Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su tuo - nežinau, ką pasiėmiau, tai iš paskutinių kartų - palikau savo tašę ir MEZGINIŲ krepšuką Palangoj 🤭 kol aš grindis ploviau, vyras krepšius nešiojo. Savo palikau miegamajam ant lovos. Nesuprantu, kaip nepatikrinau, nes salonas jau tuščias buvo. O jam - natūralu, kad savo tašes aš pati atsinešu. Pasigedau, aišku, tik Kaune. Rūbai sulaukė mano važiavimo. O mezgnius- radau, kas parvežė :) 

Gaila, kad šiandien negaliu sriubintis. Aš dabar tik į brangius pasimatymus vaikštau 🤣🤣 su meistrais. Vakar 2. Šiandien arba ryt dar  vienas. BEEEET jau turiu dušą ir wc name 😍 Nesvarbu, kad šaltas, kol katilo nėra. 

Atsakyti

Tai Cupe renkamės?

Gal šįkart kur nors nestandartiškai? Pvz La Crepe, arba picerijoj  :D 

Atsakyti

CUP puikiai tinka, kas ten yra - nieko nežinau :).  Limit irgi prisijungtų apie 17.30, kai mau turėsim vietą, pranešiu jai.

Atsakyti

Seniai buvus jau net nepamenu, ko ten yra. Bet tinka viskas, kad tik stalas didesnis būtų.

O parkingas cup 2 valandos?

Atsakyti

Taip, 2 val. nemokamai, o po to, kiekviena valanda 4,50.

​Kuriuo laiku renkamės?

Atsakyti

Oho :blink:  4.50

Man rodos prie gatvės pigiau, nors ten nuo pirmos valandos.

Tai gal keičiam lokaciją? Ar užteks?

Aišku, man neaktualu... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Paliekam, nežinau nieko ten daugiau aplink kad visiems tiktų.

Atsakyti

Tai kur ir kada? Nes reikia nuspręsti ar būtina mašina, ar ir autobusu galiu. :) Dalinamės vėl mašiną su dukra.

Atsakyti

Liniuka, dar dėl laiko tark žodį.

Atsakyti

Aš tai apie 17 jau laisva būsiu vietoj. Katuk, tu išrink kur CUPe.

Atsakyti

Nu plę.

Mane tai žiauriai šitas priešpilnis veikia.

Būsiu nuo 17 val. Kur? VCUP. Užeisiu į vidų ir išsirinksiu didžiausio stalo lokaciją :D  ir jokių pretenzijų nelaukiu. Dėl vietos maisto ir etc.

Nors realiai kiek mūsų bus? 4-5? Ar partzanių nusimato?

Atsakyti

Jurgitak, Restar, Katuks, Liniuka, Limit. Kitos lyg ir nieko nesakė.

Atsakyti