Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai tą pačią mintį tęsiant - dauguma prisukamų rinkinių prasideda nuo Nr 3. Tai, man net ir neapsimokėtų pirkt, nors turiu ir tokį, ir didesnius. Tik retai naudojami pas mane.

Kašmyrą vakar pasimatavau, gerai smile.gif

Žvilgiukus mezgu. Irgi atrodo, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Emiliui šiandien mokykloj šventė-šokių pasirodymas.
vakar susirašinėjimas su mokytoja: ar ryt į šventę mokiniams su uniformoms.
-ne, jie bus žvėreliai, augalai. Emilis tegul ateina baltai- bus ančiukas.

oooommmmmm... Gerai, akd kiškio kostiumą baltą turiu nuo pernai metų darželio, tik vietoj kiškio ausų dėsiu geltoną paukščiuko kaukę ant galvos. Gerai, kad vakar per Vinted Kaune radau- lėksiu dar po pietų pasiimt.
Atsakyti

Šiaip ančiukai kol neužaugę būna gelsvi :hihihi: 

Kažkada svarsčiau pirkti ne rinkinį su prisukamais valais, o tiesiog einamo dydžio virbalus su tais valais. Nu bet kadangi tokio vienareikšmiško poreikio neatsiranda , o kai pririekia skubiai, imi kas po ranka pasitaiko, tai taip ir gyvenam. :D  nepasakyčiau, kad blogai. Čia greičiau tas atvejis, kad kol nepabandei, tai nežinai, ką prarandi :hihihi:​ 

Atsakyti

aš. aišku mezgu nedaug..Rinkinio neturiu,ir kartais norisi jo, bet daugiau, kaip gražaus daikčiuko :), bet,blaiviai pamastau- mezgu irgi 2,5-3,0 virbalais, retai kada storesnių prisireikia...tai tada didžioji rinkinio dalis lieka nenaudojama..kelionėje didelių daiktų nemezgu, tai ir kaitalioti virbalus man neprisireikia...tai, kaip Katukas, išsiverčiu tuo, ką turiu...

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2023 05 30, 10:08)
Šiaip ančiukai kol neužaugę būna gelsvi hihihi.gif 

Jis pas mane bus mutantas biggrin.gif Baltas su geltona galvos kauke (viščiuko).
Bo ne:
-gir gir gir
gar gar gar
ir žąsinėėėėliiiisss.
Ir čia išplaukia mano Emilis biggrin.gif

Bet ir dar kažkoką vaidins.
Atsakyti

Ai, žąsinėlis, net ne ančiukas :lol: 

Žodžiu-paukščiukas. Čiulbuonėlis :hihihi:​ 

Atsakyti

Sveikos :4u: 

As geriau patylesiu su virbalu rinkiniu skaicium, kad jau pirstais nerodot  :D 

savaitgalis darbingas - plius minus 120gramu sumezgiau, tai po didelio nemezgadienio geras progresas matosi, bandysiu neuzmest, kad pribaigt megztini. Labai jau rupi ta avyte numegzt, bet sirdis neleidzia nieko kito pradet kol megztinis nebaigtas.

gryzau i darbus siandien. Smagu tie ilgi savaitgaliai  :wub: 

Atsakyti

MsuM pasidalink skaičium. Įdomu labai.

Pas mane 4. Dirba kolkas vienas. Balandį buvo gal 10 rinkinių  :D  perpirkau iš vienos mezgėjos. Išsipardavė viską, o man tereikėjo poros dalykų. Tai paėmiau ir perpardaviau  :) 

Gan įdomus sujudimas buvo až su klausimais ar nebemegsiu  :D​ 

Atsakyti

MsuM pasidalink skaičium. Įdomu labai. Pas mane 4. Dirba kolkas vienas. Balandį buvo gal 10 rinkinių  :D  perpirkau iš vienos mezgėjos. Išsipardavė viską, o man tereikėjo poros dalykų. Tai paėmiau ir perpardaviau  :) Gan įdomus sujudimas buvo až su klausimais ar nebemegsiu  :D​[background=rgb(255,255,255)] [/background]
6 :D  Chiaogoo didelis Chiaogoo dpns Lykke mediniku rozinis Hiyahiya sharps Knitpro mindful Seeknit bambukiniai dar noreciau kvadratiniu kazkokiu ten dpns, vien tik is sportinio intereso  :D

meluoju, dar noreciau knitpro self love limited edition  :D gerai, kad vyras nezino ir nesupranta kiek as ju turiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 30 gegužės 2023 - 19:52

MsuM, skamba kaip diagnozė :D 

Pasivaikščiojom, tai jau toks vasariškas oras :wub: Tarpais vėsa padvelkia, tarpais šiluma. Ir tas nupjautos žolės kvapas :wub:​ 

Atsakyti

MsuM, skamba kaip diagnozė :D

Pasivaikščiojom, tai jau toks vasariškas oras :wub: Tarpais vėsa padvelkia, tarpais šiluma. Ir tas nupjautos žolės kvapas :wub:​ 

Tai dar ir kokia  :D  :D Baisu kam ir pasakyt. Nu bet as malonuma jauciu megzt vis su kitokiais virbalais, man patinka.

Turiu dar addi unicornus gi nusipirkus, bet neisbandziau dar. Kazkaip man addi nurasyti - bukenos visiskos... Man hiya buna per daug buki pasirodo  :hmm: bet grazus - roziniai  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Labas, apie ką tylit?

Man tai kažko liūdna šiandien. Dukra grįžo išsisėmus, atidavė vadovėlius, tai tik drybso, sakė, kad socialinė baterija jos išsikrovė. Įtariu, kad ir skydliaukė :(. Beje, šįkart po peržiūros tik 10tukai, 9tukai ir 8tukai - ir komisijos vertinimų, ir egzaminų keliamųjų specialybės. Reiškia, labai neužmynėm ant mazolio valdžiai  :rolleyes: , kad vaikui kenktų.

Pasidariau patiekalą https://nidosrecepta...YiDFAlK8_pRGznY, tai skaniai įsivaizdavau, lengvas galvojau... Tai dėl to maisto kaip krito nuotaika... net sunku patikėt :D. Nu ne man ryžių makaronai. Išvis makaronai nepatinka, bet ryžių ypač. Voliojau voliojau... makaronų perdaug, daržovių per mažai (nors makaronų net mažiau dėjau), padažo per mažai, lipnu viskas, šalta...

Dirbt nenoriu... Vakar megzdama vos nenuvariau pėdos per ilgos kojinei. Netyčia pasimatavau - ar tik nereikės nuardyt :). Nėra kur normaliai įsibėgėt, nors ir su tokia pėda, kaip mano :). Reikia didesnį kokį plotą įsitaisyt. Bet tada bus nuobodu...

Musių namie prisiveisė kažko, tos dar nervina :).  Net pačiai juokinga iš savo paniurimo. Reikia kažkuo aktyvesniu užsiimti, kad išgaruotų nesąmonės iš galvos. 

Ai, nu ir svarstyklės ryte parodė beveik tokį rezultatą, nuo kurio pradėjau lieknėti pas Kurpienę. Su kuo save ir sveikinu  :B . Užtruko keli metai, kol ataugau, bet va - prašom, kai pasileidi, tai rezultatas akivaizdus  :B​ . Sėdėjimas, tingėjimas, nervai ir ... bele ko paėdimas padarė savo.

Atsakyti