Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia gražuolė :wub:​ 

Atsakyti

Grožis!!!!!

Labai, labai dailus tavo kūdikiulas, Šilinge!

Atsakyti

Koks kūdikis🥰🥰🥰🥰

Mūsų senjorai žmogiškas amžius jau 80 metų būtų, žinau kad TA diena artėja.... 😶‍🌫️

Vakar pasiutmergė išsizyzė tėvo, kad kartingą ištrauktų. Nu tiesiam keliuke drąsos netrūksta. Šios dienos planas kartodromas. 

Atsakyti

Smagūs Šilingės rūpesčiai! Nes kažkaip nauji kūdikiai man su tuo asocijuojasi. Bet, aišku, ir džiaugsmo labai daug, ir jau tikrai nėra kada apie gyvenimo prasmes galvot :). Prie vipeto, siūlau nusimegzti SAU vipeto mezgtinį: https://www.ravelry....brary/whippet-2(aprašymas yra pas mane, jeigu nesu įdėjusi į FB).

Katukas tai reikalų ministrė, bet žiūriu, kad ir Liniuka panašiai :). Kuo ne atostogos  :lol: .

Vakardienos situacija - skambinu kaimynei, gal netyčia turi tahinio paskolint, nes jau į trintuvę susidėjau avinžirnius ir visą kita, ko reikia humusui. Ta, pasirodo nelabai žino, kastasy :). Nors humusą tai daro, bet deda arba sezamų, arba saldžios sezamų pastos. No no, sakau, netiks man saldi. Sako - pasiųsk kurį vaiką į parduotuvę (dar 9 vakaro, dirba, o ir mūsų RIMI gal netyčia ir būtų). Žvengiu - tai ką man pasiųst: vienas Klaipėdoj, kita stovykloj, dar vienas fūlės stadione varžybas žiūri, o paskutinioji su tėvu serialus žiūri  :oh:  :lol: . Bet nėjau ir pati, radau truputį skrudintų sezamų, suėjo ėdrūnams  :B​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 rugpjūčio 2023 - 09:44

Priedas  received_842585770325448.jpeg   260,89KB   0 Parsiųsta kartų

Salotinis a la boxy. Vienas siūlas alpakos, du - medvilnės. Patinka faktūra!

Atsakyti

Oi Šilinge, koks grožis :wub: Nu ir investicija turbūt :B 

Iš reikalų tik pusę nuveikiau. Vaikui pasirodo alerginę akies reakcija, greičiausia į remonto dulkes. Tokia faina administratorė toj optikoj, man irgi akis patikrino, paguodė, kad po kelių metų mano svajonė turėti akinius greičiausia išsipildys :D​ 

Atsakyti

Čia reikalai tik pusdieniui suvardinti buvo? Veikluolė!

Atsakyti

Gadget, automobilis visus reikalus padaro įmanomus :B​ Neišsilaikei dar teisių?

Atsakyti

Ne. Sustojau po pirmo neišlaikymo.

Pusdieniui tavo užimtumo meniu ok, kai darbas netrukdo ;) Tau jau nuo ryto savaitgalis?

Atsakyti

Man atostogos :vacation1:​ 

Atsakyti

Taigi pasižavėjau Frekės diržiuku ir nekruktelėjau - nesitikėjau, kad juostas galima paversti praktiškai dalykais - pagarba  :4u:, tokius rankdarbius dar labiau suprantu, kai ne tik gražu, bet ir pritaikoma ūkyje. O tavo šeimyna - ekstremalų :).

Gadget nepasikeitė  :D - vėl su kampuku atėjo. Patikėsim, kad boksis :). Pasibaigus teismų nesąmonėms gal rasi daugiau vidinio resurso imti ir išsilaikyti? Normalu neišlaikyti šiais laikais iš pirmo karto, mes čia Qqutę visaip kaip palaikėm, šaunuolė, kad nepasidavė ir išlaikė. Waidav irgi. Tai ir tau tereikia užsispirti, jeigu atsirastų noras. 

Atsakyti

Kuo ilgesni tarpai, tuo labiau kaip pirmas kartas. Darbe viena kolegė, žiauriai protinga, organizuota, greito mąstymo jau antrus metus laikosi. Maždaug kartą į tris mėnesius.

Makaronų aparatas išbandytas. Užskaitau.

Atsakyti