Aš rašiau apie suaugusiu vaikus, tai tuos, kurie jau baigė mokyklą ir universitetą, kai nereikia prie moksleivių atostogų derintis.
Su moksleiviu dabar irgi turim reikalų, kaip suderinti kelionę į Omaną, kur jis labai nori nuvykti, o vasarą ten neįmanoma keliaut dėl oro temperatūros.
Gal ir norėsiu su suaugusiais vaikais keliaut, su sąlyga, kad už savo kelionę jie susimokės . Bet aš būčiau turbūt laimingesnė, jeigu jei turėtų su kuo keliauti be manęs - draugų, draugių, o man leistų su savo vyru ar draugėm pasibastyt
. Ką norit tą sakykit, bet man vis tiek nenormalu, kai suaugę dukros sako, kad mama geriausia draugė
. Geriau jau mano dukros turi savo draugių ir leidžia man savo gyvenimą gyvent.
Jurgitak - varykit, kol neuždraudė švietimo ministrė . Kaip suprantu, dalyje mokyklų tai įprasta praktika. Ir mano vaikų klasėse pasitaikydavo. Jėzuitai labai stipriai nerekomenduoja keliaut ne per atostogas, tai man ir nekyla mintis bandyt ieškot spragų ar kažką meluot...
MsuM - galvojau, kad čia jau savo megztą parodei . Daili
, bet tik pažiūrėt iš tolo
. Esu vieną zuikį numezgus paskutiniam vaikui ir pradėjus kitą, bet taip ir nebaigus. Sunku man susimotyvuot tokiem nepraktišiem daiktams
.