Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kitos, matyt, dirba ir pramogauja :). O man rugsėjis kitoks, ankstesniais rugsėjais beveik mėnesį nemegzdavau, o dabar - kažkaip kitaip viskas. Labiau rūpinuosi savimi  :B .

Atsakyti

Laba,

Nei dirbu, nei pramogauju. Laukiu kol gydytoja dirbt pradės. Galvojau peršalau, pasirodo kovidas 🫣  

Po pietų reik pagulėt, nes jau išnaudojau dienos energijos limitą

Atsakyti

Aš pamiršus tą covidą ir kaip ten buvo, ir net kilo klausimas, kaip sužinojai, kad covidas, jeigu gydytoja nedirba :). Žodžiu, tundra :). Bet tą laikotarpį bando visaip kaip atmintis išstumti lyg neegzistavusį ir tuos visus testus ir pan. Sau užsiprogramavus, kad tai tapo eiline peršalimo liga, niekada gi nesitirdavom, ar toks virusas, ar anoks. Gal išsivadėjo jis, tikiuosi... Ar nekaip jautiesi?

Atsakyti

Tai penktadienį turėjom šventę, ten prie laužo daug buvau. Ir biški vis po biški iš po stalo paragaudavom. Bet tikrai save žinau, nebuvo tokio kiekio, kad šeštadienį visą dieną galva skaudėtų. Gerklės perštėjimą ir atsirandančią slogą nurašiau peršalimui. O galvos sopulį tam miksui iš po stalo. Bet kai nuo ryto nei valgyt nei gert nesinorėjo ir vaikus pamaitinus nuėjau miegot. Prabudus pagalvojau o gal vistik čia ne tai ką manau. Pasidarau testą( turėjau dar vieną) ir opa.... Nėščia🤭 tada jau ir temperatūra sukilo. Bet viskas visai kitaip nei buvo žiemą, ten žaibiškai sukilo tempa ir viską laužė, o čia labiau peršalimas. Bet sužinojau po greitojo testo. PGR nebedaro tai ir liks esveikatoj kovidas nenustatytos kilmes ar nepatvirtinta diagnoze. Kažkaip taip

Atsakyti

Buvau neoficialiam darbo pokalby :D  kada bus oficialus-nežinau. Sako, priimtų ir be pokalbio :rolleyes: 

Pagaliau pagaliau užbaigiau savo bliuskę! :victory2: Visą vasarą ją mezgiau, svietas to nematė... šiandien jai pranešiojau. Bandžiau ryte pasifotkint, bet ko tais šviesos mažoka prie veidrodžio, tai riek pažiūrėt, ar kas rodomo gavosi.

Šiaip smagi, tikrai mano daiktas. Ir prie kaklo padirbėjau atsakančiai, kelis kart ardžiau, pukšėjau, kol rinkau akis tipo ketliavimui. Tik vat rankoves iš tos nevilties, kad taip ilgai, palikau trumpokas. Bet netrukdo.

Tai va, neturiu ką megzt. Tiksliau, yra kelios idėjos, bet kažkaip jaučiu, kad dar ilgiau jas gaminsiu, nei tą palaidinę, tai ir to noro tokio nebėr. Ir nežinau, ar noriu jau moheras imt.

Atsakyti

Visiškas ežiukas rūke

Tiesiog statistikai...

Priedas  received_831382701712585.jpeg   215,27KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1271092440045337.jpeg   167,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oo, atėjau - o čia premjera!

Puikus rankovių ilgis, dailus raštukas!

Atsakyti

Katuk, nu labai graži bliuskė :wub: Dar ir panešiot spėsi šią vasarą.

Man tai šiandien nuo pat ryto ekstremali situacija. Dingo elektra, t.y. nėr kavos, galva neplauta, rūbai nelyginti, vartai neatsidaro :B Išgyvenau kažkaip :D​ 

Atsakyti

Kai nėra kavos - katastrofa!

Nuotoliu padirbėjai?

Atsakyti

O jo, tas elektros dingimas žiauru. Kaip ir vandens😀

Bet pala :hmm:  o viryklė ne dujinė? 

Ačiū už pagyras :didis: kaip ir rašiau- man ji irgi patinka

Atsakyti

Kavos darbe gavau, su puodais ir dujom patingėjau terliotis. Plaukus susirišau. Vartus vyras su kaimynu atkrapštė. Kai nori į darbą niekas nesulaikys :D​ 

Atsakyti

Darboholikus grandus!

Atsakyti