Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget kokia stropi sportuotoja  :bigsmile: . Aš vasarą sau leidžiu apie tai net negalvot  :B . Po šalia esančia Aibe yra rūsys, kurį remontavo, bet nežinau ar baigė - nu tokia erdvė baisiai tiktų kokiai sporto studijai. Tai tyliai meldžiuosi, kad ji čia ir atsirastų. Nes, o ką ten daugiau daryt? bet ai, lyg savininkas mirė ten to pastato, tai gal sustoję darbai ir sprendimai... mano svajonė - kad visos reikiamos paslaugos būtų nueinamu atstumu, nemėgstu mašinos traukt, paskui amžinos parkavimo problemos, ar kur nuvažiavus (išskyrus prekybcentrius), ar grįžus vakare - vietą sudėtinga rasti.

Freke - išplauksi, nebijok, Vilniuje. Kažkaip nesigirdi, kad būtų kas katastrofiško.

Atsakyti

Restar, man sportas yra malonumas. Be to, esu kiek labiau nei tu "pasilyginusi raukšles" visokiu apvalumu, tai REIKIA įvairesnio pajudėjimo.

Krepšyje kašmyras ir alpaka, rioooožiniai. Dukra iš aleksiuko užsisakė megztukų, tinkamų tik ankstyvam rudeniui. Teks megzti šiltesnius variantus, irgi kawaii.

Atsakyti

Visas kelias vien lietus, kažkaip apie Katuką ir jos keliones galvojau... Lietus, vėjas, sniegas ji kelyje.... 

Atsakyti

Uj, skaitau sniegas- kurr :blink: 

tada suvokiu, kad ne dabar :D 

Planas varyt ryt vakare, programkė lietų rodo..tikiuos, bent ne liūtis bus

Atsakyti

Oras tai toks kraštutinumų, darbe nespėjom lempų įjingt/išjungt. Tai tamsu kaip naktį, tai beveik saulė. Namo iš darbo važiavau skubėdama, labai ribotą laiką turėjau iki susitikimo, žiūriu kamštis, įsijungiu googlą, o ten vėl rodo, kad Gariūnai uždaryti  :blink: Kelionė namo turėjo trukti valandą, vietoj 15 minučių. Bet kažkaip staiga kamštis dingo, gatvė atidaryta. Kaip visada su kamščiais mistika :B 

Restar, aš irgi mėgstu nueinamas paslaugas. Bet deja mano toks rajonas, kad beveik nieko nėra aplinkui... Tai irgi amžinos parkingo problemos.

Atsakyti

Mano krašte paslaugų prieinumas auga! Pastatė Dangeručio 1 UNA, ir dar stato. Bus Lidl. 

Noriu, kad būtų Impulsas su baseinu.

Atsakyti

Liniuka, man tai dar problemos grįžus vakare pasistatyt...

Kaifuoju nuo to retro serialo :wub:​ , labai flainai mezgasi. Jau liūdna darosi, kad pusė pažiūrėta, trumpokas...

Atsakyti

Laba diena,

Gal kuri patarsit, kur galima skubiai pas odos daktarą užregistruoti, kad koks neblogas būtų? 

Įgėlė vaikui širšė penktadienį, aplink smarkiai paraudę, o šalia apgamas yra. Vakar patepėm pantenoliu ir tas apgamas keistai sureagavo, iškilo toks juodas dalykas. Čia mano užsieniniam vaikui. Dar turi keletą dienų iki skrydžio.

Atsakyti

Taip staigiai - konsultaciją gausit tik per greitąją.

Atsakyti

Privačiai tai gali būt ir šiandien. Bet kur.

Greitoji gali tik pirmąją pagalbą suteikt, apie apgamus kažin

Atsakyti

Gydytojai irgi atostogauja :)

Atsakyti

Gaila, o gal laimei - neturiu patirties nei kontaktų dėl odos ligų. Reikėtų merginas vesti, bet... Kai ne pirmo būtinumo paslauga (dėl acnės), o žinau, kad ilgos eilės, tai... Domėjausi privačiom klinikom, net gydytojais tam tikrais, bet jau išgaravo. Daug tų klinikų, manau, kad privačioj kokioj tikrai pavyks rasti.

Aš tai šiaip ne taip iš antros prisėdimo, nes pirmu - arba nebuvo dar daktarų grafikų, arba net atmetė mano registraciją, suregistravau save ir dalį vaikų pagal siuntimus, kur gavom iš šeimos gydytojos. Tai pas suaugusių oftalmologę rekomenduotą pati galiu laukti iki lapkričio, bet dabar sėdžiu ir dūmoju, ką daryti su savo maže... Nuo tobulo vieneto pradėjo matyti tik pusę eilučių abiem akim ir galimai ir mokykloje bus blogai dėl to, nes aukšta, sėdi gale, o ant lentos vaizdas liejasi :(.... Tokia optimistė buvau, kad visi vaikai išlaikys geras akis, nepaisant visų blogų įpročių, kaip ir jų tėvai... Deja. Pas vaikų randu tik privačiai ir tik mokamai :( , nerašo, kiek kainuoja, reikia skambinti. O tai dar akinių kaina... Būtų gerai iki rugsėjo susisukt kažkaip...

Vakar baigiau dukrai kojines, jokio kito pradėtuko neturiu :(

Atsakyti