Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, man labai gražu  :wub:  :wub:  :wub:

Sudėtinga su tom paleistom akim?

Nei kiek nesudėtinga. Tiesiog mezgi, o paskui tas akis paleidi. Tik reikia žiūrėt,  kur kokios klaidos neįvelt, net tų akių nesumegst ar dar ko, kad ta paleidžiama akis gražiai per visą mezginį nueitų. Kažkada pasinagrinėjau, supratau principą. Tai net tuos lapus iš galvos mezgiau, svarbu buvo man, kad ta akis eitų bangom. Gaila nenufotkinau prieš paleidžiant.

O šalis kolegei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2023 - 20:42

Šalis įdomus, žavi tai, kad iš galvos, lygiai labai numegztas. O tos nuleistos akys gir Clapotis yra, bent jau Šilingė mezgė, dar kažkas, aš pora, taip pat ir Camino bubbles nuleistų akių principu. Labai įdomu žiūrėti, kaip keiasi mezginys viską paleidus.

Kadangi yra šiemet nesusimytinusių dar, o mudvi su Qqute turim bendrų reikalų - gal kas norit penktadienį ar šeštadienį susitikti kokiam CUP'e? Man labiau šeštadienis patinka, galvojam apie 14-15 val?

Atsakyti

Aš šeštadienį visai norėčiau, tik būsiu be mašinos, tai galiu ir sutingėt visuomeniniu belstis :B​ Tai ant klaustuko.

Atsakyti

Liniuka gaiu pavežt :bigsmile:​ 

Atsakyti

Net pažiūrėjau kas tas Camino bubbles. Tai kažkada irgi žiūrinėjus esu. Bet ten  nematau paleistų akių, bent jau per visą mezginį. Ten greičiau, kur  papildomą  užmetimą padarai, o paskui kitoje eilėje paleidi.

Bet tik spėju, nes nesu mačius aprašymo ar schemos. Gal ten to didelio burbulo rėmuose paleista... Net užsimaniau to šalio. Megzti. O šiaip šalių nereikia, nemoku jų nešioti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 sausio 2023 - 08:54

Aš esu va šitą laaabai seniai mezgus https://www.ravelry....brary/corsica-3

Tas priekis su paleistom akim. 

Nu ir klapotis. Mezgiau. Du net.

Praeitą savaitę tvarkydama turtus net aprašymus abiejų radau spausdintus :D atrodo, kad neišmečiau, nes abu daiktai man patiko :rolleyes: 

Dėl šeštadienio nesu tikra. Kadangi sekmadienį į kelionę, tai gali vykti paruošiamieji darbai.

Atsakyti

Net pažiūrėjau kas tas Camino bubbles. Tai kažkada irgi žiūrinėjus esu. Bet ten  nematau paleistų akių, bent jau per visą mezginį. Ten greičiau, kur  papildomą  užmetimą padarai, o paskui kitoje eilėje paleidi.

Bet tik spėju, nes nesu mačius aprašymo ar schemos. Gal ten to didelio burbulo rėmuose paleista... Net užsimaniau to šalio. Megzti. O šiaip šalių nereikia, nemoku jų nešioti.

Aš mezgiau https://www.ravelry..../camino-bubbles. Paleidimas vyksta burbulo rėmuose. Pirkau aprašymą, galiu pasidalinti.

Qqutė kokia šaunuolė, išmoko ir nestabdo su vairavimu  :wub:​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 sausio 2023 - 10:00

Restar, jei negaila, pasidalink.  Nežinau ar megsiu, bet toks sportinis interesas suprasti, kaip  ten numegzta. :ax: Šiaip jau įsivaizduoju, kad supratau, jei norėčiau megzti, tai galėčiau ir pasibandyti. Bet gali būti, kad įsivaizdavimas klaidingas. :hihihi:

Atsakyti

Kerpena, pasigėrėjau, bet nieko neparašiau apie šalį. Ir atlikimas, ir raštas, ir spalva labai dailūs 🥰

Niekur vakar nėjau, nes prasikuičiau su maistais ir ligoniais namie. Vyrui trečia diena vis tiek 145/122 ar 140/100 spaudimai. Ramybės būsenoj. Man sportuojant tiek neužkyla. Žodž, laukiu, kol eilė pas gyd prieis. 

Dabar mamą atvežiau apžiūrai po vakar operacijos- akies lęšiuką dėjo.  Po savaitės antrai akiai tą patį kartos. 

Šiek tiek pamezgiau vakar. Dabar kašmyrą išsirinkau, be pridėtinio siūlo, uždėjimus tik pečių vienoj linijoj darau, kiekvienoj eilėj, pagal Patrės rekomendacijas orientuojuosi. Gal po pažastim darysiu pasiaurinimą- du modelius į vieną lipdysiu :) Instoj kažkokį kitą modelį išsisaugojus esu. 

Atsakyti

Niuma, ką čia kombinuoji tam mezgime? Nieko nesupratau :D 

vyrui :4u:​  jam taip būna? 

Atsakyti
Atsimeni pernai pirty Kerpenos megztuką dvispalvį? Ji pasakojo mezgimo metodą nuo viršaus.
Jei įdomu, galiu Patrės nuorodas sudėti, tik pas ją laaabai jau platūs jie gaunasi. Aš tiek neplatinsiu.

Vyrui pirmą kartą taip, dėl to ir nervinuos. Galvą spaudžia ištisai. Nuvažiuoja į darbą pora val ir grįžta. Šnd užkilo iki 153 viršutinis darbe, tai jau pats paprašė, kad gyd paskambinčiau. Reziume: gavo kažkokių nuo spaudimo, kardio aspirino, girdau skysčių, kalio ctratą. Jei nepagerės- savaitgalį į priimamąjį. Jei pagerės- laukiam antradienio vizito. Sako, gal aparatas neteisingai rodo. Bet ir man, ir vaikams - viskas ribose. O dar ir savijautajo tokia... Gerai, kad dvi dienas iš namų dirbau, tai pačiai ramiau, kad stebėt galiu.
Atsakyti

Niuma - stiprybės ir ramybės tau, sveikatos vyrui. Matyt, prispyrė tikrai ta savijauta, kad leido kreiptis į gydytojus... Linkiu, kad pagerėtų greičiau  :4u:  :4u:  :4u: .

Lrt.lt perskaičiau straipsnį apie influencerį Justuką, nuėjau į instagram ir žvengiau iki ašarų iš jo video, ypač dėl mamos frazių :). O kartu be proto priminė, kaip Ingridushka pasakodama savo istorijas perpasakodavo kitų žodžius. Nu tip top - ir tada būdavo juokinga iki apsisius... ir dabar. Turint omeny, kaip man nepatinka, kad vaikai kokiam Tik Toke, vidosikuose lindi, tai žinotų jie, kokia nesąmone mama užsiiminėjo :D. Bet galvoju, kad kartais pažvengt labai sveika, net iš nesąmonių :).

Atsakyti