Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Stšventėm. Vyro tetos 80metį !!!  (Kas FB matėt foto, tai skaičių įvardinu.) Pavydu tokios energijos ir  pozityvo 🥰

Atsakyti

Va, tai bent! Tas skaičius ir nustebino. Kur jis tokio žavumo ir gyvybingumo paslaptis?

Ai, beje, vakar mūsų sodų bendrija šventė 55 metų jubiliejų. Jie pastoviai ten kažką švenčia :), 20 sklypų, dauguma pažįstami iš seniai. Teko nueit atstovaut mūsų sodą, nes vyrai atsilupę, nenori bendraut. Tai toks 90 m kaimynas šviesus, pozityvus, kiti 76-72 metų ( patys prisipažino, užtat žinau) labai gerai atrodantys, susižavėjau. Pasėdėjau biškį prie tvenkinio, pavalgiau, kai jau liko tik gėrikai - pasiploviau. 

Atsakyti

45 metų :). Suspaudžiau ir nepažiūrėjau.

Atsakyti

Tikrai, Niumos giminaitė atrodo daug jaunesnė :4u: 

Mes vakar su kaimynais pasisėdėjom. O šiandien ryte išsitempiau vyrą į mišką, taip smagiai pasivaikščiojom ir baravykų nemažai radom. Nors smarkiai sukirmiję, bet pietūs bus karališki ir dar liks.

Atsakyti

Man tai nervai nelaiko eit grybaut ir daugumą sukirmijusių rast. Ne toks gražus miškas, kad vien pasivaikščioti būtų malonu. Vyro brolis viską aplaksto, naujienas parneša. Mūsų apylinkėse išvis nedaug. Anas tai ir iki Dūkštų palekia. Paskui pjausto visą vakarą, sveikas daleles rankioja Laukiu daug nesukirmijusių :).

Atsakyti

Aš ir vėl su klausimu ne į temą. :D Kaip visokių rankdarbiavimo parduotuvių žinovės, gal kur pastebėjote pirkti Hario Poterio antsiuvų? Reiktų būtent Slytherin, žalio su gyvatėle. Ne tiek labai reikia, kad plukdyčiausi iš už jūrų marių, bet gal įmanoma kur gauti paprastuoju būdu (gal sakau kokioj Danesoj, Manto g. parduotuvėje ar pan. voliojasi ir niekam jų nereikia, nes mada kaip ir praėjusi). Dukra prasitarė, kad tokį šaliką tai mielai nešiotų, nebevaikščiotų žiemą pliku kaklu, kaip iki šiol... Šiaip jai ir tas antsiuvas nebūtinas, svarbiausia spalvos, bet su antsiuvu neva būtų dar geriau.

Atsakyti

Negaliu atsakyt, nes net nežinau kas tai yra. Numegzk šaliką pirma, gal kada ir Danesa bus pakeliui. Ko tik ten nėra. Arba Temu pasiūla yra. Ženkliukų tai tikrai.

Nemažai megztelėjau savo Sophie šalikėlio, kol suvežiojom dukrą į stovyklą. Sūnus pasakoja apie žaibus Vilniuje. O aš šią vasarą jų nei mačiau, nei girdėjau. 

Atsakyti

Kelinta diena iš galvos neišeina šita skara. Ne tai kad man jos labai reikia, bet kažkaip taip gražiai dera spalvos ir raštas. Beveik iki norėjimo. 

Priedas  Screenshot_20250811_152939_Instagram.jpg   145,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Hm, o kita pusė? Irgi patinka?

Man labai greitai mezgasi čiurlioniškojo rankovės. Yra šansas šiandie baigt, jei neužsikuisiu buityje

Ir kas toliau? Eisiu kaip Liniuka, nebaigtukuose pasikuist :D 

O iš tikro tai dar galiukų kašiojimas :wacko: ir ne tik čiurlionio :D 

O dar visai noriu kažkokio tokio lengvo pūko kardigano. Ir net siūlų rasčiau

Atsakyti

Antra pusė visai normali

Priedas  Screenshot_20250811_173625_Instagram.jpg   183,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

vakar vakare vėl atsiradom sode - savo Dievo užausy. Visiška ramybė, o nakties miegas - kietas kietas ♥. Palikau Čiurlionį namie, nes dar nenoriu pasiduoti ir megzti nugarą vien lygiai. Bet pati su programėle pasidaryti schemos pagal viziją - nemoku, tingiu ir pan. O Chat GPT užpypino juodai, nes klausia klausia vis to paties ir baigiasi jo nemokami limitai, taip nieko ir nepadarius man, kad pamatyčiau ar ta vizija man patinka. Atsivežt ir kaišyt galus nenorėjau, tai tiesiog prisiėmiau maišą siūlų, noriu kokių smulkmenų pamegzt, kur rezultatas greitas ir visai džiugina. Gal bepirščių, gal kojinių, o gal ir sau kokį kakluošalą. Ai, reikia pradėti dukrai blauzdines megzt, bet kažkodėl jas vis pamirštu. Nes nori juodų :). Arba baltų, bet balto siūlo neturiu tiek. Reikėtų pradėti dieną. 

Esam sode dviese, bet realiai kaip viena, nes vyras kai užlipa ryte į terasą, taip aš jo ir nematau. Nebent girdžiu, kai per posėdžius rėkaut pradeda :).

Megztiems Čiurlioniams numatyta visokių atracijų - parodos ir pan. Smagios atrakcijos visai :). Čia info mezgančioms, jeigu dar nematėt grupėje - pažiūrėkit.

Geras - net Beata paprašė numegzti jai Čiurlionį :). Čia tai galimybė. Tik ne man :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 12:17

Niekas nenori megzt tai Beatai :D  jau senokai tas prašymas kaba, nebent asmeniškai susirašė.

o tos iniciatyva kažkaip ne mano stiliaus. Trūksta man asmeninio kažkokio tikslo, kad sudalyvaut. O ir bendro tikslo nelabai suvokiu.

Ai, bjauri aš šiandien. Ryt gal persigalvosiu

Atsakyti