Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-plovas, čili troškinys, guliašas, makaronai bolonijos padaže, tą patį pakartojam iš kitos mėsos :D  tada iš vištos  visokių dalių viokie kepami reikalai, visiem patinka toskanietiškam padaže vIšta, garnyrus keiti ir vis kaip kitą patiekalą prastumi. Kugelis su mėsa, be mėsos. Picas gali vaikai išsikepti. Kas ten dar vaikam patinka - načos (toks meksikietiškas greitas sumestinis :D , tortilijos su visokiais įdarais-vištos, faršo-paruoštukų tik turėt reik...

Apart visokių toskanietiškų reikalų, kurių nemoku ir nežinau, ar šeima aproovintų, tai viskas nusibodę,  tas pats per tąptį, ir gamint, ir valgyt. MAN. O tas ir yra esminis faktorius :D. Kugelio vienas atsisako, tai atkrenta, kol jis namie, su mėsom išvis nepaeitų. Pica - savaitgalio pusės dienos reikalas, nes dabar jau ne 4, o kokias 6 skardas kepa, kai yra tėtis namie - pagrindiniai procesai patikimi jam ir tada viskas gaunasi lėtai kvadratu, man nors iš namų išeik :D.

Pripažįstu, atėjo tas laikas metuose, kai niekas nebetinka, nebepatinka, nebenoriu gamint  :B 

Va, grįžo mergos - žemaičių blynų jos nenori  :B , viena išvis atsisako ir kotletų, ir balandėlių, ir kukulių sriuboj. Laimei, jai visada tinka lašinukai :D. lašinukai visai netinka vienam bernui  :B . Kaiušiniai duonoj arba kiaušiniai su ryžiais tinka (ne visiems), bet ne kasdien gi, ypač, kai ir pusryčiam jie būna, pvz... Kenčiu. Pagminsiu dar šiandien rameną, o tada jau išsitrauksiu savo firminę frazę : "Nežinau, ką jūs šiandien valgysit  :B". Ber ir vyro gailo, nes jis jau seniai perėmęs pusryčių gamybą. netyčia sužinojom, kad nuo balandžio 1 d. pasikeitė autobusų , kai kam tepo pėdint pėsčiai į mokyklą, nes paankstino keliom minutėm :(, o reikiamu laiku tik tada ir važiuoja... 

Atsakyti

Katuk, labiausiai reikia žinoti kaip elgtis laidojimo namuose. Ten tai tikra pinigų kalykla. Prie progos, kai susitiksim, galesiu papasakoti, kaip iš kiekvieno žingsnio pinigus plešia. Verslas ir tiek, kuriems “užjaučiu”, turbūt, toks pats kaip “labas”.

Atsakyti

Ojo, šitos įstaigos tai taip... ir ko joms neplėšt, gi čia amžinas verslas.  Ypač jei tavo kaltės ir skolos jausmas mirusiam beribis..ir pats nepakasi po berželiu. Aš tai visai norėčiau, jog leistų pelenus kur nors pabarstyt. Nu kad ir savo kieme :hihihi:​ 

Atsakyti

Restar-ieškom pliusų, ieškom pliusų :D 

Maistas yra tik maistas, šiaip, kad jėgų būtų. Malonumų teks ieškot kitur

Atsakyti

Atsiminiau tokį kraupiai komišką nutikimą. Į temą.

Dar kolūkių laikais, brolis dirbo vairuotoju, tokio gan naujo modelio sunkvežimiuką vairavo. Kokie 25 metai jam buvo. Tai va, žiemą kažkur sušalo ir numirė žmogelis-kolūkietis, pravežti iš morgo buvo nurodyta broliui su tuo sunkvežimiuku. Nežinau tiksliai kaip ir kodėl, bet brolis sakė jam pagailo to vargšelio, kaip jis ten priekaboj gulės kaip kokia šiukšlė, tai įsisodino į kabiną. Kelionė gal kokia 30-40 minučių.  :bijau2: plę, sakė tik pergyveno, kad policija nesustabdytų... nors dokumentus ir turėjo, bet uj, važiuoti su lavonu keleivio sėdynėj. 

Atsakyti

Ojoj kaip groteskiška. Nenorėčiau atsidurt panašioj dilemoj.

Dienos anekdotas: nuėjau į Zoombą 🤣🤣

Po apšilimo išėjau. Aišku, ir į pasą reik pažiūrėt, bet kooooks gali būt skirtumas tarp trenerių- neįtikėtina.  Aš po Emilio gimdymo kažkiek vaikščiojau ir visai patiko. O čia- nei pasako, ką darysim, nei kur judėsim. Matosi, kad dauguma senbuvės, bet pagailo savo laiko. Nuėjau ir sporto salėj padirbau :) 

Atsakyti

Laba,

Jurgitak stiprybės.....

Ta nemeilė daržams atėjo iš vyro noro kuo daugiau. Turėjau daržiuką, auginau kaip mokėjau. Bet gi jam mažai pasirodė, dar anyta išsižvengė iš mano "mokslų". Neduokdie piktžolė kokia auga, tai jau augint nemoku. O aš viena augindama tris vaikus kaip mokėjau, norėjau, sugebėjau taip ir prižiūrėjau. O vyras.... Pridarė daržų, o ravėt vaikams, man ir jis aišku. Kokia meilė kai per negaliu ten vergauji. Turi keltis anksti ryte, nes dar nekaršta, vakare px kad uodai kanda turi iki saulelydžio varyt. Ar man to reik? Ne. Žolės nebepjaunu, nes kol pjoviau būdavo negerai, tai dabar daro gerai.  Dėl gėlynų visokių irgi jau numojau ranka. Aš sutampiau akmenis pasisodinau, jam netiko perdarė. Dabar praeinu ir net nežiūriu. Su nerimu laukiu jo užsakytų 100 sausmedžių ir dar 25 šilauogių.... 

Atsakyti

Freke  :blink: , nefaina, kai norai nesutampa... Labai suprantu, taip tikrai nevergaučiau, čia jau kaimas blogąja prasme. Man patinka tik pasižaist, kiek aš noriu, savo smėliadėžėj :).

Katuk - istorija tokia makabriška, jaučiu, prisiminimas visam gyvenimui. ir graži ta istorija dėl brolio intencijų, ir kraupoka.

Pilvai tam kartui pilni. Su malonumu :). Man maistas teikia malonumą vieną iš didžiausių. Visi laimingi. Tik va, kad toks maistas tik vienam kartui, kitąsyk - vėl suk galvą...

Priedas  338237580_585782033490311_9183562847306109715_n.jpg   231,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  339452378_953126249054370_8517743021245648336_n.jpg   220,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 balandžio 2023 - 19:30

Aik tu, puikus maistas!

O ko negali kasdien. Vis kažką pakeiti, ir jau kitoks patiekalas :D 

kas per mėsytė ten?

Atsakyti

Restar, skaniai atrodo.

Ai, dar pagalvojau, kad aš sau gyvenimą pasilengvinu, pasiįvairinu su maximos salotom. Su kolege atradom tokias dienos pietų dydžio kartoniniuose indeliuose. Kaina 2,45-2,95. Mano favoritinės su vištienos su prancūzišku užpilu. Daug 'žolių', mocarelos rutuliukai, maži pomidoriukai, agurko, vištienos. Pietums darbe pakanka :) 

Atsakyti

Nuėjau į Rimi, pirkau prabangios anties krūtinėlės  :B . Porcijai rašė, kad 1 vnt žmogui, bet aš sau negaliu tiek leist, užteko mums 5-iems ir poros krūtinėlių už 10 eur  :B . Norėjau išbandyt. Kasdien reikėtų virti sultinį po kelias valandas :D . Neturiu katilo, kad daug išsivirt, neturiu kur laikyt daug. Atrodo, ir nemažai priverdu, o tik makt ir nėra...

Pirkau vištos, pirkau žuvies, bus porai kartų idėjų. Pamiršau faršo paimt, dičkė užsiminė, kad įdarytų bulvių norėtų, jau man įdomiau, seniai nedarius. Reikės vėl eit. Svarbiausia, kad kai kurie gudručiai valgo per pietus kažkur, grįžta namie - pavalgo apie 15-17 val, ir dar jiems vakarienės reikia. Kai aš ėjau į darbą - užtekdavo vieną vakarienę pagamint  :B .

Niumos Zoomba  :lol: . Tai tu dar tikrai juk jaunesnė už mane, tai kur man jau ten eit į bet koki klubą, iškart motyvacija nukris. Man išvis sunku pakartot judesius, žiūriu, žiūriu, kol suprantu, jeigu judant greit.

Atsakyti

Tai visose kitose treniruotėse kiek buvau- viskas gerai. Suprakaituoju, kai kur tikrai sunku, nes ir pilvas atsiradęs, ir storos leškos pas mane.

Iš tikro tai į grupines eina ir pensiinio amžiaus damos, ir vyrukai keli, ir jaunesnės už mane, bet apvalesnės. Tik šnd kažkaip ne savo rogėse atsidūriau. 

Atsakyti