Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar vežiau vaiką pas klasiokę į gimtadienį, tai net nenorėjau išvažiuoti, kokio nuostabumo kaimas, didesniąją dalį sudaro buvusio stambaus dvaro statiniai, perdaryti į gyvenamas patalpas, o jau kokie želdiniai, kiek spalvų, detalių, naujesni namai statyti išlaikant tą dvasią, apylinkėje išsibarstę šimtamečiai medžiai. Negana to viename pastate mačiau įsikūrusią vilnos verpyklą, o pievelėje ganėsi būrelis gražuolių avių...

Ir aplink daug tokių kaimų, vis norisi stabtelėti ir prasieiti gatvelėmis.

Mano kaimas deja jau prie tų naujesnių, bet gera ir čia. 

Atsakyti

Vilniaus priemiesčių su prabangiais namais kaimais nelaikyčiau  :B

Paklaidžiojau po mišką ( 3 kartus pasijutau paklydusi)., radau šį tą, bet gero nedaig - 2 baravykai, 4 raudonviršiai. Skūpus mūsų miškas šiemet.

Atsakyti

Gadget-nežinau, iš ko tavo kompostas, mano tai iš žaliųjų atliekų, nevirškintų niekieno. :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Iš žirgyno.

Atsakyti

Visas kompostas yra sliekų pavirškintas, jeiguką ;)

Pamačiau LACE pleduką, pacypavau telefonu aaaaaaa būsi mačiūteeee, sako nia, pledukas bendradarbei.  Sriubai antradienis ir jai netinka, nes mokosi tada.

Atsakyti

Žinau ir ką mokosi :), nes kviečiau.

Atsakyti

Lace pleduką ir aš mačiau🥰. 

Vis pasvajoju kada kokį numegzti, saviškiams nemezgiau, kitiems, kaip ir nebuvo kam, arba kai buvo tai laiko, tai noro pritrūko.

Imu po truputį galvoti apie Kalėdas, sūnus jau informavo, kad su drauge norėtų pas mus švęsti. Kadangi atstumas nemažas, tai pasimatymai stipriai į priekį planuojami.

Būt gražu gal kokią smulkmę martukei nurankdarbiauti, nes ką tu jiems ten pripirksi,kad nustebinti. 

Tiesa jau pradėjau kaupti dovanėles advento kalendoriui, nes abu jau vis užsimena, kad tikrai jokio saldaininio ar pirktinio nenori, reik maminio, tad turėsiu reikalų. 

Atsakyti

Kapseika, netikėta dar beveik vasarą girdėt apie Kalėdas, adventą, bet gražu. O koks būna mamos advento kalendorius? Ką kaupi? Aš apsileidus... užtenka saldaininio bent, ir tai tik merginos benori...

Nuskyniau pomidorus, šiltnamį reiks raut kitąsyk, dar turim agurkų. Šparaginės antrą kvėpavimą įgavę - nustebino. Dar šio to, rankos kvepia petražolėm, šatreniu, bazilikais...

Atsakyti

Nusipirkau malkų.

Židinio sezono atidarymas!!!

Atsakyti

Net ėjau guglint, kas tas šatrenis. Rukola naują pavadinimą turi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 17 rugsėjo 2023 - 23:24

Grąžgarstė :D​ 

Atsakyti

Rukola vienmetė, šatrenis - bent dvimetis, o gal ir daugiametis. Skonis panašus. Rukola man vienas daigas išdygsta, paskui greit žydi. Šatrenio, jeigu ir 1 ar du daigai išdygsta, tai nereikia kasmet sėti ir labai išbujoja man krūmai - kuo daugiau skabau, tuo daugiau šviežių lapelių augina. Mėgstu.

Atsakyti