Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. Mano pirmas isvaziavimas uzsienin buvo 1999m.darbiniais reikalais. Tuomet gyvenau Sauletekio bendrabutyje, o issiunte mane i Barcelona... unsure.gif Depresija grizus buvo uzprogramuota. Lyg siol pamenu apemusi beviltiskumo jausma.
Italija mums netoli, tai karts nuo karto pasiorganizuojame koki prailginta savaitgali. Labai patinka ju kultura, istorija, gastronomija, bet gyventi ten butu sunku. Su prancuzais sunku, o ka jau kalbeti su italais, kurie, turbut, dar daugiau kalba ir dar maziau daro.

Restar, nezinau, ar padesiu, nes del skonio nesigincijama, bet panasaus stiliaus as issisaugojus Outside, Solitude, Olson.
Atsakyti

Restar apie kardiganus - galiu zvilgtelt kas gero is universaliu yra mano laine lobyne, tikrai manau kazkas grazaus butu - pasidalinciau aprasymu  :4u: Is tavo rodytu man man Bonus Jacket (antra nuoroda pasirode graziausias)

Atsakyti

MsuM - geras tavo skonis :). Labiausiai ir aš to norėčiau, ypač jeigu kas numegztų, nes stulpeliu megzti dar nuobodžiau negu vien gerosiom, nes dar ir nesigauna taip gražiai lygiai :). Man tas skandinaviškas minimalizmas labai ♥. O kaip man Laine lobynus apžiūrėt - pasakyk tundrai  :ax: ? Ar kažkur eina patogiai modelius jų pamatyti?

Atsakyti

MsuM - geras tavo skonis :). Labiausiai ir aš to norėčiau, ypač jeigu kas numegztų, nes stulpeliu megzti dar nuobodžiau negu vien gerosiom, nes dar ir nesigauna taip gražiai lygiai :). Man tas skandinaviškas minimalizmas labai ♥. O kaip man Laine lobynus apžiūrėt - pasakyk tundrai  :ax: ? Ar kažkur eina patogiai modelius jų pamatyti?

Laine visu zurnalu ir knygu aprasymai buna ravelry sudeti - https://www.ravelry..../laine-magazine- as neturiu 2 zurnalo tik. https://www.ravelry.com/patterns/periodicals/laine-magazine 

o laine knygas reik man atrodo atskirai pavadinimais vesti ir ziuret visus aprasymus tose knygose  :4u:​ 

Atsakyti

Restar-nu kad nėra kam prieštaraut :D 

Tikrai kaip mažas vaikas džiaugiausi viskuo.

Yra aišku tų visokių minusiukų, bet nu taigi pati juos ir pasidariau.

Pvz. grįžtant leidžiantis kažko viena ausis labai priešinosi. Skaudėjo ir užgulė taip atsakančiai, prapūtinėjau, dar ir šiandien kažkas ten spragsi. Tikiuosi nėr kokio uždegimo. 

Liniukai miegot nedaviau su savo telefono garsais :D  nu gryn pensininkė. 

bet pvz kojų neskauda, nosies nenusvilau :D 

Apie kardiganus kažką norėjau rašyt...

Man rodos antro raštas vasariniam siūlui per sunkus, t.y. bus spyruoklinis. Pirmo nedaryčiau dryžiais, modelis liuks. Man gal trečias labiausia patinka.

Dėl siūlo, man yr baisiai patikęs Dropsų Belle, berods taip rašosi :hmm:  nes galvoju,kad nebūt spyruoklinis-treniruoklinis, reik kokios sintetikos biškį jame. Nu arba kašmyro :D  arba važiuočiau kur nors gyvai čiupint

Atsakyti

Aš džiaugiuosi ir ne pirmą kartą kur nuskridus :), bet vis tiek baltai pavydu to vaikiško pirmo karto džiaugsmo  :wub: .

Santūrioji Liniuka gal pasakys kokį sakinuką irgi kai atsilaisvins :).

Dropsų Belle aš žiūrėjau, bet man toks negražus siūlas matkelyje, kad negaliu prisiverst pirkt. Norėtųsi pabandyt nors mėginuką prasimegzt...

Atsakyti

Dropsų Belle man labai fainas siūlas, smagus toks. 

Ir labai džiugu už katuką :wub:  smagu skaityt :wub:​ 

Atsakyti

Įkalbėsit dar :). Įdomu, kur jį pačiupinėt būtų galima  :hmm: . Gal kas mezginių turit :).

Atsakyti

Santūrioji :D Nu tai ar gali Italija nepatikt :) Ir Turinas pasirodė geriau nei tikėjausi, visgi karalių miestas. Nu bet visko aš persižiūrėjus, tai to Waw nebėra.

Smagu už Katuko emocijas :D Ir pakeleivė puiki :wub: Ir aš jaučiuosi nusipelnius, kad sugebejau katuką išskraidint :D  Ir ko gero ant kelionių adatos pasodint :D 

Atsakyti

Man Bele irgi patiko.

Turiu megztuka.

Bet ilgesniam reikalui  gal bus sunkoka.

Atsakyti

Dar labai gero storio buvo pernykštis pirkis iš MG. Medvilnė su akrilu per pus. Tikrai nėr jokio girgždesio, tik minkštumas ir lengvumas. Bet MG asortimentą reik vietoj čiupint.

Nu jo, aš tą Belle tik mažiem darbam dirbau. Bet patiko, kad jis niekaip nereaguoja į skalbimą ir tuo pačiu minkštas, nors ir su linu. Tik jo spalvos tokios blankokos

Pačiupint :hmm:  reik paieškot, gal neišmetus dar dukrų topukų

Atsakyti

Pas mane kelinta diena jau spalvu terapija  :rolleyes: ir kas gi paneigs kad rozine man graziausia spalva  :D

Pridėta:

Atsakyti