūdingas😮
1888F8AB-11D9-41E8-8A71-05100223F124.jpeg 73,07KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos Liniuko ir pyniuotis ir paveikslas labai faini
Laukiu savo mezginiui pridėtinio siūlo, jei ir tas vaizdas nepatiks, reiks Natsumi megzt. Planavau po šio mezginio
Kai tingisi dirbt o megzt negalima tai prisigalvoju visokių durniškų veiklų- pvz suskaičiavau kad intensyviai mezgant kojines kojininių siūlų turiu 2 metam
Arba 12,5 kg su likučiais. Iš to gautųsi virš 170 porų jei viena po sveria 70 gr
Reikia griūvančios pelės vaizdelio, Qqutės skaičiavimus paskaičius . Čia turint omeny, kaip tu greit jas mezgi... Aišku, aš savo geriau neskaičiuoju, tai atrodo, kad nedaug
.
Atėjau su megztuku į darbą, tai galėjau kolegei savo vilnonį adijalą atiduot - jai šalta, o man normaliai gera. Net nieko ant kaklo nereikėjo užsidėti dėl aukštos apykkalės.
Qqte, sakai alzheimerio prevencija užsiimi
mano turtai kukliai rūko kamputyje...
Vakar turėjau dukrytę svečiuose
abi tiksliau, tik viena tai naminė. Tai svečias privertė perkuist siūlų atsargas, nes užsimanė "pažaisti" su virbalais, t.y. pamegzti šaliką. Nu ir ką
tinkamų siūlų pradedančiam mezgėjui praktiškai neturiu. Kažką paskubom išknisau, tai vakare klausimas-o kiek akių uždėt....
ir dar nori megztinių mano megztų, bet su šituo tai nežinau,man pačiai sau sunku įsikvėpt, o klientui tai išvis kančia
Žiūriu The Dark serialą. Uch, kokia įtampėlė ir smegenų mankšta.
Kaip šianakt prastai miegojau Užmigau gal 2 tik. Ir daug kam taip buvo, gal kokios audros ar tiesiog pilnatis.
Darbe pavargau kaip ciucikas, užgriuvo reikalų lavina po atostogų