Na štai ir diržiukas ne mano "talijai", mergikės pati užsisakė. Gal nešios
Screenshot_2023-08-10-12-33-46-782_com.miui.gallery-edit.jpg 134,26KB
0 Parsiųsta kartų

Restar, gyvenant su mano nesirealizavusiu vyru tiek ir tiek, ir tiek diskusijų apturėjus apie gyveno prasmes, esmes, įsitvirtinimus, beprasmybes ir t.t. Taip, kad pilnai žinau, kad net ir būnant panašiose situacijose kiekvienas žmogus jaučiasi savitai. Mano pačios paskutinis geras pusmetis yra minčių blaškymasis dėl klausimo - būti ar nebūti. Ieškot darbo su daugiau pajamų, ar nevaryt Dievo į edį. O gal aš skriaudžiu savo vaikus per mažai uždirbdama, nes šiuo metu tas laikas, kai savo pozicijoj galiu išsiderėt geriausias sąlygas rinnkoj. Ir tada vėl- patogumas ar nauji klodai? ką rinktis?
Freke, gražu

Giliai.
O man treniruotę atšaukė!
Labai pritariu tavo pamastymams, ir as lygiai taip pat jauciuosi.
Dabar, kai visiskai pailsejusi jauciuosi, vel grizau prie vokieciu k. mokslu. Dar labai noreciau imoniu finansines apskaitos pasimokyti, labai padetu mano tiesioginiam darbui. Tik kursu dar neissirinkus. Nemoku nieko neveikti, atrodo, kad beprasmiskai leidziu laika, o beprasmybe tiesiog erzina. Atrodo, tiek daug gyvenime galima nuveikti, kai veiki 'kryptingai'...
Gal kas galite parekomenduoti skaniu shashlu kavine VLN? Ir kad vieta butu mieste, o ne 'Moletu plento 33km'... Ziuriu, yra London Grill VCUP, bet ar verta demesio pavalgymo vieta?
Labai gardu yra Momo Grill, very central, beje. Ne šašlykų kavinė, restoranas. Su puikiu mėsos pasirinkimu.
Sutaupiau 35.000, einu tartis, kuom mane pagirs.
Aciu uz ideja, bet ten shashlo nera... Ziuriu, shashlas LT nebemadingas : Juodkranteje jokioje kavineje jo nera, Nidoje radome viename. P.S. Cia ne as tokia isranki, bet mano vyras.
Fabijoniškėse, laiko mašina į 1994, šašlykus tikrai kepa žinovas.
Dekui

Kad nereikėtų varyt į Fabus, tai va, greit pagooglinus, tik tiek, kad mokamas tas 15min straipsnis, bet bent pora vietų mieste rašo, kaip gerų, su šašlykais: https://www.15min.lt...ku-1632-1700216 .
Dar va: https://www.meniu.lt/katalogas/saslykai/vilnius.
Kur ten Limit buvo gruziniškam restorane, tik nepamenu ar ne už miesto, ten irgi turėtų būti šašlyko.
Beveik kiekvienos valgymo vietos gali rasti meniu internete, galima ir atsiliepimų rasti.
Niuma, svarbiausia iš to ką pasakei: "Kiekvienas žmogus jaučiasi savitai". Kartais reikia tiesiog išsisakyti. Ir jeigu nors vienas žmogus supranta bent kiek - jau ir tai geriau. Aišku, kad kapstytis reikės kiekvienam pačiam ir atskirai.
Marguerite - ačiū . Faina, kad tu bent žinai, ko nori mokytis. Na, ir aš vieną dalyką žinau, tik nežinau, ar noriu. Tiksliau - bijau, kad nesuprasiu, nieko neįvyks ir nusivilsiu savim dar labiau
. Būčiau pasiryžusi ir susimokėti už mokymus, bet pradžioje bandysiu ką nemokamo youtube susirasti. O iš kalbų, tai aš ispanų kalbai jaučiu simpatijas ir pradmenis neblogus turiu, tik kad nėra stiprios motyvacijos, tai vis pradedu ir sustoju su Duolingo žaist ir niekaip tolyn normaliai nepasistūmėju. Bet ir nežinau, kur ją naudočiau...
Atvažiavo kolegė iki mano namų, pasitatė mašiną, nuėjom kartu į Paupį, pasėdėjom šen, pasėdėjom ten, pavalgėm, pagėrėm, prisiplepėjom, pasivaikščiojom. Pasisocializavau , supratau, kad gana gerai gyvenu.
Aš kalbu apie vietas, kur pati valgiau. Ir kur dar eičiau.
Gruziniškas restoranas išbandytas Šiaurės miestelyje, jo šašlykų neragavau, bet tie didkoldūniai pas juos puikūs.
Susukau 32 gyoza tešlos koldūnus su jautiena, ir baigėsi įdaras. Liko 4 nepanaudoti skritimukai. Testavau tešlą. Patiko!
Netikėtai puikus oras ir laisvas vakaras, einu ko nors gero!!!
Aš tai nieko papildomo mokytis nenoriu. Pas mane darbe tieeeeek dalykų, kuriuos galiu mokytis, kad į šonus dairytis nebereik. O paskutiniu metu išvis kaip kokia pedaaaaagogė tik pati mokau. Ant dienų turėsiu keturias žalias mergaites, iš kurių per kuo trumpesnį laiką turiu auditores padaryt O tai pati dabar visus darbus turiu dirbt
Atostogėlės iki trečiadienio
Kur ten Limit buvo gruziniškam restorane, tik nepamenu ar ne už miesto, ten irgi turėtų būti šašlyko.
Buvom Georgian House pačiam centre, Mėsinių g.
Man labai patiko, aptarnavimas buvo puikus ir viskas, ką valgėm buvo tikrai skanu Šašlykai taipogi! Pateikia juos fainai.