Ačiū už tepalų rekomendacijas. Vaistinėje davė hidrokortizolio tepaliuko, jei nepadės bandysiu jūsų variantus.
Mano tėvų kaime vilkai išvis apnaglėję vienu metu buvo, pjaudavo kiemuose pririštus šunis
Aš prisiverčiau ir dieną iškepiau pyragą su nektarinais, dabar picas kepam. Tiesiog nesąmonių šventė . Vienas mokinys tai tik neseniai ir grįžo, nusibastęs su draugais, o kitai - jau ryt pamokos. Nu žinojau, kad čiurlionkė trenkta, bet ne ant tiek, kad pamokas pradėtų nuo šeštadienio...
Ryt bandysim nuvažiuot iki Gariūnų - kuprinės šeštokei ir kokio apsirengimo studentui. Nes irgi tik maikės, šortai ir treningai nešiojami, reikia ko padoriau pagaliau gal... Ta prasme, bent džinsų kokių .
Ryt gaminsiu kažką pati saldaus. Pradėsim šeimyninio gyvenimo 24 sezoną😁
Mes 20tą pradėsim Nuo pirmadienio.
Ta proga savaitgaliaujam Druskininkuose.
Prisijuokėm, kad kai kur 19tų metinių net nėra, nes dauguma ruošiasi būsimam jubiliejui ir nėr čia ko švęst kasmet 🤣 na, čia dalinis mūsų vertimas.
Miglė- gražuolė stiliova panelė 🥰
Tortą rekomenduoju Kempinskio medutį su švinu! Nes su medum iš ant stogo laikomų miesto bičių
Aš visa sirupe nuo vakar, ir nuo dukros dalinimosi, ir nuo draugiškų kavų, ir nuo mano pono šuns šeimos apsilankymo (jo motinėlė ir brolis irgi Vilniuje, tai matomės). Miela matyti, kaip šuo "pirmajai mamai" - šeimininkei, padėjusiai gimti, meilinasi
Sveikinu su gražiom šeimų datom!
Sveikinimai švenčiančioms! Mes po poros sav 23 metines paminėsim. Lekia laikas... Prieš tiek metų mudu meiliai už rankų laikėmės - dabar jau mūsų sūnus. Biškį apipirkom Gariūnuose jį. Dukrai kuprinę. Sau striukę. Biškį perdaug spontaniškai, vyras užskubino pirkt. Būčiau norėjus daugiau pasidairyt. Ai, nu turėsiu kuo apsirengt, kai lis.
Dabar sode. Paskutiniai sezono pasispardymai.
Na, sveikos, su nauja savaite . Reikia gi kažkam praardyt tylą
.
Vakar paskutinius malonius vasaros pasipardymus sode patyriau - mezgiau lauke ant saulutės, kol krepšinis nesutrukdė . Na, dėl jo kitų, irgi teigiamų emocijų patyriau, neskaitant tų paskutinių poros minučių.
Atrodo, nei peršįalau, nei perkaitau, o savijauta tokia ne idealiausia - lyg galvą skauda, nosis išburkus, gerklė nei šiaip nei taip jaučiasi.
Prisiminiau, kad Katukui neatsakiau - tai aš su savo "alergija" neišskiriamos draugės. Būna, ilgam pamirštu, o dabar į vasaros pabaigą, vėl priminė apie save įkyriai, vaikščiojau miške visa čiaudėdama, nusisnargus, net nosį skaudėt pradėjo, namie irgi dažniau ėmė kartotis. Neturiu oficialiai įvardinto alergeno, kažkada buvau užsimojus sąžiningai išsitirt, tai nieko nerado . Nuo vaikystės su ta nosim buvo reikalų, bet galvojau, kad taip tiesiog turi būt
. Paskui po pirmo gimdymo nežmoniško streso organizmui prasidėjo labai ryškūs priepuoliai. Pabusdavau vaiko maitint naktį ir paskui nuo kokių 4-5 ryto kai pradėdavo nosis bėgt, tai per dieną vos ne blokas nosinių sueidavo. Homeopatija buvau visai gerai suvaldžiusi, galėjau normaliai gyvent. O dabar tiesiog užeina kokia viena kita bloga dienos, kai pusę dienos kankinuosi, paskui pagerėja. Su vaistais beveik neprasidedu, Claritine nelabai turi poveikio, Nasonex neketinu purkštis visą gyvenimą, apie imunoterapiją galvoju tik dukrai, kuriai ir nustatyti alergenai. Kažkokį interviu su alergologe esu girdėjusi, gaila, kad puse ausies, egzistuoja ir tokie dalykai kaip pseudoalergija, histamino netoleravimas, tai man gal kažkas tokio
. Nes labai priklauso nuo išsimiegojimo, psichinės būklės ir pan. Galiu su tuo gyvent. Manau, kad kai žmogus tikrai alergiškas, tai nuo to paties produkto, kad ir labai mažo kiekio, jam turėtų kilti panaši reakcija. Vieną sykį pjausčiau salierų stiebus ir taip čiaudėti pradėjau, kad jau buvo akivaizdu, kad man jie netinka. Kitąsyk - visiškai nieko. Ir valgau - ir nieko. Reikia daugiau apie tą histamino netoleravimą pasiskaityt kada.
Ryte vietoj kokios valandžikės paskrolinimo telefone prieš darbą, tiesiog prisėdau prie rankovės, nes pilna trumpintų eilių, įdomu ir labai laukiu galutinio rezultato. Nebus kažkas vau, bet vis tiek noriu pasimatuot . Ir užsisakiau tas blokavimo šukas visgi.