Katuk - tai mes turim panašumų su tavim. Aš sakydavau - aš tik miesto šaligatviais vaikščiosiu
. Aktualu buvo, kai mamai mirus persikėlėm iš miestelio į visišką vienkiemį, pas senelius, ir teko iki autobuso į mokyklą apie 1,5 km nueit, t.y. nuklampot - iki vieškelio reikėdavo nubrist per arimą...tai man jau tie moliu aplipę batai buvo juodai atsibodę
.
O šiaip, man, kaip ir visur naujumo jausmas labiausiai patinka. Meilė sodui kažkur nugaravo, pliusus surasti vis sunkiau, tuose keliuose aruose augink neauginęs - nei normalios sėjomainos, nei ko, tai taip ir žlunga entuziazmas
. Ai, dar atrodo, kad va, jeigu turėčiau didesnį plotą, tai būčiau laimingesnė - visokių ten šermukšnių valgomų, šilkmedžių, riešutmedžių, arbūzų prisisodinčiau
. Aha, tam kartui gal ir džiaugčiausi, o paskui daug darbo, ir natūraliai, kaip ir Vilma rašo - daug nesėkmių. Tai va tik atvėsta ir kol gerai neatšyla - apie sodą nenoriu net pagalvot. 1 sykį šiemet buvau trumpam
.
Pasidariau žemaičių blynų profė
. Ir kai jau pasidarau, pavalgau, suprantu - kam tiek dėl tokios nesąmonės vargt... nei čia sveikas maistas, nei ką. Tam kartui skanu. bet skaniai galiu ir greičiau, ir sveikiau pagamint. Bet va, turguj nusiperku šoninės, vištos sriubinio rinkinio, išsiverdu skanų sultinį ir reikia kažkur mėsytę padėt. Beje, jeigu ansktesnėm savaitėm nusipirkdavau maisto beveik savaitei, iš anksto apgalvodavau, ką darysiu, tai šįkart... 0 idėjų, net pirkom tik bulvių, kiaušinių, kažko dar, bet daryt tai nėra iš ko. Tiksliau - visiškai nežinau, nei ką pirkt, nei ką gamint... Artėju link Kijevo kotletų pirkimo... Gal ta proga ir užsisakyt reikia.
pasidalinkit maisto idėjom, ką skaniai gaminat, kur galima pritaikyt didesniems kiekiams
. Pas mus vakar ryte buvo vafliai su lydytu sūriu+ šonine, +salota, paprika, paskui - su uogiene, pietum - Kėdainių bulviniai blynai su mėsa, šiadien žemaičiai, o vakarienei jau nebežinau, ką... Gal rameną iš to sultinio padaryt, bet reikia dar šio to nusipirkt. Rytdienai - vėl 0...