Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai toks penktadienis šiandien. Dar gongai vakare. Tai šią savaitę turėsiu 2 penktadienius. :D

Atsakyti

Penktadienis ir vakar, ir šiandien man, o dar net ne rytoj :D. Ir visiška mokslo metų pabaiga.

Gongų terapijon eisi ar pati groji? Ne šalia manęs? Būdavo Užupyje, Baltajam skersgatvyje, bet al dabar išplito labiau.

Atsakyti

Restar, gal pataisysiu tavo nuotaiką :D 

Pas mane anyta ir vyro brolio šeima iš užjūrio su mažu vaiku. Tai jaučiu artėjant sprogimą :lol: esu tas tarpinė tarp visų žmonių ir visų reikalų. Plę. Bet ačiū die, kad tik dvi dienas, gal kaip nors ištversiu

Atsakyti

Ai, pati pasitaisysiu :). Leisiu sau būt pikta ir už nieką neatsakinga. Kojinę baigsiu. Gal geriau grindis būtų paplaut, bet energijos nedaug. Žodžiu, pragyvensiu šią dieną kaip nors, psistengsiu negalvot.

Katuk, laikykis, rimtai :4u:​ . 

Atsakyti

Buvau pas gongus. Restar, baik tu, groji. Va norėčiau, kad kuris nors anūkas ateityje violančele grotų. :D

Atsakyti

Šiandien kažkokia energetiškai įtemta diena. Darbe jau laukiau, kol baigsis.

Bandau pamegzt.. suprantu, kad kuo toliau, tuo daugiau siūlų mezginiam sunaudoju. Nes vis platėja jie. Čia į pavalgymo temą. Žodž, šiandien irgi mažsi kas džiugina. 

Atsakyti

Nu gongais skalambint nereikia tiek išmanymo, kiek violančele, tikrai :). Ten daugiau filosofija, ne muzika.

Keista diena, net fiziškai.

Atsakyti
Sveikos. Man irgi sunki diena darbe buvo, techniskai sudetinga, kuria galutinai sugadino 21h gauta virtuves baldu samata.

Bet yra kaip yra, eisiu tuoj su knyga poteriauti, pasimirs visos negandos iki rytojaus. Mezginys oficialiai sustojo del tinkamu virbalu neturejimo, tai oficialiai uzsisakiau reikiamus is Amazones. Ir visgi nusprendziau megzti Champagne Cardigan, gal pavyks pasikoreguoti pagal save tai, kas man jame nepatinka. Kita savaite komandiruote laukia (2h pirmyn ir tiek pat atgal traukiniu), tikiuosi, nereikes dirbti ir galesiu ta laika isnaudoti mezgimui.
Atsakyti

Sveikos!

ziuriu sunki diena visom buvo vakar, as ir kazkaip vakar be jegu vakare buvau. Gryzus vakariene pasdariau, testa viena tik paparendziau prisuversdama, galvojau prisesiu pamegzt bet ten ir max 4 eiles ir nuvariau miegot  :D 

siandien tikiuosi bus darbingesnis vakaras  :)​ 

Atsakyti

Margeuritrle, o baldų sąmata viršijo lūkesčius? Čia sau gamini, ar darbo reikalai?

Pasidariau pertraukėlę reikaluose :D  atvariau dantį ant implanto uždėt, netikėtai vakar paskambino, jog gali priimt. Planas buvo birželio 12 tą padaryt.

nu ir kad nebūt per daug liūdna, vakar trūko garažo vartų trosas. Kaip ir ne pasaulinis tvanas, bet minčių ir įspūdžių gausa neleido užmigt. Esu šiandien lengvai apsvaigus😀

Atsakyti
Sveikos
QUOTE(katuks @ 2023 06 01, 10:58)
<p>Margeuritrle, o baldų sąmata viršijo lūkesčius? Čia sau gamini, ar darbo reikalai?</p>

Ne sau, butui, kuri nuomosime 6m. Tai nuomai nenoriu daug investuoti, nes po 6m. planuojame viska perdaryti ir naudoti buta savo reikmems.
Paskaiciavo 'per brangiai', bet su visokiom garantijom 10-iai metu, ko mums nereikia. Kol kas musu nepasiunte velniop ir dar derames, gal pavyks sumazinti kaina bent 15-20%.
Atsakyti

Sveikos! Penktadienis pagaliau! 

kokie savaitgalio planai pas visas? Mes sestadienio didele dali masinoj praleisim tai mano planas jau pasiimt mezgini pajudint  :D 

Atsakyti