Aš tai šiandien Liniukos darbovietėje lankausi, kabinetą mačiau:). Negalėjau atsakyti, kai dukterėčia pakvietė į šeimos dieną. Sakė, kad per 3-4 min vietos buvo iššluitos. Sunku buvo keltis .
O geras Aha labai populiarios pas mus tos šeimos ir vaikų dienos. Maniškiai tai sakė nenori, Miglė yra buvus seniau.
Aš porą kartų irgi buvus su ekskursijom, bet daug naujo sužinojau, pamačiau ir pipetmaną išbandžiau. Nu kaip susimoviau, nors taip stengiausi .. Visgi regėjimas mano pablogėjęs . Labiausiai čia man buvo investicija į santykius, kuriuos branginu.
Aš per laiko atstumą, matyt, idealizuoju Juodkalniją. Bet faktas, kad įvyko ir pokyčių per laiką. Nebuvo nei brangu, nei rusų tiek, kol visur laisvai keliauti jie galėjo. Pamenu, kad ledų rutuliukas kainuodavo nuo 50 ct iki gal 70 ct ar 1 eur max, o prabangiam restorane Ulcinj su nerealiu vaizdu mes 5 iki 70 eur sumokėjom, gal net mažiau . Paprastai į tokius neinam. Ten toj arabiškoj daly ir buvo pigiausia ir labai kitaip, net jūra kaip Baltijos. Ir per trumpą laiką daug pamatėm, kai šalis nedidelė. Ir nuotykių įvairių įsimenančių patyrėm. Po to Kroatija man nepaliko jau įspūdžio, mažai ką pamenu, nors 2 metus ten keliavom.
Mes kovido metu gal Juodkalnijoj buvom. Gal 2020tais Pamenu, kad buvo pirmoji gal šalis, kuri tų sertifikatų nebereikalavo.
Ir tikrai buvo pigu, šiukšlynas, bet gražu. Rusų praktiškai niekur nesutikom. Iš esmės tai man labai labai patiko Išmaišėm visokius užkampius
Mes irgi į koncertą eisim šiandien. Tik vieną tą celofaninį ploščių turim, jau tingiu kur nors važiuot ieškot. Tai reik tikėtis, kad nelis.
Šiandien Kaune atsiėmiau savo dovaną gimtadieninę Buvau japoniškam plaukų spa. Tai labai labai patiko, galiu ir jum rekomenduoti
Japoniškas Galvos Spa / Japanese Head Spa | Masažo salonas - Žaliakalnis, Kaunas - Treatwell
Ledų rutuliukas dabar kainuoja 2-2,5. Alus 4,5-6. Picos 12-17. Kava espreso 2,5-3. Bananai prekybcentry 2,2. Nu tikrai brangu.
Oho, tai tikrai. Bet ir Kroatijoj bus dar pabrangę po eur įvedimo. Bosnijoj ir Hercegovinoj buvo pigu dar . O kur pigiau nei pas mus, keliaujančių nuomone?
Azijoj ir Afrikoj
Žiemą Bulgarijoj buvo pigiau nei pas mus.
Lenkijoje. Gal Ispanijoje.
Graikijoje irgi nėra brangu. Ne daug pigiau, bet normaliai. Man ten ypač patiko muziejai - ES jaunimui iki 26 nemokamai. Ir suaugusiems nebangu. Estijoje tikrai brangiau ir vaikų, kuriems kainos mažesnės - pas mus nebeliko.
Italijoje pigiau kavinėse. Ispanijoje (prie Barsos) brangiau.
Kilo klausimas, ar investuojate kur nors zavo atliekamus pinigus? Na, ir turiu omeny tikras investicijas, ne siūlus ..