Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Norėčiau tokios 26 arba 12 spalvų: https://yarnstreet.c...s/tencel-cotton. Gal. Šiuo metu. Gana ganytis po siūlus, reikia dirbt.

gerai sakai - tamsiai mėlynos pati turiu :). Graži man spalva, bet noriu ko gyviau. Kuo labiau senstu, tuo tą veido ir visa ko pilkumą norisi kažkuo atsverti, matyt...

Atsakyti

Pasimaiviau :P

Priedas  received_749162446613261.jpeg   258,63KB   0 Parsiųsta kartų

Spalva aišku, kad ne visai tokia. Gal čia arčiau, bet irgi biškį ne ta

Priedas  received_178170574643732.jpeg   295,66KB   0 Parsiųsta kartų

Sveria 560 gramukų

Atsakyti

Labai super dailiai priraizgyta  :4u: . Galėsi pati nešiot, jeigu užsakovui kas nors nepatiks  :lol: . Ar čia tik toks fotkinimo kampas, ar man kaip tokiam vyriškui megztukui iškirptė atrodo giloka?

Man šiandien totalus penktadienis :oh: . Atrodo, tik ir laukiu darbo pabaigos ir tada daug išeiginių. Aišku, tos išeiginės, tai ne poilsiavimui bus skirtos, o šveitimuisi, gaminimui kažko, apie ką dar nepagalvojau, ale gal ir mezgimui laiko ištaikyčiau bent kiek :).

Atsakyti

Kaklas darytas šiek tiek gilesnis, nes nori nešiot ant marškinių. O ir man šiek didokas pečių srityje, del to taip sukrenta. Gal pavyks kada ant vyriškio su visu autfitu :D​  parodyt

Atsakyti

Taip ir pagalvojau, kad ant marškinių gerai atrodys  :super:​ .

Atsakyti
Laba diena. Noreciau papildyti jusu gretas 4u.gif Mezgu ... nuolat, bet letai, su reguliariais mezginio numetimais i kampa. Skaitau jus seniai (labai, turbut apie 10m. ), randu daug aktualiu temu, jei priimtumete i tema, tai gal patapciau reguliaresne mezgeja.
Nerandu, kaip per PC SM ikelti nuotraukas (irodymui, kad tikrai mezgu). Mezgu dazniausiai savaitgaliais, po darbo dienos jegu daznai nebuna like, o ir virtuve, namai, namu darbai (einu 3-ia karta i 5-a klase) saukia... Retkarciais bandau pasiorganizuoti mezgimo seansa per darbinius susirinkimus. Ne visuomet gaunasi, bet kartais pavyksta.
Siuo metu 'Ribbed Raglan' (Anne Ventzel) ant virbalu ilsisi. Toks truputi kaimiskas pasirinkimas, bet praktiskas (daznai dirbu is namu, visa diena praleidziu prie PC ir nejudant greitai i ozio raga virstu...). 17h turesiu projekto susirinkima, tikiuosi pamegzti (namu darbus padariau, t.y. issiaiskinau, kaip megzti toliau pagal schema rolleyes.gif ).
Ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: 05 balandžio 2023 - 15:24

Priimsim, žinoma! Tiek jau daug apie mus žinai - 10 metų prabūti partizane - oho, kiek kantrybės reikia :). Ir trečią kartą 5-tą klasė man labai artimai skamba - kaip tik paskutinė mergiotė eina į 5tą klasę irgi :)

Ar šitą mezgi dabar? https://www.ravelry....ribbed-jumper-8Po to, kaip per pirtį pasimatavau LIniukos versiją, jis stovi mano sąrašuose ir net artimuose, jau siūlai paruošti, tik aktualija šiuo metu nėra didelė. Ir šalimas prie kompo labai artimas :). Tiesa, dabar jau saulė atsisuko į langą, tai biškį kepina mane :).

O kokiam mieste bazuojiesi?

Foto norint įdėti, reikia spausti, ne šiaip atsakyti, o šalia yra mygtukas išsamus atsakymas. Ten leidžia pridėti foto, bet riboto dydžio, tai arba iš anksto reikia pamažinti, arba, kaip mane sektantės išmokė: nusisiunti sau originalią foto į messengerį, tada ją parsisiunti į įrenginį atgal ir paprastai jau ji būna pakankamai sumažinta, kad galėtum įkelti čia. parodyk, ką mezgi, please  :4u: . O gal Ravelry esi ar Instagram.

Atsakyti
Aciu uz priemima, Restar 4u.gif
Mezgu si : https://www.ravelry....ribbed-raglan-2.
Daug apie jus nezinau, sioki toki vaizda galvoje susidarius apie 'personazus', bet ne daugiau.
As gyvenu Francuzijoje, Lyon'e.
Einu pastudijuoti nuotrauku idejimo procesa.

Tiesa, kol kas nesu nei Instagrame, nei Ravelryje, bet visai noreciau pradeti kurti savo duomenu baze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: 05 balandžio 2023 - 15:59

Atsakyti

Oh, douce France! Kap miela  :wub: . O vyras prancūzas ar ne?

Aš studijavus prancūzų kalbą VU, tik kad dirbu ne pagal specialybę. Ir kokia ta specialybė - prancūzų k. kalbotyra  :B , niekada nebuvo aišku, ką su tuo daryti. Tik kad faina mokytis :).

Atsakyti

Geras! Restar, kažkaip aš tą faktą buvau praleidus, jog būtent pancūzų studijavai

Naujokei valio! 

Dešimt metų stebėti ir neprisijungti? Nu dabar tai baisiai smalsu, kas gi paskatino išlyst iš apkasų :D 

Nu ir mums smalsu tie mezginiai :rolleyes:  ir dar smalsu, kaip tie prancūzai priima svetimšalius, ar jie tik anglų nemėgsta :D​ 

Atsakyti
Nu vargas su tom nuotraukom, bet ismoksiu, pazadu smile.gif As vis senaja SM versija naudoju, nes mielesne dusiai. Prasyciau ignoruoti mano nevykusius rezultatus 4u.gif Jau kai atsiras nuotraukos, galesite komentuoti, kai nuotraukos pasirodys smile.gif

Restar, puiki specialybe. Mano vyras prancuzas. Mano vyresnelis po studiju grizo i VLN (jis dvikalbis, issivezeme is LT, kai jam buvo 10m.), ir gavo labai daug darbo pasiulymu butent del kalbos. Grazi kalba, labai megstu skaityti prancuziskai. Douce France - cia gal labiau apie kultura,
kasdienis gyvenimas cia kur kas 'plus dure'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: 05 balandžio 2023 - 16:22