Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katinai mėgsta vaikščioti vieni :).  Negaliu patikėt, kad išvis megzei Čiurlionį :). Aš kai pažįstu iniciatores, man smagu su jomis "susidėti", palaikyti, proga pabendrauti. Tik reikia nusimegzt :D . 

Keista, man Beatos prašymą tik šiandien netyčia aprodė (buvo atsiliepusių), o dabar niekur nerandu to prašymo. Išvis nebesuprantu FB algoritmų, ką ir kodėl ir kaip rodo, daug ko nematau (mažas nuostolis), atsidarau - ir rodo ne naujausisu, o kelių dienų senumo įrašus, pvz. Ai, nesigilinu, pascrolinimui užtenka :).

Ok, gal reikia baigt scrolint, nešti kėdę ir siūlus į lauką ir ką prasmingo nuveikt.

Atsakyti

Labos

Man Čiurlionio idėja faina, bet didelės galvos ant pilvo nenešiosiu ir moheros man kanda.  :rolleyes: Gal kada bus kokių artimesnių idėjų, visai smagu būtų sudalyvauti.

Kvadratinė skarutė ne mano tipo  :unsure: Man ji į klijonkę užneša ar prijuostę kokią. 

Einu atgal į pakabukus  :D​ 

Atsakyti

Bet kad ne kvadratinė - trikampė :). Nekabėk, pasakyk, ką mezgi, Lietuti  :4u: .

Baigiau kojines. Per visą dieną. Pirštų galai buvo likę  :B . Telefonas mano priešas  :B​ .

Atsakyti

Kvadračiukais trikampė  :D 

Mezgimo fronte liko susiūt java žydrą ir iš viskozės eilinį vasarinį kiauraraštį mezgu. Ryškų rožinį padėjau trumpam pailsėt, rankovės liko.

Atsakyti

Vyrui vakar daviau pasiskaityt savo susirašinėjimus su DI bei jo darbo rezultatus ir už griekus (kai užlipo į terasą dirbt po 8, tai nulipo po 19 val.) paprašiau nupaišyt man schemą. Tai su exceliu ėmė ir nupiešė.Tiesa, aš ant popieriuko daugmaž parodžiau savo įsivaizdavimą. Jis padarė geriau, nei aš sugebėjau nupiešt. Esam nebloga komanda ♥.  O kol jis paišė, tai aš serialus žiūrėjau ir dukrai blauzdinę pradėjau. Bet baltą, nes naktis buvo :), juodos dieną nesugebėjau. Minėjo, kad nori juodų, baltų ir mėlynų. Tai visas pamažu ir numegsiu kada nors. Aišku, balto Drops Nord pritrūksiu,mnes tik 1 kamuoliuką turiu. Nebent, kai siūlus susitvarkysiu, dar rasiu kažkiek, nes jau pati nepamenu, ką turiu.

Tiesa, vakar su vyru po vidurnakčio išėjom krentančių „žvaigždžių“ pažiūrėt :wub:​ . Mėnulis plieskė kaip pasiutęs, tai tik labai jau ryškias pavyko pastebėti, bet kelias pavyko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 09:53

Grįžo mano keliauninkė namo, patenkinta, sakė vertina 9/10 :) Aš irgi patenkinta, nes gavo savarankiškumo pamoką, viską pačios planavosi,  dėliojosi ir labai sėkmingai. Vyras gavo pasitikėjimo pamoką, kad jo mažas vaikas ne toks ir mažas ir galima jau paleisti :) 

Gastrolės tuom nesibaigia, nes varys mėnesio gale į 3 dienų VU fizikos fuksų stovyklą kažkur Molėtuose. Šiaip faina iniciatyva supažindinti naujokus, kaip suprantu kiekvienas fakultetas po tokią stovyklą organizuoja. Smagu, kad iš klasės trise įstojo, tai nebus viena nieko nepažįstanti.

Atsakyti

Užauga tie vaikai  :wub: . Tokia graži jaunystė  :wub: . Aš stebiu dukros kelionę su draugėm ir net nemoku rasti žodžių, išreikšti savo jausmus, nežinau net kas darosi. Lyg mano širdis ne mano kūne bastosi. Lyg keliaučiau kartu. Iš tiesų - tai tas jausmas, kad noriu būti jauna ir kartu viską patirti  :wub: . 

Man smalsu - ar nuo pat Lietuvos su traukiniais keliavo ir jais grįžo, ar visgi paskrido kur, kad paskui jau traukiniais važinėtų.

Dėl pažįstamų, tai mano keistuolė jaunėlė visur geriausiai jaučiasi su nepažįstamais ir vyresniais žmonėm. Į stovyklas nori dėl to, kad ten bus nepažįstami žmonės. Atgajoj sutiko klasioką ir kitų vaikų iš mokyklos - tai nebuvo jai teigiamas dalykas. Visur nori sudaryt naują įspūdį. Mačiau dabartinės anglų stovyklos foto nusivežus kažkokius marškinukus, tėvo šlipsą :B . Ir sakė, kad patinka su vadovėm iš Ganos, Tailando bendraut... 

Ai, apie tas fuksų stovyklas. Mano dičkis pasakė, kai klausiau, ko nevarė: "Ko man ten? Gert?". Nu gal bernų toks suvokimas. Man irgi atrodo labai faina. Bet kai taip pasakė - neberaginau užsirašyt :). Ir išvis jam kursiokų nereikia, sakė - nesuprantu aš jų. Žodžiu, yra šeimoje asocialų - užtenka turėti 1 žmogų šalia, daugiau nereikia  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 10:37