Ai, žinok tie paaugliai vaaaaaalgo, pasirodo 🤣🤣 pas mane vidurinis dabar turbūt daugiausia už visus valgo. Ir taip, jau kažkaip paskutiniu metu vslgo du kartus normalius maistus. Po mokyklų pasišildo vakarykštį maistą. Kitą- grįžus po darbo karštą gaminu.
Restar, aš irgi ne taip kaimą įsivaizdavau🫣
***** kaip skaniai atrodo. Valgyčiau, kad tik gamint nereiktų.... Po sausio mėnesį kibirkščiavusių laidų ir esso nereagavimo dabar labai įtampa šokinėja. O apsaugos ir išjungia kai nukrenta arba per aukštai šoka. Tai vėl kaimas.... mieste to nebūtų🤣 😵💫🤬
Ir šiaip pilnatis...
Kaip keistai. Tokį nekaltą žodį nucenzuravo. Dabar kaip keikūnė kokia🤣🤣🤣🤣
Freke, šiandien kaip tik pas mane elektra dingo 😁😁 trumpam, bet ir mieste tokių šposų būna.
O, gal kas norit hobį su darbu derint?
Screenshot_20230403_223007_Instagram.jpg 234,01KB
1 Parsiųsta kartų
Atlyginimas nevilioja, Niuma .
Vakar megztelėjau iki vietos, kur reikės dėl dydžio apsispręst. Jau koks geras sprindis numegztas ir visiems dydžiams viskas vienodai. Reikia persivert ilgesnį valą, kad būtų aiškiau, kuria linkme viskas juda. Jeigu finale viskas gerai išeis, tai sakysiu, kad patiko megzt . O jei ne - tai dizainerei priekaištai
.

O man visada įdpmu buvo, kaip tokiose pardėse matuoja pardavimus: vienetais, metrais ar kilogramais o gal klientais?
Labas rytas vakar parlekiau su saule namo, dangus giedras nei debeselio
blynu pakepiau lietiniu, greit suvyniojau - super vakarienei buvo dar siandien galesim pavalgyt nes ofise vel dirbu tai jau nebus jegu kazka daryt kai dvi dienas is eiles vazinet bet dabar ramu bus iki kito antradienio
Kaip ir visur pardavimuose- kilogramai (ar metrai, jei medžiaga, ar vnt, jei sagos), kur yra kainos skirtumas ir procentas nuo maržos. O kaip kitaip?
Nu bet yra gi skirtumas pelnui, ar kg moheros ant šilko, ar merino o jei parduodi vikunijos šimtgramį, tai kaip ir viso mėnesio alga
ar pusmečio.
Nu nesąžininga. Ir prieš vasarą neapsimoka darbintis, per mažas bus procentas, kad ir kaip stengtumeis.
Biškį rytas man sunkus truputuką nusišbekėjau
Turbūt tavo algai (priedui) jokio skirtumo, ar merino kg ar medvilnės. Tai vasarą gal net daugiau parduosi, nes materiolas sunkesnis, t.y didesnio kiekio reik projektams, nei žieminio siūlo.
Bet vat su vikunija tai nesąžininga.
O jei konusus skaičiuot? jie gi ten ima mokestį. Arba ima visą babiną, sutaupei elektros suktukui
Pliam, nu sunku man būtų priedą derėtis