Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pšeprašam, alpaka ir angora iš tos pačios plaukuotos giminės. Man būtent tie plaukai ir erzina.

Atsakyti

Pšeprašem, bet biškį skiriasi plauko storumas. Šiaip mane erzina, kai būnu sukaitus, o tu dabar dažnai sukaitus - gal dėl to?

Faina diena konferencijoje, daug bendravimo, daug pozityvo, daug reikalų sutvarkiau, net renginių suplanavau, o finalas - su keliom Jurgos Šeduikytės dainom. Ryt dar viena tokia diena laukia. Pagrindinė šios dienos išvada - gera būti savimi :). Gal ekstraverte tapau - nesijaučiu visai išsikrovus :).

Atsakyti

Šeduikytė  :wub:​ 

Atsakyti

Visas penktadienis ištiko?

Atsakyti

Konferencijos antra diena.

Atsakyti

Kažkas dirrrba net penktadieniais :D​ 

Atsakyti

Galit eit į Šilumos tinklus ir turėsit 4 darbo dienų savaitę :) 

Šiandien buvau kolegų vestuvėse Ramintojos bažnyčioje. Labai keistas įspūdis tokioje apleistoje bažnyčioje. Bet Toliatas tai kažkas tokio :wub: Ir šiaip smagu, nes pora labai labai abu geri žmonės, tarnybinis romanas :) Užtat sveikintojų bendradarbių gal 30 atvarė :)​ 

Atsakyti

Nea, man labiau patiktų, jei MB ten nueitų :P​ 

Atsakyti

Myliu Šveicariją. Knygynai nuostabūs, kava puiki, gėlės nematytos, siūlinės bus reportažas, žmonės visur mieli! O arbatos! O vynas!!! O mojoto jie turi po pusbutelį!!! 

Vakarieniauju žirnelių sriuba su mėtomis. Po dvigubo deserto - tokiu pasirinkimu pritrenkėm padavėją - tik tiek telpa.

(LinkedIno nekomentuoju, pastorėjo. Mano darbas dar pamylimėjo!)

Atsakyti

Toks pilnatvės jausmas iš pat ryto :wub: Saulė, rūkas virš pievų ir ežero, klykiančios gervės :wub:​ Pagrybavau tokiam grožyje. Ko daugiau reikia.

Atsakyti

Rytas ir pas mus gražus... 

Einu kasti bulvių.

Paskui žaisiu vairuotoją.

Vakare kaimo šventė su šokiais, bet man užteko vakarykščio paibuvimo su kaimynais, puošėme traktorių, grilinome.

Noriu vakaro namue su pirtike ir mezginiu. 

Atsakyti

Kapseika, visai bendraujantis tavo kaimas? 

Mes rytoj vakare su savo kaimo moterimis tinkamės pas vieną terasoje. 

Atsakyti