Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vertinti nevertinau, tik konstatavau. Žinai gi tą posakį, kad turtingi turi savų įpročių :). Man buvo šokas, kai sužinojau, jog visi sūnaus klasiokai dar korepetitorius samdo prieš stojant į 9 klasę. Mes net negalvojom apie tai... Nes tenka pasverti ir susitaikyti su tuo 6etu ar 8netu, nusprendžiant, kad bus gerai ir taip. Labiau pasiturintiems paprasčiau priimti sprendimus. Ir jų vaikai gali daugiau sau leisti. Ačiū Dievui, maniškio draugai puikūs, paprasti, visi sportuoja, nesijaučia jis nei kiek prastesnis, o savo išlaidoms su draugais jau ir užsidirba pats. Draugų keletas irgi Wolte dirba :).

Pora sūnaus bendraamžių buvo išmesti iš mokyklos, oficiali versija - dėl rūkymo, o ką jie ten rūkė... Nes vienas vaikas - mano kolegės draugų, tai netyčia sužinojau, kad ir į kitą miestą persikėlę buvo, ten išmetė, užsienyje stengėsi kuo daugiau laiko praleisti, kad ištrauktų iš narkotikų liūno... Dabar lyg reabilitacijos klinikoje. Aš, naivuolė, galvoju, kad maniškiams mažiau rizikos, nes jie tiesiog neturi narkotikams pinigų  :B

Ai, nu prisiminiau, kai pernai per kalėdinį mergaičių sausainių kepimą pas vieną šeimą, viena mama advokatė, vyras - verslininkas, tai buvo sunku ištverti jos kalbas apie 1000 eur kainos rankinuką, nesibaigiančias keliones, korepetitorius, brangius mokymus, stovyklas užsienyje ir pan. Labai daug sau dėmesio reikalavo :B​ . Faktas, kad vaikai turi kitas galimybes. Bet tokių gali būt bet kurioj mokykloj. O pasikėlusių net nebūtinai tikrai turtingų. Tai darsyk sakau - nevertinu, tik konstatuoju. Yra kurie ir šioje mokykloje mokosi nemokamai, mokytojų vaikai, pvz. Labai daug daugiavaikių šeimų.

Atsakyti

Pigiakas yra rankinė už 1000 eur. Lygis - paveldėt vintažą!

Atsakyti

Tai aišku, kad negali visų sumest į vieną krūvą. Ir ta turto riba tokia išplaukus. Bet kai nereik galvot apie tam tikrus dalykus, atsiranda vietos kitiem. Ir atvirkščiai. 

Aš pvz galvoju, kad Restar turtinga, nes išgali mokėt už 3jų mokslus. O vat pati Restar galvoja, kad ji visai ne turtinga :D​ 

Atsakyti

JAV buvo daryta apklausa žmonių, gaunačių daugiau nei 125 000 USD pajamų per metus. 74 procentai skundėsi pinigų stygium.

Atsakyti

Buvau šiandien pas LOR. Gali būt, kad įsitaisiau alerginį rinitą :blink:  Restar, tu turi kažką panašaus, ane? Visada jį turėjai, ar kažkada dėl kažko atsirado?

Atsakyti

Mūsų draugų tarpe ir šiaip aplinkoj yra ir turtingų, ir nelabai. Tai su išimtimis, bet tendencija tokia, kad turtingesni yra šiaip daugiau pasiekę, turintys platesnį akiratį, pakeliavę, galintys įkvėpti kaip vadovai, aš iš jų mokausi. Kita gi pusė dažniausia mėgėjai padejuot, valdžia viskuo kalta, kažkas kažko jiems nedavė ir pan. Nelabai yra iš jų jo pasisemti. O šiaip tai be abejo visur yra visokių. Ir pagal turtą lyginti nėra teisinga, tik vis tiek dažnai koreliuoja dalykai, kad žiopliai turtingi nebūna :) Nu nebent pveldėtojai :D 

Reikia patarimo. Man po vasaros karščių ir nuolatinio prakaitavimo išbėrė krūtinę po (.)(.). Niežti, skauda jau antra savaitė. Tiesiog higienos priemonės nepadeda, gal kuriai taip buvo ir kokį tepaliuką žinot? 

Atsakyti

Plę, vis rašau ir nepaminiu Liniukos moksleivės :wub:  kokia faina ir kokia jau suaugus....

Atsakyti

Aš vaikams sakau, kad mes labai turtingi, nes turim vieni kitus :). Mano dičkė jaučiasi turtinga, nes draugėms skolina pinigų maistui :). Tos gauna daugiau mėnesiui, bet vienu kartu ir išleidžia kam nors, tada neturi už ką valgyt arba gigabaitų intrnetui :). Mes duodam savaitei ir tik maistui, telefoną apmokam - 5 eur 25 gigabaitai :). Tai jo, viskas reliatyvu, nes plėstis nenoriu. Dabar VJG ir mokestį už mokslą diferencijavo - gali pats rinktis, kiek nori mokėti. Mes pasirinkom mažiausią sumą ir mums tai yra reikšminga suma, kitiems ir didžiausia - grynas juokas. Bet skųstis niekam nesiskundžiu, kaltinti ko neturiu, tik save. vakar su viena ex kolege pasikalbėjom apie darbo keitimą, ot būtų bajeris, jeigu imčiau ir sugalvočiau keisti :). Bet tam ji turi gauti tam tikrą poziciją, kad paskui mane pasikviestų savo pavaldine :D

Liniuka, nesu susidūrusi, tepčiau gal kokiu cinko tepalu, bepantenu ar pan.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 rugsėjo 2023 - 10:20

Liniuka, puiki dukra! Atrodo laisvūnė studentė jau.

Atsakyti

Liniuka, prakaitinė? Bandyčiau tada sausinti. Kūdikių užpakaliukams pvz pataisų milteliai labai gerai. Dar nuo visokių odos bėdelių man labai gerai eina Boro plius va šitas

Priedas  Screenshot_20230901_131200_Samsung Internet.jpg   288,87KB   0 Parsiųsta kartų

MB turi visokių tepalų nuo alerginių bėrimų, bet neturi(.)(.) :D  tai gal geriau nevardinsiu

Atsakyti

Laba,

Kažkaip šiemet atsipūtus Freke, net pačiai keista.... Mergikė tik ryte uniforminę suknelę matavos, bernai polo marškinėlius susirado. Bent išlyginau🤣🤭🫣

Gadget mano ta supergalia buvo, bet visoms tai galioja argi ne supergalia? 🤭

O vilkai tai čia rimtai. Kaimynams avis papjovė. Aš vis girdžiu, kad pamiškej šunys loja, anksčiau tikrai tiek neskalijo... Kolegės tėvai ten gyvena, tai sakė, kad takas ten jų. Turbūt nereik pasakok kiek kartų buvau grybaut šiemet🫣🤣

Atsakyti

M kad išaugus!!! Jau tikrai studentė pirmo kurso 🥰

Atsakyti