Aciu uz idejas, dar medituoju ir svarstau, ar sugebeciau pasitaisyti PetiteKnit mezgini pagal save

(nesu mezgusi susegamo reglaminio mezginio nuo virsaus).
QUOTE(Restar @ 2023 05 29, 10:58)
Esu mezgusi tos pačios dizainerės Baloon cardigan, jeigu norėtum panašaus kardigano, tik nuleistais pečiais. Ir nemezgiau tokių plačių, balioninių rankovių, o kokių norėjo dukra.</p>
Is tiesu jos modeliai panasus vieni i kitus. Aciu uz pasiulyma, paziuresiu, ka ismedituosiu, ir jei ka, kreipsiuosi

.
O nenori turėti kokį rinkinuką su prisukamais valais? </p><p></p><p>
Noret gal ir noreciau, bet jie ne pigus, o as labiau 'savaitgalio' nei 'prisiekusi' mezgeja. Nenoriu, kad duletu nenaudojamas. Nors mezgu seniai, bet nepakankamai intensyviai. Zodziu, nesijauciu nusipelniusi tokio rinkinio. Man karts nuo karto tenka i komandiruotes vaziuoti, bet dar neismokau traukinyje megzti. Arba tureti koki nedideli atsargini mezgini tokioms kelionems. Pakeiciau skyriu, teks dazniau komandiruotis, tai reikes ismokti...
Kokia šventė Prancūzijoje šiandien?
As ja vadinu komunistine diena

Oficialiai La journée de solidarité uzvadinta. Arba dirbi nemokamai (tavo dienos alga skiriama pagyvenusiu ir neigaliu zmoniu gyvenimo kokybei pagerinti), arba paaukoji atostogine diena. Viskas gal butu ir gerai, bet solidarus turi buti tik privataus sektoriaus darbuotojai. Mokyklos nedirba, transportas vazineja sekmadienio grafiku...
Ir dar pasidomėjau, kas ten per turnyras, kurį žiūri

. Tai ar patinka ir pačiai tenisas, ar tiesiog užsikabliavusi žiūrėti?</p><p>
Man labai patinka ir turnyras, ir tenisas. Niekada neturejau galimybes zaisti, tai anksciau ir nesidomejau. Vyras po mazu uzkrete, dabar jau visi 4-i daugiau ar maziau zaidziame. Vyresnysis tik FR zaidzia, nes VLN tenisa praktikuoti ir sudetinga, ir brangu.