Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, žinok tie paaugliai vaaaaaalgo, pasirodo 🤣🤣 pas mane vidurinis dabar turbūt daugiausia už visus valgo. Ir taip, jau kažkaip paskutiniu metu vslgo du kartus normalius maistus. Po mokyklų pasišildo vakarykštį maistą. Kitą- grįžus po darbo karštą gaminu. 

Atsakyti

Restar, aš irgi ne taip kaimą įsivaizdavau🫣

***** kaip skaniai atrodo. Valgyčiau, kad tik gamint nereiktų.... Po sausio mėnesį kibirkščiavusių laidų ir esso nereagavimo dabar labai įtampa šokinėja. O apsaugos ir išjungia kai nukrenta arba per aukštai šoka.  Tai vėl kaimas.... mieste to nebūtų🤣 😵‍💫🤬 

Ir šiaip pilnatis... 

Atsakyti

Kaip keistai. Tokį nekaltą žodį nucenzuravo. Dabar kaip keikūnė kokia🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Freke, šiandien kaip tik pas mane elektra dingo 😁😁 trumpam, bet ir mieste tokių šposų būna.

O, gal kas norit hobį su darbu derint?

Priedas  Screenshot_20230403_223007_Instagram.jpg   234,01KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Atlyginimas nevilioja, Niuma :).

Vakar megztelėjau iki vietos, kur reikės dėl dydžio apsispręst. Jau koks geras sprindis numegztas ir visiems dydžiams viskas vienodai. Reikia persivert ilgesnį valą, kad būtų aiškiau, kuria linkme viskas juda. Jeigu finale viskas gerai išeis, tai sakysiu, kad patiko megzt :). O jei ne - tai dizainerei priekaištai  :lol:​ .

Atsakyti
Pardavimuose nedirbi smile.gif Koks priedas už pardavimus- neparašyta. Čia ir būna derybų objektai. Aišku, siūluose kosmoso nebus, nebent į užsienius pardavimus prasuktum
Atsakyti

O man visada įdpmu buvo, kaip tokiose pardėse matuoja pardavimus: vienetais, metrais ar kilogramais :D​  o gal klientais? 

Atsakyti
Kaip ir visur pardavimuose- kilogramai (ar metrai, jei medžiaga, ar vnt, jei sagos), kur yra kainos skirtumas ir procentas nuo maržos. O kaip kitaip?
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  vakar parlekiau su saule namo, dangus giedras nei debeselio :wub: 

blynu pakepiau lietiniu, greit suvyniojau - super vakarienei buvo dar siandien galesim pavalgyt nes ofise vel dirbu tai jau nebus jegu kazka daryt kai dvi dienas is eiles vazinet  :rolleyes: bet dabar ramu bus iki kito antradienio 

Atsakyti

Kaip ir visur pardavimuose- kilogramai (ar metrai, jei medžiaga, ar vnt, jei sagos), kur yra kainos skirtumas ir procentas nuo maržos. O kaip kitaip?

Nu bet yra gi skirtumas pelnui, ar kg moheros ant šilko, ar merino :hmm:  o jei parduodi vikunijos šimtgramį, tai kaip ir viso mėnesio alga :D  ar pusmečio.

Nu nesąžininga. Ir prieš vasarą neapsimoka darbintis, per mažas bus procentas, kad ir kaip stengtumeis.

Atsakyti

Biškį rytas man sunkus :D  truputuką nusišbekėjau

Turbūt tavo algai (priedui) jokio skirtumo, ar merino kg ar medvilnės. Tai vasarą gal net daugiau parduosi, nes materiolas sunkesnis, t.y didesnio kiekio reik projektams, nei žieminio siūlo. 

Bet vat su vikunija tai nesąžininga.

O jei konusus skaičiuot?  :hmm:  jie gi ten ima mokestį. Arba ima visą babiną, sutaupei elektros suktukui

Pliam, nu sunku man būtų priedą derėtis :lol: 

Atsakyti
Katukai, na, mano darbo specifika šiek tiek kitokia. Bet lygiai taip pat yra produkcijų tarp kurių kainų skirtumas šimtai kartų ir klientų, kur vieno skambučio vertės skiriasi tūkstančiais kartu smile.gif Tai čia tos tikrosios teisybės, kiek įdedi darbo, o kokia grąža grįžta - yra šakėm ant vandens smile.gif Tiesa slypi kažkur anapus. Bet kokiu atveju- pelnas vienintelis rodiklis, nuo kurio atsispiria verslas smile.gif
Atsakyti