Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuostabu, tair kompaniją galiu atspėt :D. Jeigu skrendi su labiau patyrusiu/iais, tai nėra ko bijot, tik smagumui pasiruošt :). Aš nervinuosi tik kai su šeima keliauju, o šiaip - atsipūtus dažniausiai.

Atsakyti

Sveikos. Vakar vakare dar buvom filme Banginis. Geras. Užtaikiau ant (ne)nuotaikos savo, tai ir pablioviau dar. 

Vakare parveš vaikus. Atostogos baigsis visiems :) Netelpa savam kaily grįžę 'iš laisvės'.

Ai, vandenį vakar po 5 pajungė. Tai arba greičiau sutaisė, arba šnd nuo 8 vėl atjungs iki 5, tik blogai užrašytas skelbimas. 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  Vakar susikaisiojau siulu galiukus. Vis atideliodavau sito darbelio, bet dabar galesiu vel ramiai megzti. Ten tiek tu pradejimu, nukirpimu, apsisukinejimu buvo, kad tu galiuku galybe sukaisiot tenka  :D 

Vakar vakare pries miega uztaikiau ant tiktokeres kuri skleidzia zinia apie mergaiciu FGM. Nu zinokit taip supykde mane pries miega. Is kur tiek proto neturet  :unsure: kai supranti, kad visa tai vis dar vyksta man netelpa galvoj  :(  :oh:​ 

Atsakyti

Laba diena,

Man migreninės dienos ir tos iš baisiųjų, kai niekas neveikia... Jei vakar būtų pasiūlę nukirst galvą, būčiau sutikus...

Šaindien jau biškį geriau kol nejudu visai. Kaip nors išgyvensiu. Sako, tik su menopauze gali pagerėt reikalai..

katukui gero skrydžio!!!  :wub: 

Lauksim įspūdžių ir foto :wub: 

MsuM, o  tai skleidžia tipo iš teigiamos pusės, ar kaip?? :unsure:​  Kokioj čia šaly?

Atsakyti

MsuM, o  tai skleidžia tipo iš teigiamos pusės, ar kaip?? :unsure:​  Kokioj čia šaly?

Ne kaip tik skleidzia zinia, kad tai vis dar vyksta. Moteris pasakoja savo istorija ir kaip visa tai vyksta jei idomu kam paziuret tai kanalas vadinasi 'garden of peace'.

Ir man kas baisiausia tai pacios moterys tai daro savo vaikam is kartos i karta  :blink: 

Atsakyti

Nu aš kai baisiai išsilavinus, tai eisiu pagoglint, kas tas FGM...

Atsakyti

Man tai šnd ant akių papuolė istorija apie kažkokią ispanų aktorę 68 metų, kuri po dirbtinio apvaisinimo susilaukė savo mirusio sūnaus dukros. Nu man niekaip šitas pasaulis į galvą netelpa  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai nu, taip ir įtariau. 

Neturiu jokios nuomonės tuo klausimu, nes niekada tuo nesidomėjau. Na, gal tik tokią nuomonę-kam to reikia. Yra kažkoks fiziologinis poreikis ir paaiškinimas, ar tai gryn religinis reikalas? 

Išvis, visokios religinės apeigos, nukreiptos į kančią, man asocijuojasi su išsilavinimo stoka.

Atsakyti

Limit, aha ir aš tą mačiau. Pasibaisėjau, bet paskui pagalvojau, kiek yra daug baisesnių dalykų: kai dukra nuo tėvo pastoja, ar brolis su seseria vaikų susilaukia... 

Aišku, dar tas kad tokio amžiaus, tai įtarčiau tiesiog demenciją :D​ 

Atsakyti

Katuk, Turinas - faina! Tik geriausi prisiminimai. Privaloma išgerti kavos su kondensuotu pienu ir pažvelgti į Turiną nuo Superga kalvos.

Atsakyti

Katuk, Turinas - faina! Tik geriausi prisiminimai. Privaloma išgerti kavos su kondensuotu pienu ir pažvelgti į Turiną nuo Superga kalvos.

Vajej sita kava labai tenerifei rekomenduoja. Nu man neimanoma gert, viena gurskni paragavau vos visko neispjoviau. Vyras su pasimegavimu gere  :D  :D 

Ten kazkokia dar su bananu likeriu labai giria, bet as jau nebedariau experimentu ir pasiprasiau tiesiog normalios kavos  :D​ 

Atsakyti

Nu aš skaičiau kad ten tradicinis kažkoks bicerin- kavos, grietinėlės ir šokolado gėrimas. Saldu, gardu :D 

kava su kondencovke tai man kažkaip rusiškai skamba :hihihi: 

Dar skaičiau, kad jie garsėja šokoladu, duonos lazdelėm ir Pepino ledais.

Grįšiu mažiausiai+2 kg :lol:​ 

Atsakyti