Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man atrodo šiuo laikotarpiu susiderinti pasipliurpimą savaitgalinį būt sudėtinga. Visokie naminiai reikalai..

Aš pati va tyliu-bet nu kažkaip sunkiai sekasi man energiją atstatyt (kurios ir šiaip ne prūdai :hihihi: ) vos ne vos išsikrapščiau į kirpyklą... dar nuvežiau žolės pjovimo įrankį pagaląst... dar namus išsiurbiau, išploviau... ir jau viskas, vos kvėpuoju, nieko nebenoriu, o dar reiktų šį bei tą. Gerai, kad bent šeimos maitint nereik :D  pati sau kažką ant greičio sumečiau iš likučių.

Oras tai nu ną.... :oh:​ 

Atsakyti

Oj, man kažkokia kelionė nebent link rudens šviestųsi. Finansiškai. Dabar du mokinius skaičiuojuosi ir neįsivaizduoju, kaip su klasėm išleist.

Bet - pasvajot galima :) Katuko ir Liniukos  skrydis įkvėpė norui su sektantėm pakeliaut. 

Atsakyti

Su Liniuka labai apsimoka keliaut :hihihi:  finansiškai. Išleidau net mažiau, nei planavau. Labiausiai atsipalaidavau dutty free, kai paliko mane vieną :lol: 

O dar užpildžiau deklaracijas, tai visi mano išleisti sugrįš :rolleyes:​ 

Atsakyti
Neleido siūlų pirkt Italijoj? biggrin.gif
Atsakyti

Net užeit į siūlų pardę neleido :lol:​ 

Atsakyti

:D Nu aš pati savęs nesuprantu. Viskas man brangu atrodo :B Nors galiu sau leisti, bet neleidžiu :D Ir katukui prie to pačio :D 

Pasidariau vit. D. 9,9 :blink: Gal jau laikas vitaminus pradėt gert... Kai prieš porą metų buvo 17 jau tada gydytoja barė.

Ir dar Zn trūksta.

Atsakyti

Liniuka, nu vat saulės mažoka buvo. Ir trumpoka.

Bet tai jau čia pagert papildus gal sunkiai pagelbės, reikia šoko dozės. Bent pradžiai

Atsakyti
Liniuka, dar tau darbiniai stresai susidėjo- organizmas visus likučius ką beturėjo sunaudojo. Gelbėk save smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: Sunkiai ir man su energija, cia jauciu oras savo duoda  :unsure: Kazkaip reikes pradet sruogas siulu tvarkyt, jau visos isdziuvo  :yahoo:​ 

Atsakyti

Mano tai bliuskė išdžiūvo :). Gal norėčiau, kad būtų platesnė, bet iš principo esu patenkinta labai, kaip aš ten su tuo aprašymu kūrybiškai pasielgiau :). Fotkintis lauke trumpom rankovėm šalta. Ant pakabos nufotkinau, dar neįsikėliau. pradėjau kitą bliuskę, iš medvilnės. Ketvirtas iš eilės mezginys apvalia kokete :D.

Vakar prisibendravau gyvai sočiai, tai virtualiai jau neturėjau nei noro, nei jėgų reaguoti. Ačiū, kas pakomentavot apie dermatologes ir kardiganus :). Dar su Limit pabendravau, su dukra, nusprendžiau kol kas, kad reikia daugiau kantrybės rimtesniam poveikiui daromų procedūrų. Lyg ir yra pokytis. Dabar sąžiningai vienodais laiko tarpais kas 3 savaites, kaip rekomendavo kosmetologė, pasilankys pas ją procedūros. Mažu irgi įvyks stebuklas, kaip Limit bernams :).

darant sveikatos patikrinimą prieš mokyklą - būtinai reikia prašyti siuntimo pas ortopedą, jeigu sako, kad netaisyklinga laikysena. Tada reabilitologas ir procedūros. Bet stebuklo nepadarys :). Net baseinas nepadarys. Vyro sesės dukra net keletą metų lankė baseiną dėl skoliozės, dar ir mankštas ten specialias, dabar man atrodo, kad tokios negražios kurpos prieš tai ir nebuvo, kaip yra dabar...

Kažkuriam ortopediniam salone Antakalnyje (radau - Ortoplius) lankėmės, kai su pėda sūnui buvo blogai, norėjom įdėkliukus batams nusipirkti. Tai nepardavė :). pasičiupo kineziterapeutas (paskui paaškėjo - direktorius :) ), parodė, kad va tas blogai, va anas, kad laikyseną reikia koreguoti, prirodė specialių mankštų. tai darė sūnus sąžiningai, nes karantinas buvo. Vaikams gal 25 eur už vizitą buvo, parodo, išmoko, mėnesį darai, vėl nueini, toliau pakoreguoja. gal variantas būtų. Jeigu labai norėtum, paieškočiau, kur ten mes buvom.

Dėl kardigano tai dar pamedituosiu. reikia podėlius apsižiūrėt, nes kol kas atrodo, kad nieko netriu tinkamo, o pirkt nenoriu. Tiesą sakant, ir megzt nenoriu :D. Pirkčiau, jeigu žinočiau kur rasiu tinkamą :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 balandžio 2023 - 15:56

darant sveikatos patikrinimą prieš mokyklą - būtinai reikia prašyti siuntimo pas ortopedą, jeigu sako, kad netaisyklinga laikysena. Tada reabilitologas ir procedūros. Bet stebuklo nepadarys :). Net baseinas nepadarys. Vyro sesės dukra net keletą metų lankė baseiną dėl skoliozės, dar ir mankštas ten specialias, dabar man atrodo, kad tokios negražios kurpos prieš tai ir nebuvo, kaip yra dabar...

Be tų mankštų ir baseino gal dar blogiau dabar būtų. Šiaip balerinos laikysenos iš savo vaikų tikrai nesitikiu, bet plokščiapėdystę lyg ir išsigydėme, dantis visai sėkmingai tiesiname, tai ir stuburai norėtųsi, kad būtų kiek įmanoma sveikos būklės, nes ne tik negrožis ta netaisyklinga laikysena, bet vyresniame amžiuje neretai ir gyvenimas su skausmu. Ortoplius svetainę apžiūrėjau, nuorodą išsisaugojau – ačiū, gal ir pravers. :4u: Bet pirmiausiai reikės rimčiau pasikalbėti su šeimos gydytoja ir matyt pereisim kas įmanoma poliklinikoje.

Atsakyti

Labas rytas, 

Mano vyriausiam vaikui plokščiapėdystė buvo, tai masažus buvo paskyrę. Kursą atlankė dar daržely, o paskui nieko nebedarėm, nes visokių nuomonių prisiklausėm. Tuo metu pats populiariausias pasakė, kad tiesiog vaikščiot daug basom be jokių ten supinatorių, ką kelerius metus pirkom, ir bus ok. Ir dėl stuburo apie baseiną pasakė - jei neteisingai plaukia, tai geriau jau jokio baseino, nei taip, nes situaciją tik pablogina iškelta virš vandens galva. Kiek tiesos,  nesidomėjau, su stuburu problemų maniškiai neturėjo.

Atsakyti