Tai ir aš pasakojau, žinau, kad nemaloni, dėl to ir nesilankau, užteko poros kartų. Bet tokio bardako dar nemačiau....
Esu euforjijoj!
Nerealus jausmas tas lėktuvo skrydis. Sėdėjau prie lango. Kai prašoki pro debesis, vos neapsisiusiojau iš gražumo. Ir tie miestų šviesų voratinkliai....
Laukia puikusis savaitgalis
Super katuko emocijos
Linkiu kuo puikiausių įspūdžių!
O kitai kelionei galiu rekomenduoti visoms Atėnus🥰
Nuostabi vieta man
Labas rytas
Katuks graziu akimirku - geru emociju ir nuotykiu
As biski dingus buvau vel suknele liko tik apacia prisiut graziai atnara.
Ruosiuosi i muge varyt su siulais, tai kai laiko lieks nuo mokslu ir darbu dazyt siulus reiks
Siandien dirbu dar, paskutinis savaitgalis atidirbt sitam darbe ir viskas, kita penktadieni jau iseinu

Ar pavyko susitarti, kad anksciau iseiti, ar pas jus 'baigiamasis' laikotarpis toks trumpas ir yra? Pas mus parasius isejima is darbo, dar 3 menesius reikia atidirbti (kas yra totali nesamone).
As lapkriti keiciau darba, ir neatsidziaugiu savo sprendimu. Tokiu ritmu ir psichologiskai sveikoje aplinkoje gal net iki oficialaus pensijos amziaus isdirbsiu (ko dar pries pusmeti neisivaizdavau).
Kaip noreciau pradeti nauja mezgini, bet reikia zut but ta savo vilnone shuba pabaigti. Tada imsiuos medvilninio-lininio vasaros mezginio. Siulus turiu.
Margeurite, pas mus anksčiau būdavo 2 savaitės, dabar prailgino iki 3. Ir tai atrodo, nemažai. Bet 3 mėn... 🤐
O aš apginsiu darbdavį. Visiškai nerealu per 20 kalendorinių dienų surasti naują darbuotoją ir jį apmokyti. 3 mėnesiai - jau realus laikotarpis.
Katuk, tegul niekas nesugadina tavo euforijos!
Sveikos
Ar pavyko susitarti, kad anksciau iseiti, ar pas jus 'baigiamasis' laikotarpis toks trumpas ir yra? Pas mus parasius isejima is darbo, dar 3 menesius reikia atidirbti (kas yra totali nesamone).
As lapkriti keiciau darba, ir neatsidziaugiu savo sprendimu. Tokiu ritmu ir psichologiskai sveikoje aplinkoje gal net iki oficialaus pensijos amziaus isdirbsiu (ko dar pries pusmeti neisivaizdavau).
Kaip noreciau pradeti nauja mezgini, bet reikia zut but ta savo vilnone shuba pabaigti. Tada imsiuos medvilninio-lininio vasaros mezginio. Siulus turiu.
Man reiketu pagal kontrakta menesi laiko duot kadangi ilgai jau dirbu, bet gavo dvi savaites, daugiau as nenorejau duot nes reiktu vazinet i ofisa o as nenoriu to daryt jau mano iki siol nepradejo ieskot kas mane pakeistu, tai patys gales suktis kaip nori
Ant popieriaus taip atrodo. Realiai niekas tuos 3 menesius nebesidrasko, darai tik butiniausius darbus, del ko nukencia ir efektyvumas, ir apyvarta.
Sodadienis šiandien - su skaniais šašlykais, gausia kompanija, skaudamčia nugara ir nulūžinėjusiais nagais. Pievas iš šiltnamio pašalinau, šį tą įkišau šen ten ir labai sėkmingai vadovavau vyro broliui . Manau, kad kitąsyk ir mano džiunglinius gėlynus įveiksim. Noriu viską iškast ir pertvarkyt, nors dar nelabai žinau nei kaip, nei ko noriu...
Jo nepadarys moteriškės kai vyno nori, bet nėra kamščiatraukio
Screenshot_20230422_205127.jpg 636,36KB
0 Parsiųsta kartų