Ir Hb aukštas dažnai su inkstų bėdom
susijęs. Aš gi su imkstais prieš 3 metus turėjus reikalų.
Radikulito eiga visai kitokia. Mano tėčio buvo smžina bėda..
O delst, jei su inkstais, tai labai negerai. Gi turėjau sepsį nuo to🙈
Aš turėjus patirtį su vyru, kad tikrina jie kokią vieną versiją, ją atmetus - neberūpi, liepia eiti pas šeimos gydytoją. Su greitąja buvo išvežtas į ligoninę, ten atmetė širdies problemas ( dėl to buvo neramiausia, nes skausmas širdies plote) ir paleido, įtardami tulžies akmenis. Bet kad vietoj viską padarytų, tai taip nebuvo. Na, tai nustojo ėst chalvą, nakčiai nieko riebaus ir iki šiol gyvena neoperuotas...
Tikrino.
Atsei viskas gerai. Dėl to ir 'išvarė'.
Netiesiogiai, bet su atbumbėjimais - gydykitės pas šeimos daktarus. Pas mus- pirmoji pagalba.
Rentgenogramą, echoskopiją, kraujo, šlapimo tyrimus padarė, lašelinę. Viskas normoj, skaidru, be pakitimų, išskyrus hemoglobiną ir eritrocitus. Dar spaudimą, kuris jiems atrodo norma, nors toks po vaistų. Galvos skausmas 3 d. 🤐
Šiandien po vaistų nuo spaudimo vis tiek 149/106.
Sulauks ir antradienio, nes visa savaitė tokia savijauta, neiškentus į klinikas nuvežiau. Dar svarbu visokie kaliai, magniai normose.
Su šeimos gyd kalbėjau šią savaitę, irgi sakė- jei negerės, važiuokit į priimamąjį. Jei normaliai, tada antradienį ateikit.
Dėkui visoms už palaikymą
Tikrai tikiu, kad viskas susitvarkys, tik šiaip įdomu, ar yra būdų kaip tą hemoglobiną. Ir ar vien tai spaudimo priežastis. Matysim, ką gyd pakomentuos.
Šiandien tvarkymosi diena- atrūšiavau Emilio išaugtus rūbus. Arba paveldėtus iš brolių, bet morališkai ir vizualiai pasenusius. Du dideli maišai tekstilės konteinery. Vaikai grindis išsiurbė, išplovė, vonią iššveitė. Vyras su Emiliu lauke pabuvo.
Pietums greitukai- vyras užsimanė pakeptų su kiaušiniais kalafiorų. Vaikams ir man makaronai su mėsa iš stiklainiuko.
Ramu. Pamezgimo laikas.
Niuma o skysčių nesakė kad trūksta?
Aha pasisėdėjpm malooniai net nesinorėjo namo, nu bet už parkingą daug mokėt o ir vaikas kai kieno alkanas mamytės laukė nes bulvyčių išsikept nesugebėjo
Parlėkiau ir pasakiau kad vistiek pats kepsis
Nu galima ir megztelt ramiai prie teliko
O aš grįžau ir lūžau beveik valandai, nes taip traukė žemė, kad baisu. Pabudau - sustojęs skrandis...Tai ir nesupratau, negi čia nuo tų kepenėlių taip... Išgėriau Mezym.
Dabar reiks eit ieškot savo "žolytės", kad mėginuką prasimegzt galėčiau su Qqutės siūlais.
Taigi, šiemet siūlų jau pirkau:).
Pati gert liepiau nuo antradienio jau Birutės pripirkus po 6 vnt blokais. Šiaip, nepadaugina skysčių niekad jis. Dabar vis primenu.
Grįžtam prie mezgimo Paskutinės užmatytos idėjos:
Screenshot_20230114-201653_Instagram.jpg 463,62KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230114-201726_Instagram.jpg 386,24KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230114-201707_Instagram.jpg 209,68KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230114-201718_Instagram.jpg 108,95KB
0 Parsiųsta kartų
https://www.instagram.com/reel/CnJ3KTgBSQz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=