Labas. Niuma
Vaikam tai džiaugsmas ane?
Ramiai, ryt kardinaliai keičiasi oras, velykoms būsit pamiršę, kad sniegą matėt.
Nors aš tai nemačiau ir tikiuosi nepamatyt
Oj, atsiprašau pakeliu akis į langą-sninga. Taip vos vos.
Vakar meditavau ties savo menkais siūlų turtais. Pasirinkimas-kojinės arba pyniuočio rankovės. Patyrinėjau kojinių receptų asortimentą....ir paėmiau rankovę. Bet tai kai smarvė to Dalan siūlo. Veukt, ožys.
Katuk, tai ar tiko vyrui megztinis?
Mes su saviškiu turim bajeriuką, dėka tavęs . Išeina vaikai, sakau jam - "ar norėsi tų neskanių saldainių? Reikia gi suvalgyt, kur juos dėt. Vieno ar dviejų?" Negaliu savim atsistebėt, kaip pirkdama vietoj Sostinės įsivaizdavau Vilniaus saldainius
. Nu tai ir kankinamės
. Nes vaikai net nenori jų.
Labas rytas,
Kad ir kaip to pavasario laukiu, bet vakar tikrai gražu buvo
Restar, iš aš tų saldainių prisipirkau Bet mano tai jie labai mėgstami. Tiksliau, tai niekaip neišsirenku, ar Sostinė, ar Vilnius labiau patinka, tai dažniausia perku abiejų
Kaip tavo išvežiotojas vakar per sniegus? Dirbo? Baisoka buvo žiūrėt į tuos dviratininkus.
Šiandien pirkau pelėsinio sūrio nukainoto, tai bus Lace jautiena su pelėsiniu sūriu. Jau senokai bebuvau darius šitą patiekalą. Originalo gal net neatsimenu, bet bus kažkas ta linkme.
Niuma
. Teks su mumis raštu bendraut
.
Gerai 🤣
Restar, o aš kažkada Vilniaus nusipirkau įsivaizduodama, kad Sostinės. Irgi kankinausi 😁 Kokia bėda- kviesk Katuką į svečius. Neliks saldainių. Arba man atmesk
Ryt mokymai nuotoliniu. Bandau nusimuilint. Tingėsiu klausyt ir diskutuot.
Skanaus net nežinau, ar čia priimt kaip komplimentą, ar kaip priekaištą.
Šiaip, pas mus neskanūs saldainiai svečiams gerai sueina. arba į darbą, ten tai visada atsiranda, kam skanūs.
Ir jeigu ką, tai visos strėlės Pergalės saldainių fabrikui, kad sugebėjo taip supainiot saldainių vartotojus
Vyro megztinis dar neišdžiūvo. Žiūriu aš šiaip į tą išklotinę, ir galvoju, kad reiks pagarint. Pagal siūlą ir mėginuką, neturėjo trauktis, bet lyg ir sumažėjo.plę
Su pyniuočio rankove būsiu susifeilinus. Nu. Lyg ir mažoka akių, tai viens, o antra, kažką ten primaklinau trumpintose eilėse, nesueina galai
Oi, strėlės tai tik man pačiai . Svečių pas mus ... seniai nebebūna. T.y. retai būna. Net kaimynė seniai nebuvo. Arba kokia giminė. Į darbą irgi neinu. Teks pačiai valgyt
.
Aš va pamezgiau valandžiukę legaliai darbe - specialiai pasiėmiau, kad galėčiau girdėti vebinarą. Nes jeigu lieku prie kompo, tai dirbu ir nieko negirdžiu.
galvojau, kad bus 7 dydžio, bet didinsiu daugiau, nes kažkas ten neaiškaus su akių skaičium. Kadangi nenorėjau tinklo (nors palyginus labai retai mezgu šitą).
Išvežiotojas tai nedirba kasdien. Sekmadienį paskutinį sykį dirbo ir gal ryt varys ar penktadienį, kadangi į mokyklą jėzuitukams nereikia. Nes gi kašis 3 kartus per savaitę, gymas - bent 2-3, dar pamokos - vakar ilgai prie jų sėdėjo. Nėra lengvas tas darbas. gal dažniau pasiryžtų, jeigu ne tie kalnai aplink mus . Dėl to ir aš dviratį super retai pasiimu. Nes išvažiuot tai faina, bet grįžt...
Užsimanaiu tokio megztuko: https://www.ravelry....brary/network-4. Bet siūlų tokių nelabai LT yra, tiksliau randu vienoj vietoj, bet spalvų nėra. Lietuviškai vasarai ar pavasariui, kai vilnoniai nebetinka, norėčiau tokio tinkliuko medvilninio. Gal ciklamenų spalvos . Na, arba kokios pastelės gražios. Arba žalios.
Nu tai čia ir radau. Sakau, kad nėra spalvų. Nežinau, tokio prašo receptas . Tai gal tinkamas. Ieškau ko panašaus. Bet su medvilne, niekada nežinai, kiek prasikeiksi. va, dabar mesgu medvilnę, viskzę kašmyrą -, iš esmės ėnrimo siūlai, bet 2 sudėti - nu puikiai, nekankina rankų, malonu.
Skonis draugų neturi nes man tai gražios spalvos, beveik visos, kurias siūlo.
ar čia tu save atkalbinėji, kad nepirkti naujų
Turiu pernai MG pirktos medvilnės su akrilu perpus. Labai minkštas, gan lengvas, tinkamo storio. Akrilo nesibaidyčiau, jis ten puikiai atrodo. Bet spalva nepatiktų tau tamsiai mėlyna. Turėjau ir paskalbto raudono, deja, sumezgiau
Ateina tooookio juodumo debesis manau, kad teks su sniegeliu susipažint ir man