Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, o tu privačią turi galvoj šeimos centriuką kokį kur VLK apmoka? Nes aš tai apie mokamą privačią. Taip gerai tas sveikatos draudimas.

Ai kažkokia keista savijauta paskutiniu metu. Skauda nugarą, krūtinę, kvėpuot sunku, bet tempos nėra, nekosėju. Bet tyrimai geri. Tai taip ir neaišku. O kita bėdelė tai naktį tirpstančios ir skaudančios rankos, skausmingi alkūnių sąnariai. Kraujas rodo lėtinį reumatinį uždegimą. Davė siuntimą pas neurologą, o paskui pas reumatologą. Ir dar kažkokius vaistus prirašė. 

Atsakyti

Šiaip eiliniai crocsai tai slidinėja, bet gal šitie kažkokiu paturbintu padu :hmm: ir bent jau man tai jie tokie klumpės, nesilankstantys :D bet tikrai šilti, nes šilta ir su tais be pašiltinimo

Išbandžiau  savo crocsus, kai buvo -10 ar -12, specialiai dėl įdomumo išėjau pasivaikščioti, tai tikrai visai šilta kojai.

Va dabar  - vakar ir šiandien  - visokiais slidokais keliais pavaikščiojau, tai nėra slidūs. Aišku, kur  grynas ledas, tai paslysta koja, bet ne daugiau nei kokie šiaip žieminiai batai.

Liniuka  tikrai gražią nuotrauką  išrinkus, nes man irgi nesimato jokių iš vardintų trūkumų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2023 - 15:15

Aš grįžau po kirpyklos, netyčia buvo laisva ir kosmetologė, antakius sutvarkė tuo tarpu, kol dažai ant galvos buvo, tai jaučiuosi bent kiek į žmogų atvirtusi :).

Vakar vėlai grįžau, mažai pamezgiau, šiandien vėl po darbo į  mankštą išvarau, intensyvi metų pradžia, norų viskam daug, darbų irgi - visai džiaugiuosi, nes yra judesys, prasmė ir kol kas nėra metų vidurio ar galo nuovargio :)..

Atsakyti

Išbandžiau paleistas akis.

Priedas  325277702_1167270420815156_8725590027022546392_n.jpg   435,62KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  324064389_524497106329001_8846024399534469808_n.jpg   415,65KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  325094914_488634150121153_279682194537992566_n.jpg   568,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man antra diena sukasi planetos.... bet su tuo kosmonauto pojūčiu vis dėl to susitvarkiau nagus!. Turėjau eit dar sausio 3, bet mano meistrė susirgo, laukiau, tik kad matyt sunkokai, nes vis dar ligoninėj. Tai nuvariau belekur. Visai neblogai,  spalvos nedėjau, tik rausvą bazę. Tai kažkaip net per lengvi tie nagučiai, reik nepamiršt pasaugot.

Juokingiausia, kad galvojau, jog einu į tą patį saloną, nuvariau, ups, sako čia tokia nedirba :lol:  pasirodo, kažkur visai šalia užsirašiau. Tai visai maloni ir kruopšti ta meistrė, gal kiek ilgokai dirba, palyginus su maniške.

Kerpena, gražus daiktas! Sau? Ar kam kitam?

Vis dar kankinu tą liemenę... ir desperatiškai ieškau kažkokio kabinančio mezginio, nes jau savaitgalį išvarau, reik kažką pasiimt naujo, visko gi negaliu išsivežt.

Atsakyti

Kerpena, man labai gražu  :wub:  :wub:  :wub: 

Sudėtinga su tom paleistom akim? :D

Aš tai visą praeitą savaitęs siuntinėjau projektus ne tam užsakovui  :oh: Ir kad nors perspėtų žmogus, kad ne savo dalykus gauna, bet ne, tylėjo (buvęs klientas, iki šiol nesusimokėjęs, tai gal todėl), kol tikrasis bangas pradėjo kelt, kodėl nieko negauna  :oh:  :D

Siaubas, kaip gėda buvo :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl:  :blush-anim-cl: 

katuk, labai ilgai dirbo? Aš pas nuają mergaitę einu, tai dvi valandos... Kai tuo tarpu mano pirmoji viską per 50 min padarydavo ir laikydavo puikiai!! Laukiu jos labai jau antri metai po dekreto. Nes kitos tokios ir neradau. 

Atsakyti

Nu, be lakavimo, tik bazė ir viršus-valanda. Tai įtariu su lakavimu dar 0.5 būt užtrukus. Mano senoji irgi per 45-50 minčių susitvarko.

Atsakyti

aš dabar irgi su baze rausva ir blizgiu topu

ir planetos kažko man sukasi antra diena ir akim nelabai matau

nors beveik žinau kodėl-mėginu susitvarkyt mitybą, grįžt prie keto tai ir važiuoja biški viskas plius spuogais pasipuošiau :) ale žinau kad praeis po kurio laiko, visokių magnių kalių prigėriau, mezgu diideles kojines ir galvoju kad žmonių su tokiom gal nebūna arba per didelę numezgiau...bet tikiuos bus gerai

Atsakyti

Sveikos.

Diena paturbinta. Sėdžiu ir nežinsu ar eit į sportus. Šią savaitę dar nebuvau, bet gal smegenis pravėdint.

Darbe tempas. Vyrui, kaip Katukui, sukasi planetos antra ar trečia diena. Tik aš atradau, kad jam spaudimas per aukštas, o pulsas per žemas. Prisiskaičiau visokių interpretacijų, užreginau pas gyd, tegul eina. Nenoriu savigyda užssiimt, bet tenka bifį dėl eilių. O dar lyg tempa kyla. Anksčiau iš darbo grįžo. 

Šiandien mamai lešiuką keitė, vežiau į polikliniką, dvi val prasėdėjau. 

Tai galiausiai sėdžiu ir neapsprendžiu - miegot ar sportuot 😒 Arba megzt. 

Atsakyti

Mūsų su Katuku nagų mergaitė ta pati, tai aš irgi liūdžiu. Eisiu penktadienį pas atstiktinę, nieko gero nesitikiu. O tu Katuk pas tą buvai kur sakiau neit? :D 

Man planetos nesisuka, bet ta durna savijauta su keistu jausmu krūtinėj laikosi, o tyrimai nieko nerodo... Na bent jau plaučiai tvarkoje, gal visgi nuo stuburo :hmm: Kitą savaitę pradedu stuburo treniruotes, gal bus į temą.

Kerpena, labai gražu :wub: Iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip užmetimai, bet tų nuleistų akių net nežinočiau nuo ko pradėt.

Limit, labai tave suprantu. Aš šią savaitę irgi su daug klientų susirašinėju, auditus derinu ir penkis kartus prieš siųsdama tikrinuosi, ar tikrai tam siunčiu, o ne konkurentui su visokia konfidencialia info :D​ 

Atsakyti

Niuma, gi puikiai žinai, kad sportas gerai galvą pravėdina :) Neišsisukinėk :D​ 

Atsakyti

Liniuka, nea :D  nei pas tą nei pas aną. Kažkada pasirodo tam salone buvau prieš dabartinę, ten, kur lakas sutrūkinėjo. Tai kai supratau, jog salonus papainiojau, plę, galvoju, vėl pas tą... bet tada buvo Aušrinė, dabar Aistė. Ir tikiuosi nesutrūkinės. 

O. Planetų sūkuriai. Gal vistik kokie magnetai žemės :hmm: nes galvojau, kad man nuo hormonų. Ai žodžiu, bandau ignoruot, nes gyvent tai reikia :D  tik užknisa, kad momentais užneša ant posūkio :D  tai galiu ir nukrist kur. Nu ir vairuojant, kai reik apsidairyt, tai maksimum kontrolę tenka įjungt.

Atsakyti