339390492_3487483538155105_1189710132720377975_n.jpg 434,26KB
1 Parsiųsta kartų
337323033_3257764854489309_3319672373135315418_n (1).jpg 280,59KB
1 Parsiųsta kartų
339390492_3487483538155105_1189710132720377975_n.jpg 434,26KB
1 Parsiųsta kartų
337323033_3257764854489309_3319672373135315418_n (1).jpg 280,59KB
1 Parsiųsta kartų
Margeurite, kur siūlus perki?
Ir vėl nick'o išbandymas jei su klaidom parašysiu, nepyk, nėra įprastas nei akims nei pirštams nei liežuviui

Katuk, as seniai SM, buvau prisiregistravusi kitu vardu ir dalyvavau visai kitokio pobudzio temoje. Anu laiku 'aktualumas' dabar jau eina i 5-a klase, ir aktyvus dalyvavimas forume pasidare nebeaktualus. Pasimirso prisijungimai ir slaptazodziai.
O islisti is apkasu padejo/paskatino susiklosciusios aplinkybes : neseniai pakeiciau darba (atsirado daugiau laiko), atsirado galimybes megzti per susirinkimus, naujokes - MsM - pasirodymas ir jos siltas priemimas. Na ir, turbut, labai nesazininga butu jus stebeti is 'bunkerio', naudotis patarimais, zavetis nuotraukomis (ne visuomet, reikia pripazinti

Pati esu labai perfekcioniste, atvira komentaram ir konstruktyviom kritikom.
Del gyvenimo FR, as nuo 2006m. cia. Uzsienieciui cia tikrai sunku, ypac jei nori gauti darba ar buti pripazintam savo profesineje srityje. Bet viskas imanoma, as esu gyvas to pavyzdys. Turiu drauge iraniete (su kuria kaip tik susitiksiu rytoj po darbo

Papildyta:

Oi, as lietuviskai uzvadinta, tai tikram gyvenime kasdien tenka susidurti su vardo iskraipymais. As to nedramatizuoju ir ismokau save atpazinti ivariuose kreipiniuose

Siulu neturiu daug, stengiuosi pirkti konkreciam projektui. Paskutini karta pirkau siulu mugeje (mano mieste organizuojama karta metuose). Kai baigsiu megzti ta vilnoni mezgini, imsiuosi elementorisko susagstomo megztuko vasarai is Hobbii (medvilnes+linas). Ir dar turiu levandu spalvos Drop merinoso, kuriam modelio savo galvoje dar neradau. Dar turiu iv. siulu likuciu (sakyciau, max 1.5kg), nes, kaip rasiau, mezgu jau seniai, ilga laika, tai tu mezginiu buta ir daugiau, bet jie jau numirojo, o likuciai liko. Bus matyt, kas is ju gims, bet stengsiuosi juos ikomponuoti i nauja po levandinio mezginio gimsianti kurini.
Įkėlė įkėlė!
Aišku, nėra ką ten tyrinėt, gal tik vistiek tie siūlai įdomus. Nu kamuoliukas kieno? Ir kaip suprantu, šitas rezultatas kailinis bus būtent tam ožiui iš namų išvyt tfu, ragui, ožio ragui. Patį ožį matyt dar paliksim
Ir man patinka, ką rašai ypač ta dalis apie ne visada žavingas nuotraukas
nu jau sory, čia mezgėjų būrelis, ne foto specių, nors esam turėję ir tokių
Nu kaip faina, kad naujokių šiais metais padavė
Sveika, Margeurite
katuko megztukas fainas Aš ir sau mielai tokio norėčiau. Gal net skolinčiaus tokį iš vyro, jei turėtų
Mano vyrui mezginių nereik... Per šilta jam visokie megztukai. Kai sunešiojo paskutinį megztą jo močiutės, tai daugiau ir nebereik, Buvau numezgus studentavimo laikais pora ir aš jam.

Vilnos siulus pirkau mugeje, bet ta vilna kitokia, nei ta senoviska kandanti lietuviska vilna (turiu mamos megztas kojines is tos senovines verptos vilnos). Tiesa, dar esu dalyvavusi (2022 pab.) mezgeju kavineje su vakariene, bet ispudziai ne patys geriausi : nepavyko integruotis i susiformavusia gana uzdara grupe, uzmegsti kontektu... Labai norejau sudalyvauti tokiame 'ivykyje', bet likau nusivylusi. Nurasiau 'istiko gyvenimas'.
Labas senbuvei naujokei
Labai labai gražus ir krupštus Katuko megztukas. Taip ir pagalvojau, kad prie marškinių
Maniškis senai pasakęs, kad jam nereikia, o priyniuoti tai moteriški (pats kaltas, kad taip galvoja), BET laisvalaikiu nešioja beveik vien tik mano megztą alpakinį siūlus paruošus, modelio nesugalvoju. Gal kokį receptą pirksiu. Planuotą išmylėjau. Nebent vien gerom akim numegzčiau pagal tą formą.
O vakar sugalvojau, kokio noriu sau dabar, tai jo vėl į eilės galą keliaus.
Niuma, žinok pynės būna vyriškos ir moteriškos ir rombai. Kai mezgiau raštų pavyzdukus (baisiai seniai), vyras derino, kaip reik pyniuot. Pvz tie rombai turėjo kaitaliotis į vieną puse, ne eglute. Šonuose irgi nepamenu, kažkas ten buvo per daug moteriška, teko persukt kitaip. Nu žodžiu, viskas derinta su klientu
spalva, raštai, kaklas, net siūlo rūšis. Jei nenešios, pats kaltas
Jau kažkada pasakojau, pirmą megztinį mezgiau, kai tik susituokėm, dar nėščia buvau, Kalvarijų gatvėj, prieš Ibrahimą, buvo berods Geros akys kažkokie siūlai su alpaka, kaip dabar pamenu, matkiukas 11 litų kainavo, nu baisiai daug. Tai ir pagimdyt spėjau
megzdavau, kai kūdikiai valgydavo (nu nes buteliukus ramstydavau ir prižiūrėdavau).irgi pyniuotas/rombuotas. Nešiojo daug metų, nusibodo, išardžiau, nusimezgiau sau, panešiojau, atidaviau anytai, ta panešiojo, o neseniai išardė ir paprašė kojinių primegzt
siūlas amžinas.
Po to dar kelis mezgiau, iš jų pusė buvo netinkami ir atiduoti kažkam. Du voliojasi spintoj, buvo visai mėgiami, tik nusibodo.
Vieną naminį mezgiau iš likučių, visiškas margutis, su užtrauktuku. Nešiojo, dabar uošvis nešioja
Nu tai va, rankų pirštų užtenka dar suskaičiuot, kiek saviškiui mezgiau
Margeurite, o šiaip yra gyvai siūlų parduotuvių kur netoliese, ar internetu iš kitų šalių suntiesi?
Labas naujokei Ramunė?
Aš irgi prancūzų gerbėja. Kažkada planavau studijuot, mokykloj kalbėjau pakankamai laisvai. Dabar džuaugiuosi, kad dukra pasirinko kaip antrą užsienio kalbą, po 4 savaitines pamokas turės. Turiu viltį, kad išvažiuos studijuot į FR, o tada aš važinėsiu lankyt Ai beje moku mintinai himną padainuot
Katuk, fainas megztinis. O ant modelio yra šansų pamatyt? Sakyk draugės labai prašė
Mano modelis ilgai dirba, o praeitą naktį praktiškai nemiegojęs, tai sakė, sory-ne šiandien.
Bet kaip mes skirtingai matom. Aš gi rašiau, jog man atrodo mažokas. O jis pažiūrėjo-kažkoks didelis.... bet apsirengt vistiek sakė ryt-šiandien džiaugsmo nebūtų iš nuovargio
Pamenu,kai buvo jaunutis studenčiokas, viena draugė Respublikoj dirbo, tai prikalbino Lelijos kostiumus pafotkint/pareklamuot kažkur pas tėvus saugomos laikraščio iškarpos
Yra kelio gyvos pardes mieste, bet gyvai pirkusi tik karta mugeje.
Jei sumegsiu turimus, tai sekanciam projektui pirksiu parduotuveje.

Del vardo - taip