Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, jo, aš be protinių. Visi išrauti. Du anksčiau. Du ne taip senai. Gedo ir gadino šalia esančius iš tarpdančio. Dar gana ilgai taisė. Bet paskutiniu metu  labai skaudėjo tarpdančius dėl lendančio maisto. Atsigavau, kai išrovė.

Higieną reik pasidaryt. Aš darausi be nuskausminimo, bet mano tokios seilės, kad galiu kas 4 mėn darytis. Darausi gal kartą į metus. Dabar vėl reikia būtinai. 

Atsakyti

Man Klngrd higienistė yr siūliusi patepti kažkokiu geliu, kad neskaudėtų taip. Tai įtariu ir LT tokių metodų yra

Atsakyti

Užsieny mano kolegė su raktu VIENINTELIU nuo fantastično buto išbėgo iš konferencijos, apsišopino,ir pasiklydo. Palaimingai po 20.000 žingsnių parėjo, kai aš jau su kaimynu derinau, kur policija. Tlf išsikrovė.

Moralas: nėr ko bėgiot iš įdomių pranešimų.

Atsakyti

Pasirodysiu. Tokia reta proga ir juodą megztinį nerodytą prigriebiau. Teko persirenginėt miškelyje. Su kokiu džiaugsmu puoliau nusirenginėt, jau buvo nesvarbu, ar kas išėjo, ar ne :). Sukaitau :). Švelnučiai abu. Žiemą nesušalsiu, o kiek dar iš pernai turiu nesunešiotų...

Priedas  received_322917306921361.jpeg   309,45KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....estar/childhood

Priedas  received_6870326119697584.jpeg   294,1KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....r/robinia-light

Atsakyti

Restar kokia tu graži

ir vienas ir kitas megztukas labai labai, bet šypsena labiausia  :wub:​ 

Atsakyti

Kur baisiai atrodžiau, tai ištryniau :). Labai jau senėjimas matosi, kai iš šono į save pasižiūri... Bet šypsena pataiso viską. Vyras juokingas buvo, kaip visada, jam lengva šypsotis. Nuvarėm prie laidotuvių rūmų :).

Atsakyti

Šypsena tikrai viską pataiso!!!

Atsakyti

PS taisytinų dalykų nematau, jeiguką.

Normalu turėt veide gyvenimo. Tiesiog normalu. 

Konferencijoj vyrų ir moterų santykis normalus, kaip.kokioj fizikoj, 10:1. Austriška virtuvė su daugybe raugintų daržovių - nuostabybiška!!!!

Atsakyti

Labas rytas!

PasigūglinauPriedas  Screenshot_2023-09-14-06-23-11-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   140,23KB   0 Parsiųsta kartų

Hražus receptas! Net nespalvotoj spalvoj (ak, ką daro branda...).

Atsakyti

Gadget, čia tave šampano spalva taip veikia :D 

Restar-nuostabiai atrodai! Megztukai irgi geruliai, nepaisant moheros/alpakos. Mano amžėjimas labai sujautrino odą :D  bet planuose turiu kažkokį raudonai/oranžinį su mohera... gal nesuės :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tiksliai!!!!

Atsakyti

Katuk, vat ko tik čia nėra mano megztiniuose - baby alpakos, šilko, net medvilnės, jako, kašmyro, merino, angoros, o moheros - nei trupinuko :). Užtat ir sakau, kad švelnūs, net per karštį :)

Tokios vat nespalvotos spalvos megztuko aš ir noriu. Kad tiktų man prie visko. Bet nelabai turiu. Ir net moheros nenoriu. Tai dar pamedituosiu, iš ko jį megzt. Gal bus žalias :).

Vakar pradėjau 2 kojines kartu megzt. Gal kad siūlas tamsus, bet procesas visai nedžiugina kol kas. Gal įsivažiuosiu...

Atsakyti