Mano tai bliuskė išdžiūvo
. Gal norėčiau, kad būtų platesnė, bet iš principo esu patenkinta labai, kaip aš ten su tuo aprašymu kūrybiškai pasielgiau
. Fotkintis lauke trumpom rankovėm šalta. Ant pakabos nufotkinau, dar neįsikėliau. pradėjau kitą bliuskę, iš medvilnės. Ketvirtas iš eilės mezginys apvalia kokete
.
Vakar prisibendravau gyvai sočiai, tai virtualiai jau neturėjau nei noro, nei jėgų reaguoti. Ačiū, kas pakomentavot apie dermatologes ir kardiganus
. Dar su Limit pabendravau, su dukra, nusprendžiau kol kas, kad reikia daugiau kantrybės rimtesniam poveikiui daromų procedūrų. Lyg ir yra pokytis. Dabar sąžiningai vienodais laiko tarpais kas 3 savaites, kaip rekomendavo kosmetologė, pasilankys pas ją procedūros. Mažu irgi įvyks stebuklas, kaip Limit bernams
.
darant sveikatos patikrinimą prieš mokyklą - būtinai reikia prašyti siuntimo pas ortopedą, jeigu sako, kad netaisyklinga laikysena. Tada reabilitologas ir procedūros. Bet stebuklo nepadarys
. Net baseinas nepadarys. Vyro sesės dukra net keletą metų lankė baseiną dėl skoliozės, dar ir mankštas ten specialias, dabar man atrodo, kad tokios negražios kurpos prieš tai ir nebuvo, kaip yra dabar...
Kažkuriam ortopediniam salone Antakalnyje (radau - Ortoplius) lankėmės, kai su pėda sūnui buvo blogai, norėjom įdėkliukus batams nusipirkti. Tai nepardavė
. pasičiupo kineziterapeutas (paskui paaškėjo - direktorius
), parodė, kad va tas blogai, va anas, kad laikyseną reikia koreguoti, prirodė specialių mankštų. tai darė sūnus sąžiningai, nes karantinas buvo. Vaikams gal 25 eur už vizitą buvo, parodo, išmoko, mėnesį darai, vėl nueini, toliau pakoreguoja. gal variantas būtų. Jeigu labai norėtum, paieškočiau, kur ten mes buvom.
Dėl kardigano tai dar pamedituosiu. reikia podėlius apsižiūrėt, nes kol kas atrodo, kad nieko netriu tinkamo, o pirkt nenoriu. Tiesą sakant, ir megzt nenoriu
. Pirkčiau, jeigu žinočiau kur rasiu tinkamą
.