Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, koks ryšys tarp audimo karoliukais ir prieskonių lentynėlės :hmm: 

Aš kažkokiam transe. Vakar buvo ilga, pilna veiksmo diena. Galutiniai pakavimai, sutvarkymai, popieriukai, atsisveikinimai, tada kelionė. Ir pasakiau ate kaimyninei šaliai. Jau manau tikrai šįkart paskutinį. Grįžom naktį. O šiandien nuo pat ryto visokių reikalų  :wacko:  ryt daiktai atvažiuos..

Vyrs jau gavo darbą, o aš dar net nepradėjau... čia irgi veiksmo. Žodžiu, baigės mano atostogos su trenksmu. Teks staigiai persiorientuot į gyvenimą LT ir dar dviese :hihihi:  galva verda tiesiog

Atsakyti

Nes is tos lentyneles pasidariau stakles 🤭 toks ir ryšys🤭

Atsakyti

Katuk, Viskas bus gerai, juk jau ne pirmą kartą tokios permainos. Bet matyt reikia laiko daugiau ir įsivažiuosi.😉

Atsakyti

Sveika sugrįžusi! Mano kuklia nuomone, tai grįžimas namo visgi ne toks stresinis turėtų būt, kaip persikėlimas svetur. Tik, aišku, vis tiek pokytis, kol prisiminsit gyvenimo LT įgūdžius :). Nors tie jūsų namai buvo dažnai lankomi. O dviese jūs jau senokai ten gyvenot, tair toliau tęsit. O galva verda, nes... nu visą namų ūkį panašu, kad tu veži... Ai, kam aš čia išvis rašau... Didžiausias pokytis bus grįžimas į darbo rinką, linkiu galvai nurimt ir priimt geriausius sprendimus  :4u: .

Freke, galir į kambarėlį dėt - ten gi apie viską mes.

Atsakyti

Freke, į kambarėlį!

Dar telegram kanalą gi turim :rolleyes:​ 

Atsakyti

O, nauji seni siūlų panaudojimo.būdai! Freke, kaip įdomiai! 

Labas rytas. Lyja. Mano uodegotas princas iškišo galvą į lauką ir atsiduso. Vadinasi, eisim pasivaikščioti vėliau.

Katuk, linkiu gero parlietuvėjimo! Dar štai darbu pasipuoši, pradės žmoniškai trūkti laiko megzti (cha!).

Kažin, kaip Kerpenos atostogos? Ar kaime su tom atominėm tetom?

Atsakyti

Gadget - tau lyg laiko megzti netrūksta visai ne tik su darbu, bet ir dar daugybe kitų veiklų. Mano daug laiko tai tiesiog vėjais nueina  :B . Šiuo metu negaliu sau atsakyti į klausimus nei kokie mano tikslai, nei ką noriu veikti, nei pan. Vidutinio amžiaus krizė :).

Atsakyti

Mano daugiausia laiko ekraniuke. Nebesuvaldau tos priklausomybes.... O kiek padaryt galima gyvenime tą ekraniuką palikus ilsėtis..... Nupirkau užsegimą, sukonstruosim diržiuką mergikei. Bus beveik pačios gamintas 🤭 

Atsakyti
O kodėl gyvenimas = darymas?
O kodėl gyvenimas = tikslai?
O kodėl prasminga, kai kažkam kažą įsipareigoji, atliekinėji funkcijas, privalai...

Artimai suskambėjęs interviu.
https://www.lrt.lt/n...tskd-lq6y5opNU8
Atsakyti

Aha,svarbiausia įtikti sau, o ne kažkokiom normom.

Ištryniau visus žaidimus iš telefo. Užvakar. Dar būt gerai ir soc tinklus apribot. Nes laiko nepadaugėjo. Kažkam. Net nežinau kam. Gal draugam?

Apskritai esu pikta širšė. Viskas erzina iki isterijos :B 

Mezgiau vakar. Truputį :rolleyes:​ 

Atsakyti

Puikus tas Violetos interviu. Antraštę mačiau, o perskaitymui iš niumos nuorodos atsidariau.

Niuma, tu ir graži, ir protinga!

Atsakyti

O kodėl gyvenimas = darymas?
O kodėl gyvenimas = tikslai?
O kodėl prasminga, kai kažkam kažą įsipareigoji, atliekinėji funkcijas, privalai...

Artimai suskambėjęs interviu.
https://www.lrt.lt/n...tskd-lq6y5opNU8

O tai jeigu blogai jaučiuosi, kai nieko nedarau? Kad neturiu tikslo? Kai nematau prasmės? Tai, matyt, MAN to reikia. Seniai nesijaučiu blogai, kad kažkas kažką pasakys, ar kitas kažką daro, o aš ne. Perskaičiau greituoju būdu, bet nesusitapatinau su ta moterim. Viskas ten Ok.  Turi ji tai, kas jai įdomu, daro, ką nori. Ir aš noriu turėti kokią nors SAVO aistrą, tikslą, nes žinau, kaip tai išjudina, veža (mezgimas šiuo metu daugiau darbas, nei aistra, tiesiog, kad jau visai nebūčiau be ko nors prasmingesnio). Tuščioj nykioj vietoj nei energija, nei motyvacija MAN neatsiranda. Noriu ko nors naujo jau. Ar papildomo darbo, ar norėti ką nors išmokti, bet ne iš to, kad sugalvojau, o kad noriu arba reikia, nes turėsiu, kur pritaikyti, galėsiu iš to užsidirbti ir pan. Žavu, kaip aistringai Frekė kibo į naują veiklą. Pamenu, kaip man taip su kažkuo būdavo, nesvarbu, kad laikinai. Tai štai ir noriu tai vėl patirti kame nors. Bet 0 minčių, tas papildomai liūdina. Aišku, ateis rugsėjis su vaikų mokslais ir darbai, užvaldys rutina, kai nebeliks laiko galvoti, džiaugsiuosi užtarnautu poilsiu. O dabar jo turiu perdaug :). Užtat ir tos egzistencinės mintys. Dirbančiam normaliai žmogui nesuprast :). Geriau pasigooglinsiu, kas gali padėti nuo overthinking :).

Eisiu su kolege pasivakščiot, kur pasėdėt, atitrūksiu bent laikinai nuo buvimo tik su savo mintim arba skrolinimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugpjūčio 2023 - 11:17