Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,
dabar niekas niekur nebeplepa. Nei telegrame, nei čia smile.gif
Atsakyti

tai ramiau tada, kad nepraleidžiu kažkokio pogrindinio vyksmo :).

Turėjau trumpą vebinariuką, tai beveik baigiu antros rankovės atnarą. Liko 2 eilės ir adata. Vakar sugebėjau vieną užbaigti - iš 10 eilių ir už baigimas adata. ką megziu vakare? Gal reikia knygą perskaityt visgi, kurią esu pradėjusi, ir jau vakar reikėjo grąžinti į biblioteką... Drąsinu save, kad galima mėgautis gyvenimu ir neturint JOKIO mezginio :D.

Niuma, kaip tavo sveikata?

Pasiilgau Qqutės ...

Atsakyti
Beveik normaliai. Pro retą pakosčiu, bet į darbą jau einu.
Dabar Emilis sėdi namie su kosuliu, bet be tempos.
Šeštadienį per Viliaus ceremoniją tiek nusvilau pečius, kad į antrą dieną- vakar, ryte atsikėliau su ištinusiais viršutiniais vokais blink.gif Alergija saulei. Atbuvau darbe ir grįžus miegot. Jau jau lyg nebeskauda, kaip pradžioj.
Dar pusseserė iš Amerikos parskridus, tai sekmadienį Kėdainiuose susitikimas su gimine (retas kartas, kai ne laidotuvių proga..), šiandien į Kauną atvažiavo, papietavom nesenai.
Žvilgiuką mezgu pro truputį, bet laiko mažai belieka per veiksmą smile.gif
Atsakyti

Prisimegsim rudenį, žiemą :). Aš papietavau beveik laiku -13.30, valgydama pasiėmiau tą knygą, tada dar išsitraukiau ledų porciją ir pagalvojau, kad kol valgysiu, galiu kojas ant sofo ištiest su knyga. Tada pradėjo akys merktis... Užsistačiau laikmatį 20 min, bet suskambus žadintuvui jį išjungiau ir migtelėjau padoriau  :B . Aišku, dabar visa paspangus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 gegužės 2023 - 16:05

O mano rašliava dingo :hmm: 

Jau net nepamenu, ką rašiau :D  kažką apie daug veiksmo ir jokios organizacijos. Dėl to nėr kada plepėt

Iš tikro, noriu sutalpint į 4 dienas daug planuotų ir neplanuotų darbų. Penktadienį varau į Žemaitiją, bus 50mečio balius. Tiksliau balius tai šeštadienį, bet visai nenoriu po kelionių dar ir linksmintis, tai nuvarysiu iš vakaro, susitiksim su vyru viešbuty :ax: 

Vakariniam mezgimui išsitraukiau Nuala kaklą pataisyt. Kažkada minėjau, jog per daug išbliautas, tai pabandysiu atnarą platesnę primegzt.

O toliau.... nežinau, gal vistik permegsiu tą ryškuolį dukrai. Nepatinka nei man jis kol kas, nei dukrai. Nors realiai jo pati nežino, ko nori, tai galėčiau ir nemegzt. Bet nu, negi tokiu oru imt savo vilnas su moherom :D  planuose tik tas oranžinis paprastas. Arba dar turiu tamsios mėlynos medvilnės su linu ir akrilu, norėčiau kažkokio gal net su raudonais dryžiais, priedžinsinio ir ne tik megztelio vasarinio, gi ne visada bus toks karštis net ir vasarą :D 

Pastebėjau, kad kažko mane oranžinės ryškios spalvos traukia :D  o vat prie durų vien žalios striukės :lol:​ 

Atsakyti

Katukai, sakiau, kad reik Nr.21 virbalų. Bus akys- skylės. Kaip originale :) 

Tik gsl rentis nepatogu- pirštai klius :D 

Atsakyti

Ne žinok, ten net ne skylių reikalas. 

Atrodo mezgiau platų, bet kažkaip visai ne platus gavos. Ir nesuprantu kame reikalas, nes pečiai tai platūs, ištysta, o vat kūnas matyt nutysta žemyn ir dingsta plotis. Tada pasirodo, ji labiau tokios tunikos norėjo

Tai žodžiu, gal bandyčiau net nuo viršaus, jei pavyktų susiskaičiuot...

Atsakyti

Tai ką išbrokijo užsakovė???  :blink: 

Uf nuvariau pas savo kirpėją. Sutvarkė anos kirpėjos išdaigas  :D​ 

Atsakyti

Ne tai kad išbrokijo.. gal tiesiog ne to tikėjosi. 

Nepykstu aš, jeigu ką :D​ 

Atsakyti

Sunku padaryt, kad atrodytų kaip paveiksliuke. Nors kartais ir geriau išeina :). Ko gero, dar platesnio reikia, ne viskozė ar bambukas, neaptrėkš vistiek, jrigu bus dar platesnis. O retai ir gražiai numegzt - tikrai iššūkis. Sėkmės, daugiau oatarimų neturiu :).

Atrodo, atbuvau paskutinį koncertą šiuose mokslo metuose, sočiai jų, o tik vienos dukros šiuo metu, bet choras, pianinas, ansamblis, visi skirtingi. Galvoju, iš kur tos dukros muzikalios, jeigu mudviem su vyru meškos ant ausų užlipę :). Apie save taip negalvojau, ir chore dainavusi, bet kai pabandžiau dukrai sode truputį pritarti, ta pakomentavo:" nieko tokio, mama, tik pustoniu nepataikei" :D. Lyg aš žinočiau, kas tas pustonis :).  Kiti keikia solfedį, aš ničnieko apie jį nenusimanau, dukra nesiskundžia, užsiminė, kad lyg mokytojos favoritė... 

Gerai apie tuos vaikus pasakyta: "tavo širdis vaikšto ne tavo kūne"...

Atsakyti

Na, mano kuklia nuomone, pataikyti į toną reikia tik praktikos :mirksiukas: aš pvz girdėt girdžiu, bet išsižioju ir pro šoną :D 

Solfedis? Greičiausiai viskas patobulėjo per 30 metų, bet mano atminty tai nelikę jokių blogų prisiminimų apie tą dalyką. Tik nemažai juodo techninio darbo.

Apskritai,man labai patiko muzikos mokykloj, o vat daugeliui bendramokslių tai buvo katorga. Kai kurie sugebėjo tėvus įkalbėt ir metė.

Restar, o muzikuoja tavo vyresnioji ar jaunesnioji?

Atsakyti

:4u:​ Sveikos,

ikeliau i telegram aprasyma  :4u: 

uzsisuke geram ore visos, kad mazai cia veiksmo

Atsakyti