Man tėtis padarė tą lyginimo kočėlą, patalynę kai jau lyginu, tai juo.
Aš patalynės apskritai nelyginu
Paskutinįkart gal pas mamą namuose ir esu lyginus. Ir šiaip nuo lyginimo stengiuosi šsisukti
Kiek išlygina džiovyklė, tiek užtenka. Lyginu tik išeiginius rūbus, jeigu susiglamžę. Ir mokyklines kelnes... Nepatiko, jau 2 kartus teko dukros uniformines lygint. Prieš tai turėjo be kanto iš Zalando pirktas...
Neeikvoju energijos nei savo, nei elektros tiems dalykams, kurie man nesvarbūs. Sėdžiu šalia dviejų lovų, pasižiūrėjau - lygios tos patalynės .
O kam raut sveikus dantis, a?
tai čia dar susirgimą kokį randą.
O aš žinau, kad jauna graži vilnietė odontologė-ortodontė išsirovė protinius dantis tik estetiniai sumetimais-kad žandai mažesni atrodytų..
pridubliavo..
taip, močiutės drobes prieš saulę balindavo, tik nežinojau, kad čia dar ir azotas svarbus..Maniau, šiaip saulė, nes gi išblukina ir ant virvės padžiautus kokius tamsesnius, jei ilgiau pakabo..
vakar buvom grybauti...ir rezultatas-pusė nakties be miego, kol sutvarkiau viską..
O kam raut sveikus dantis, a?
tai čia dar susirgimą kokį randą.
O aš žinau, kad jauna graži vilnietė odontologė-ortodontė išsirovė protinius dantis tik estetiniai sumetimais-kad žandai mažesni atrodytų..
Žodžiu, tie dantys iš savęs sveiki, dar nepilnai išlindę, aš nejaučiu jokio diskomforto ar skausmo, grožiui irgi netrukdo😁....
Jų argumentas, kad labai sunku prie jų prieiti išvalyti, nes ne iki galo išlindę, susidariusios ale gilios, gal 8mm kišenės ir ten kaupiasi nešvarumai, kas reiškia, kad organizmas ištisai kovoja su uždegimu. Sakė ir dabar kai spustelėjo ištriško lyg pūliai, tik man keista, kad aš nič nieko nejaučiu, jokio skausmo ar pan.
Dar visa tai gali privesti iki kaulo išminkštėjimo.
O galutinis argumentas, kad kada nors gali rimtas uždegimas įsimesti, o tai dažnai nutinka mažiausiai tinkamu laiku, pvz. kokia suplanuota šventė ar atostogos, tad geriau užbėgti už akių.
Ir beje sako, jei jau bus uždegimas, va tada traukimui dar labiau netinkamos sąlygos.
Žodžiu aš pasimetus. Keisčiausia, kad pas tą dantiste jau apie 7 metus reguliariai lankausi ir nė kart apie tai nebuvo kalbos. Dabar kai higieniste prakalbo, tai ir ta pritaria.
Man irgi protinius du (kiti du taip ir neišdygo) išrovė tik dėl to, kad sunku prie jų prieiti išvalyti, kramtyme jie nedalyvauja, tai naudos jokios.
O su tuo, kad gali uždegimas prasidėti tai irgi turėjau panašią situaciją. Prieš protezuojant vieną dantį padarė nuotrauką ir pareiškė, kad tas dantis negyvas, bet ne iki galo sugydyti kanalai, šaknies gale matosi kažkoks šešėlis. Reikia pergydyt, nes gali kada nors supūliuoti. Tai spėkut kada supūliavo Antrą dieną po to kai iškrapštė ir vaistų uždėjo
O kai užsidega, tai nuskausminantys nelabai veikia. Toliau nepasakosiu
Baltų rūbų ir aš nemoku prižiūrėti. Nors taip gražu vasarą ant įdegusio kūno
Būrelių tik vienas pas mus, plaukimas. Daugiau nieko nenori, o ir laiko nelabai yra. Norėtų gal dar šachmatų, bet labai daug laiko atimtų važinėjimas.
Turi M labai fainą prancūzų mokytoją. Vežasi juos gruodį į Paryžių
Nepamirškim apie ozono sluoksnį anais laikais ir dabar....
pirma diena pilna info , veiksmo ir įspūdžių. Gyvenimas vietoj nestovi, technologijos tobulėja, jų daugėja, žmonės pilnėja Bet kai kurie dalykai išlieka stabilūs.
čia aš apie darbą
Iš pliusų-kažkaip stebuklingai kamščius prašokau ir ryte r vakare bet vistiek 12 val namie nebūta...
Puikiai suprantu daugiavaikes dirbančias mamas! Aš neturėjau tų vaikų daug, bet iki šiol nesuvokiu, kaip susitvarkiau su viskuo ir dar pamegzt spėdavau.
Dar protiniai dantys dažniausia netaisyklingai auga, kreivai, tada stumia kitus dantis, visas žandikaulis išsikraipo, sąkandis kreivas, dėl ko gali būt ir amžina sloga.
O viskas dėl evoliucijos. Pasikeitė žmogus, 32 dantys nebetelpa į burną. Kažkada ateis laikas, kai standartas bus 28 dantys ir tiek.
o man kažkada odontologė radus nedidelę skylutę protiniam tikrino tikrino ir pareiškė kad jie pas mane dalyvauja kramtyme ir reik remontuot tas nedideles skylutes nes jei išges iki nervo tai jau tada nieks nesutvarkys
tfu tfu tfu kol kas negenda jie daugiau
užtat yra kitų kur bijau pagalvot ką, daryt, vos laikosi, kažkas man atrodo skilę išilgai
varysiu kitą savaitę, sakė žiūrės
Ar higieną dar kaip nors kur nors su kokiu nuskausminimu? Nes man į senatvę pradėjo akmenų rastis , gal seilių struktūra pasikeitė, anksčiau net dantistė nuo studijų mane gydanti sakydavo, kad nėra akmenų. Bet kai vieną sykį pasidariau - prakeikiau tą dieną. Mano dantys nuvalgyti, labai jautrūs, irigatorius siaubingai įjautrina, o dar atrodė, kad pjausto man dantenas, žodžiu, žiauru, nei rėkt, nei bėgt, tai verkiau
.
Nai, nai, prisifotkinau su paskutiniais saulės spinduliais . Bet einu vakarienės biškį gamint.
Katuk - aišku, kad pokyčių per 4 metus įvyko . Bet viskas iš esmės gerai?
Aš šiandien taip vykusiai padirbėjau, didelis pasitenkinimas užplūdo.
niuma, jei labai nori vaikas ir matot, kad bus reali nauda, manau pasispauskit ir krapštykit tuos pinigus. Gal dar galėtų prisidėti kokie seneliai, tetos, kaip būsimos dovanos Kalėdoms ir pan. SUprantu situaciją, nes patys tokioj buvom, bet dabar jei kas leistų grįžt atgal, pasistengčiau labiau kažką sugalvot.
Tas ir yra, kad nesu tikra dėl naudos- t.y. niekas garantijų neduoda, kad po pirmo mėn sėdėjimas po 5 val mokslų pasirodys per sunkus ir pasakys- ai, tiek to. Dėl to galvoju, gaaal kitais metais į tokius rimtesnius mokslus įtraukt.
Mokėjimas- per du kartus. Kaip ir įmanoma man būtų, bet sakau- labai stengiuos pasvert realią naudą ir išlaidas.
Labiau senelius reik paremt, nei kad jie prisidėtų
Spėju, kad po visų svarstymų liks sporto klubas
Čia kaip vakar Emilis blaškėsi- nori lankyt fortepijoną (su choru, solfedžiu, balso lavinimu) ar ne, kol po dramų melodramų nuvedžiau į krepšinio treniruotę. Visi laimingi.