Oras kaip užsakytas. Viliaus Sutvirtinimo šventė lauke vyko dvi val.
Emilį klasiokė pasikvietė į teatrą- pramogavo atskirai.
Balius baigtas, galėsiu eit pamiegot. Paskui pamegzt turbūt.
Sveikos! Ar mezginiuose paskende, kad tokios tylios. Egzaminas islaikytas - auksciausiu pazymiu dinstinction anglijoj vadinamu. Ramiai sedziu ant sofkes su mezginiu ir sampano taure! Jauciuosi labai nusipelnus tokio savaitgalio po paskutines savaites mokslu kupinos…
siandien padariau pupeliu ir keptos duonos misraine. Tai laukiu kol majonezas biski pasigers i duona ir skanausiu.
ziuriu netflixe selling sunset nauja sezona. Ech namai grazus amerikoj
MsuM - pavyzdinga studentė, sveikinu!
Aš tai sode. Viskas buvo gerai, bet sulindau plikom rankom į gyvatvorę garšvų raut, susidraskiau rankas... Dar ir uodai užpuolė, nepastebėjau, kaip vakaras atėjo.
Užsimulčiavau šiltnamį, bijau, kad pomidorai visi į mus - auga kaip pasiutę į ūgį ir į plotį kai kurie, tik to derliaus stebuklingo vis nesulaukiu. Žydi kai kurie.
Į lauką pasisodinau 4 brokolius ir 3 lapinius kopūstus. Pora naujų " vazonų" užsiveisiau ( radau didelius prakiurusius puodus), pasisodinau gėlių į juos. Mažesniuose po savaitės nebuvimo dažnai randu padžiūvusias savo gėlytes.
Visuose darželiuose - gryna pieva . Net nežinau, ką daryt, gal paliksiu šiemet taip... Kai nenakvojam, per mažai laiko lieka visiems darbams.
Su šukuosena tai susitaikius, visai smagi. Nebeliko styrančių šiaudų. Bet ta spalva priekyje man vis tiek dar kol kas nesava.
Mezginys mano nepabaigiamas niekaip . Labai neskubu dar ir dėl to, matyt, kad pametus mintį, ko toliau noriu.
Mano mezginys sustojo.
Uždariau pečius, kaklą pabaigiau,pasimatavau prieš pradedant rankoves, ir vaizdas nedžiugina, reikt čiut daugiau ploto pečių dalyje. Permezginėti 0 noro, o ir negarantuota, kad pavyks.
Ant dukters labai dailiai atrodo, bet nuo tos spalvos ji net purtosi.
Mąstau, gal rankovės pataisys reikalą, bet faktas, kad motyvacija dingusi.
Besitvarkant radau vieną Schoppel Zaberball kamuoliuką, kaži ką įmanoma iš vieno numegzt ar reiks kažką miksuot🤔
Kas po alyvom pamegzt? O jau kvapas ant to kalnelio nenusakomas!
5C09AEB9-DCCC-4980-AF21-F575B2E2532F.jpeg 376,05KB
0 Parsiųsta kartų
Jurgitak - prasilenkėm????
Mes su mergaitėm šauniai prasiėjom, visko prisiuostėm ir ant to slyvų kalnelio nuostabiai papiknikavom . Prisipirkom visokių skanybių, pomidorai doriukų, uogų, čiabatos, alyvuogių, kreminio sūrio, prociutto ir panpan, dukra pasiėmė kolonėlę ir tyliai kažkokią nuostabiai derančią japonišką muziką leido. Gėris
.
O dabar tai veidu į purvą beveik teks trenktis - pažadėjau jaunuolius į Akropolį nuvežt apsipirkinėt... Nu kaip nors išgyvensiu .
Ateinu ...jau net ne pasiguost- gult kryžium ir atgailaut...
Ne dėl mezgimo
Grįžau į LT, įsuku į kiemą-akys ant kaktos-visa mano pieva geltona. Prieš 1.5 savaitės purškiau nuo pienių. Tai va, ten buvo Roundapas, tik kitu pavadinimu. Numarinau viską, kas gavo to nuodo. T.y. visą pievą.
Purškė tai vyras, bet nuodus pirkau tai aš. Instrukcija šūdina blyn, nieko neparašyta
Einu kur nors pasikast ar
Nu, kažkokią gelbėjimo operaciją jau paorganizavau, bet laukia daug darbo....