Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nieko įdomaus nevyksta, ką galima būtų pasakot..

Nors vakar turėjau kažkokią komunikabilią popietę :D  turint momeny, kad dažniausiai aš visiškai viena.

Reikėjo paskambint į servisą LT, užėjau pas vyrą ryšiu pasinaudot, ten užstrigau, kavutės pagėriau su puse kolegių :D grįžtant dar vieną sutikau šuniuką vedžiojant (šalia gyvena), tai dar pleptelėjau. Dar kažkodėl praeivė su šiaurinėm lazdom užkalbino :D  nufotkint paprašė.

Dar mane pamiršai, kad chatinom vakare :D 

Aš tai visiškam kosmose darbe šią savaitę prieš auditą ir kitą savaitę per auditą :B​ Svajoju apie kitos savaitės ketvirtadienio vakarą...

Atsakyti

O jau kaip aš svajoju :D  apie kito penktadienio vakarą :D  iki spazmų pilve

Aha, Liniuką dar nepaminėjau. Nu bet čia ne liežuviu, pirštukais dirbau

Atsakyti

O kas bus kitą penktadienį Katukui?  Kas čia tuos spazmus sukelia? :)

Atsakyti

O kas bus kitą penktadienį Katukui?  Kas čia tuos spazmus sukelia? :)

Matyt kokių ankštinių užvalgė, tai pilvą raižo :D​ 

Atsakyti

Aha, į priekį :D  kol suveikia, savaitė praeina...

galim pažaist žaidimą :D tik prizo nesugalvojau, tam, kas atspės :rolleyes: 

Užuomina-aš tai darysiu pirmą kartą gyvenime :victory2: 

Atsakyti

Dalyvausi Auksiniam prote :D

Atsakyti

Sunku patikėt, bet šausiu: negi skrisi kur nors pirmąkart?

Atsakyti

Kaip neįdomu :D​  iš pirmo kart ir atspėt

Atsakyti

Katuk, pirmas buvo auksinis protas :D​ 

Atsakyti

:hihihi:  čia для запутывания противника

Ok, beveik iš pirmo.

Restar laimi net nepradėjus žaisti :clap_1:​ 

Atsakyti

Eina sau :). Pirma mintis buvo, kad be šansų atspėt. Tada pagalvojau, negi kurią dukrą tekini :). Bet lyg per staigiai. Tai mintys apie dukras atvedė prie skrydžio. Žinant, kad paprastai skraidyt niekur nesiverži, pagalvojau, gal ir gali būt tas pirmas kartas, bet nelabai tikėjau :). Šerlokui Holmsui lauktuvės iš kelionės :D. Pramogaut ar reikalai kokie? Toli?

Pastaruoju metu beveik kasdien noriu būti kur toliau nuo namų, nuo darbo stalo. Tik bėda, kad nei konkrečių svajonių, nei planų nėra. Kasdienybė ir jos pareigos užpypino  :B .

Atsakyti

Pramoga. Trys dienos. Turinas, Italy.

Šitas reikalas turėjo įvykti prieš tris metus, tai vyksta tik dabar :D  kol kas sunkiai suvokiu, kad tikrai vyksta. Turbūt kol negrįšiu, iki galo ir nesuvoksiu.

Tikrai labai jaudinuos. Nu negalima tokių dalykų atidėliot iki klimaksinio amžiaus :lol: kai visi hormonai ir taip maištą kelia. Bet... geriau vėliau, negu niekada :hihihi:​ 

Kompanija puiki :friends: 

Atsakyti