Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taip, taip, šokoladą pamiršau. Labai saldu, bet man buvo labai gardu ir energijos tęsti pasivaikščiojimą prideda nemažai. Kažkaip nerandu foto telefone.

Dar visai nieko akcija atrakcija buvo pavalgyti turguje.

Dėl kondensuoto pieno ir Rusijos, tai visiškai stereotipas. Prancūzijoje kondensuotas pienas atsirado.

Atsakyti

Labas,

vakar bandžiau megzti lūžinėdama, tada nušvito protas, kad galiu eit ir miegot nesikankinus, net seriją per vidurį kažkur išjungiau, spratus, kad nieko nebegirdžiu, bet... laiku prisiminiau, kad salyklas su kmynais užplikyti, raugas pamaitintas, o duona nemaišyta. Greituoju būdu užmaišiau, kad ryte galėčiau išsikepti ir ėjau gulti pirma iš šeimos - biškį po 23 val. Tai lyg ir išsimiegojus atsikėliau, iškepiau duoną iš ryto, pasidariau humuso puslitriuką, skardą avinžirnių su prieskoniais apkepiau, tada dar pyragėlį pašoviau tuo pačiu į orkaitę - buvo likę įdaro nuo sūrio pyrago sūnui, bus vėl, tik mažesnis jau.

Vakar vyras ir masažiuką nugarai neblogą padarė, bet šiadien vėl sunku sėdėt, skauda pečius...

Saulėlydžio kokios fainos fotkės iš Italijos  :wub: . Tikiuosi, kad ateis laikas, kai ir mes su vyru galėsim sau leisti vienudu pakeliauti - ir lėšų tam turėsim, ir pakankamai sveiki būsim.

O Katukas, tikiuosi, kad po šios kelionės praregės - ir paklaus savęs, o kodėl aš tik dabar pradėjau keliauti? Ir pasileis nuo grandinės :D.

Atsakyti

Restar, labai faina su suaugusiais vaikais keliauti. Niekuo rūpintis nereikia, tik susimokėt. :)

Atsakyti

Restar- nereik jokių ten tikėjimų. Priežasčių nekeliavimui tikrai ne viena, ne vien tik baimės ar nenoras. Ir kiekvienas gyvenam pagal galimybes.

Nereik ir įtikinėjimų ar įkalbinėjimų. Nereik ir stebėjimosi. Nėra jokios taisyklės, kad visi būtinai turi kažkur nukeliauti, ar kartą į metus, ar du, ar kartą per gyvenimą. Mano pase sienos kirtimų spaudų net daugiau nei pas kitus :D kažkas gal nuolat į komandiruotes skrenda, bet nieko apart darbinių mytų nemato.

Džiaugiuosi vat už vaikus, kad jos gali keliaut.

Ai, ką aš čia diskutuoju. Bus smagu. To kol kas ir užtenka. Kas ten bus toliau-pagyvensim ir pamatysim.

Kondensovkę gal ir atrado prancūzai, bet tokio jos garbinimo kulto, kaip RU, kažin ar kur nors yr. Baisiai vertingas produktas, privalomas turėt visuos namuos.

Ai, irgi duoną kepiau ryte. Iš vakaro maišiau :rolleyes:  o Restar-salyklo pili? Gal jis spalvą paintensyvina? Kokį naudoji?

Atsakyti

katuk, kažakada rekomendavai kažkokį kalogeną. Buvau išsisaugojus, bet pamečiau.

FB dabar vis siūlo nuolaidas, galvojau, gal kokiam iš taviškių  :hmm:​ 

Atsakyti

Klausykit, sakykit kaip man pradet ta duona kept? Kaip to raugo gaut/pasidaryt? Mama atsimenu kepdavo, kaip skanu su sviestuku  :wub:​ 

Atsakyti

Aš perku Dias forte, kur 10mg. Su greiprutais ar granatais.

https://www.kainos.l...v2169511#kainos

Dabar lyg ir nesiūlo kažkokių nuolaidų, purkdavau, kai buvo 2už 1 kainą, ar perkant du 30 proc ir panašiai

Bet šiaip geriausias kainos santykis yra siųstis iš iHerbo,kur  maišais miltukai

Atsakyti

iHerbas deklaruoja pats ar reikia visą procesą vietoj eiti?

Tiesa, bookdepository užsidaro. Dar laiku spėjau knygą įsigyti.

Atsakyti

Nežinau žinok. Nesisiunčiau :rolleyes:  bet man rodos pats

Atsakyti

Restar, labai faina su suaugusiais vaikais keliauti. Niekuo rūpintis nereikia, tik susimokėt. :)

Esmė ir yra tame trijų raidžių žodyje - TIK :). Dar truputį interesuose. Ir keliavimo laike - per vaikų atostogas visada brangiau, o ne per atostogas mes nekeliaujam. Norėčiau kokį rugsėjį, spalio pradžioje pasibastyti po šiaip turistines vietas, kai jos kiek nurimsta ir bent kiek atvėsta :).

Restar- nereik jokių ten tikėjimų. Priežasčių nekeliavimui tikrai ne viena, ne vien tik baimės ar nenoras. Ir kiekvienas gyvenam pagal galimybes.

Nereik ir įtikinėjimų ar įkalbinėjimų. Nereik ir stebėjimosi. Nėra jokios taisyklės, kad visi būtinai turi kažkur nukeliauti, ar kartą į metus, ar du, ar kartą per gyvenimą. Mano pase sienos kirtimų spaudų net daugiau nei pas kitus :D kažkas gal nuolat į komandiruotes skrenda, bet nieko apart darbinių mytų nemato.

Džiaugiuosi vat už vaikus, kad jos gali keliaut.

Ai, ką aš čia diskutuoju. Bus smagu. To kol kas ir užtenka. Kas ten bus toliau-pagyvensim ir pamatysim.

Kondensovkę gal ir atrado prancūzai, bet tokio jos garbinimo kulto, kaip RU, kažin ar kur nors yr. Baisiai vertingas produktas, privalomas turėt visuos namuos.

Ai, irgi duoną kepiau ryte. Iš vakaro maišiau :rolleyes:  o Restar-salyklo pili? Gal jis spalvą paintensyvina? Kokį naudoji?

Aš džiaugiuosi, kad tau bus faina ir išreiškiau emociją, kad gal norėsis pakartot :). O priežasčių, aišku, gali būt melejonas. Įtikinėt net neketinau.

Salyklas ir spalvą ir skonį paintensyvina. Nežinau, koks dabar pas mane, bet paprasrtai perku arba iš Pranciškaus malūno (siunčiuosi, kartu su miltais ir kitom gėrybėm) arba dažniausiai nueinu iki Delonos ir perku. Ruginį imu visada.

Atsakyti

Aš rašiau apie suaugusiu vaikus, tai tuos, kurie jau baigė mokyklą ir universitetą, kai nereikia prie moksleivių atostogų derintis. :)

Su moksleiviu dabar irgi turim reikalų, kaip suderinti kelionę į Omaną, kur jis labai nori nuvykti, o vasarą ten neįmanoma keliaut dėl oro temperatūros.

Atsakyti

Kai neriau zaisliukus vaikam kaledoms taip mamai patiko. Prase, kad nunerciau jai avyte dovanu turet. 

siandien gavau laine nauja knyga kuri isejo apie zaisliukus megztus.

va jau ir radau mamai avyte kuria megzt planuoju. Tokia grazuole  :wub:

Pridėta:

Atsakyti