Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukas mane vis vaiko. Neskaitysiu dabar  :lol: . Nes turėsi stovėt šalia manęs, kad ką nors prisiversčiau sugert.

Mane tai labai dažnai Sonata iš MZ įtakoja - man viskas taip gražu, ką ji mezga (dažniausiai), arba tas meniškas pateikimas taip krenta į akį, kad aš tik - makt - ir kabliuką prarijus :)https://mezgimozona.lt/2021/09/08/ranunculus-2/ - šitą jos seniai nešiojuosei atminty. Tiesą sakant, net nežinau, kas labiau - ar tekstai, ar vaizdai paperka :).

Beieškodama, ar galiu nusimegzti ką nors man patinkančio, netyčia atradau lietuvaitę Belgijoje, kurios estetika man labai patiko: https://www.ravelry....se/ranunculus-2, norėčiau, kad ir man išeitų kas panašaus, tik daug laisvesnio, nes ir aš ne coliukė :D. Dar MsuM pažįstama Siūlų inžinierė užinfliuencino kažkaip netyčia su tuo modeliu.

Pasakiau kolegei, kuri yra mano direktorė, kad padarysiu savo mėnesio darbą, kaip šiuo metu galiu - minimaliai, be jokios kūrybos ir nedarysiu nieko extra, kur reikėtų ką pagalvot :B  . Pasakiau - palengvėjo - taip ir padariau, nu ir va, viskas, galiu eiti į savo šiandienos penktadienį :yahoo: . Net akyse prašviesėjo. Darbas tai toks durnas - kad kur nors  2 nereikšmingos eilutės įsirašytų, tai reikia tiek visko suderinti, išpešti... Nelabai net ir matosi. O kai dar nori, kad nueičiau nežinia kur, nusilenkčiau nežinia kam  :B . tai va šįkart viso to atsisakiau, tik gryna esmė. Gali būti ir taip per daugybę metų, leidau sau.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 balandžio 2023 - 16:51

Oi ta pilnatis, tik kvėpuoju kvėpuoju :B  Visą dieną darbe aistrų sūkurys, visos kolegės gyvena Siegel dramomis :B Ommmmmmmmmmm

Vakarienei Nicos salotos. Dar sporte buvau, tai visai savim patenkinta :) 

O šiaip tai vis tiek viskas nervina :B​ 

Atsakyti

Liniuka, AHA. Nervina. Tokia diena. Su vienu klientu dar pusę aštuonių vakare kslbėjsu, kas jau senai bebuvę. 

Apie Siegel kažkur vieną komentarą užmačiau- 'kada Oskarą privežt?' Kažkodėl irgi tokios nuomonės.. neseku jos, bet su tokiu lindimu į eterį net sekt nereik. 

Va, Restar parodė išbaigtus modelius, kurie labai tolimi nuo originalo ir dėl to dar vartotini :)  Originalas (mano akim) - bačkutė su ąselėm 🤣🤣 žodž, tragedija be proporcijų. 

Atsakyti

Nu jau tie žvaigždūnai, kad durnavoja, tai įprasta, bet kad normalūs žmonės randa apie ką ten diskutuoti, ar seka tas "zviazdas", tai stebina. Bet aš turbūt per sena suprast :B .

Man tai net širdį ėmė skaudėt, lyg oro trūkti, vos liežuvį apverčiu, tai atsisėdau kimarint su mezginiu, tikiuosi, gal jau ryt praeis. Magnio išgėriau.

Atsakyti

Na, žvaigždės žvaigždėm, bet smurtas netoleruotinas niekur. O ar jis tikrai buvo, tegul aiškinasi tie, kam priklauso.

Nepastebėt įvykio neįmanoma, kai visaus kanalais visi kas netingi pasisako.

Sėdžiu kažkokia išsibarsčius... pusę dienos virtuvėj šokius šokau, nu nes ryt kelionė, o šeimyninis velykinis pasisėdėjimas bus šeštadienį. Tai teko paruoštukų truputuką pasidaryt. Tašes pakraut.. dar pirkinių planai... tai kažkaip kaip grybas... eisiu jau megztelt, gal beilyzo palaižyt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane prieš šventes jau trečia diena virtuvėje nėra JOKIO vandens. Įtariam- dėl viršutinės kaimynės vamzdžių būklės visai laiptinei stovą užsuko. Tai įsivaizduokit 'patogumą' 5 asmenų šeimai valgyt daryt pastoviai lakstant į vonią   ir indus joje plaut..... Kai bet kokį šaukštelį ar puodelį reik vis nešiot pirmyn atgal. Arba pusė dienos bardakas. Ir neįsivaizduojam, kada vėl paleis.

Restar, laikykis. 

Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Restar @ 2023 04 06, 16:35)
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://mezgimozona.lt/2021/09/08/ranunculus-2/%C2%A0'>https://mezgimozona.lt/2021/09/08/ranunculus-2/ </a>
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ravelry.com/projects/infiknituniverse/ranunculus-2'>https://www.ravelry.com/projects/infiknituniverse/ranunculus-2</a>

Man patiko, kaip Sonata siulus aprase, visai noreciau juos bent paciupineti smile.gif Kazkokios paslaptingos elegancijos jie turi, galvoj matau simply megztuka is ju prie puosnesnes palaidines. Bet nuotraukose atrodo smarkiai skersuojantys unsure.gif
Tos belges realizacija tikrai simpatiska. Bet man atrodo, kad ji proporcijas pasikoregvausi. Paziurejau jos kitas nuotraukos - paprastos, bet estetiskai labai svarios. Man patinka smile.gif

Vakar buvau su drauge susitikusios, smagiai papletkinom rolleyes.gif Siandiena darbas, sportas, ir vakare gal pamegsiu. Vakar turejau 2 laisvas minutes, tai pavyko 'uzdaryti' viena kisene. Pasiieskojau youtubeje 'mokslu', kaip is vidines puses kisene graziai primegzti, ir pamaciau, kad tu budu - ne vienas, ir jie visi nesudetingi. Tai ties punktu siek tiek nusivyliau aprasymu - pasirinktas ne pats 'svariausias' ir paprasciausias metodas. Galejau, aisku, pasidometi anksciau ir pasidaryti, kaip norisi, bet patirties megzti pagal aprasymus pritruko smile.gif Tai megsiu ne taip, kaip noreciau, bet pagal aprasyma.
Atsakyti

Tikras penktadienis, dienai einant įsivažiavau kažkaip, nors rytas sudėtingas.

Nežinau už kokių darbų griebtis, tiek visur visko, kad nelabai ko ir norisi. Nesusidėliojus meniu, bet pasirašiau važiuo į svečius. Aišku, reikia pagalvs apie visą ateinančią savaitę, nes vaikai atsotogaus, vyrui jau padarė 2 privalomas dienas iš darbo, reiškia, man teks su visais linksmintis. Man, aišku, netrukdys, bet pavalgyt pareis :D.

Sumezgiau vakar, ką Ranunculus išardžius, pasimatavau, gal dar reglaną pagilinsiu pagal save.

Atsakyti

Aš tai tik kiaušinius dažysiu ir gal kokį pyragą iškepsiu. Nors anyta vieną kartą sakė, kad jai batonas skaniau :B Tai dar nežinau ar kepsiu, ar nupirksiu. 

Rytoj dar tvarkymasis laukia, kampuose katinai gyvena :D 

Ir dar nusipirkau kelias babinas makrame virvių :B​ Kad jau megzt negaliu...

Atsakyti

Aš tai tik kiaušinius dažysiu ir gal kokį pyragą iškepsiu. Nors anyta vieną kartą sakė, kad jai batonas skaniau :B Tai dar nežinau ar kepsiu, ar nupirksiu. 

Atsakyti

Ooo ileido pagaliau  :D  sveikos  :4u: 

siandien buvom apsipirkt, ryt dar iki lietuviu pardes nuleksim, silkes noriu nusipirkt pasidaryt :D siandien pas mus laisva, tai po pardes pravaziuota, su suniu pasivaiksciot iseja buvom. Guliu ant sotkes su pledu ir seriala ziuriu  :wub: 

Atsakyti

Atsakyti